Şimdi Ara

Netflixin şişirilmiş balon olduğu gerçeği (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
17.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben fazla abartıldığını düşünüyorum. Para veriyorum bu arada. Eleştirmek hakkım diye düşünüyorum. Pedofili ve eşcinsellik propagandası bariz ortada. Böyle dediğim zaman çomar ilan ediliyorum. Film güzel akışında hopp ara sahne bi anda iki erkek yatakta. Ama alakası yok film ile. Kendi dizileri çok banel ve klişe konular barındırıyor. Araştırma belgesel-filmlerini beğeniyorum. Sırf onlar için üyelik alıyorum. Epstein adası ve The Great Hack çok ama çok başarılı şahsen.

    Konu sahibinin üzerine gidilmesi komik. Kendi görüşlerini belirtmiş.

  • Dizileri ilk günkü Netflix kalitesinden git gide uzaklaşıyor, globalleştikçe, her ülke için orijinal dizi çekme yarışına girdikçe neye bütçe ayıracaklarını şaşırıyorlar, ödül törenlerini dolduran, metacritic puanı yüksek dizilerini tek tek iptal ediyorlar ya da final yaptırıyorlar. Şu anda ise, neredeyse her kanalın kendi streaming servisini kurması ile beraber arşivlerini elde tutma/geliştirme ihtimalleri de gittikçe azalıyor. Filmleri zaten 3-4 istisna hariç vasatı aşamıyor.

    Kolaylığına gelince, yalnızca 1 kere denemiş biri olarak söylüyorum, evet kolaylığı var. Ancak ben torrent’e dizi-film aramaktan, altyazı bulmaktan da keyif alan biri alarak bu “kolaylığı” aramıyorum.

    Kullanana iyi seyirler, iyi eğlenceler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de olduğundan beri netflix e aboneyim.
    Balon olduğunu düşünmüyorum. Bazı şeylere çok takılmamak gerek diye de düşünüyorum. Konu odağını kaybetmezseniz çok zaman öldürmeye yardımcı olan bir yapısı olduğunu düşünüyorum daha çok belgesel biyografi teknoloji tarzı yapımlar izlesem de.
    Burdaki insanlar nedense evrenselliği yitiriyor. Her ülkenin yapısı kültürü farklı. Ama buna açık bir ülke değiliz ne yazıkki. Aklımız fikrimiz turkiyede şöyle giyiniyorlar bilmem ne. Adama psikoloji ile bir saat laf anlatıyorsun adam psikolog değil psikiatr o diyor filmde homoseksüel sahneler varmış falan filan geçiniz. Kimse gay gördü gay olmaz. Ozentilikle olacak is değil bunlar bu kadar da olmayın vala. Ben aldırmıyorum. Pedofili falan yazmışsınız hangi filmde dizide var merak ettim zira bütün ülkelerde bu suç ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinirlenmemek için yorumlara bakmadım bile.


    Boktan bir hizmet sunan boktan bir platform.


    Dediğin çoğu şeyde haklısın.


    HBO Max'i dört gözle bekliyorum.

  • Sonuna kadar katılıyorum dostum. Aboneliğimi iptal etsem mi etmesem mi diye düşünüyordum. Kararımı verdim artık. Başka platformlara bakarız.

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Adam gayet net bir şekilde açıklamasıyla birlikte yazmış. Burası bir forum sitesi ve duygu ve düşüncelerini paylaşmış. Zoruna gittiyse istediğin yere konuyu şikayet edebilirsin, yasal hakkın sende saklı kral...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en iyi dizi film platformu dünyanın en geniş kütüphanesine sahip dizi film platformu netflixe Cobra Kai gelmiş benim gibi karate kid sevenler kaçırmasın.. Aa kendi özgün belgeselleri high score oyun tarihini anlatıyor böyle video oyunu tarihini anlatan belgesel yok benim gibi gamersanız mutlaka izleyin (tabiki netflix yapımı bu kaliteli belgesel) keşke better call saul 5. Sezonu da yükleseler tek kusurları o bir de çocukluğumun çizgi filmi pokemonun her bölümüne türkçe altyazılı ulaşabiliyorum türkçe seslendirmeyi kaldırmasalardı keşke ve bu kadar muazzam geniş bir kütüphaneye sahip platformu aşırı ucuza izleyebiliyorum. televizyonda müge anlıyla palu ailesini izlemektense arka sokaklar 5000. Bölüm izlemektense netflixi açar istedigimi izlerim black mirror, house of cards, stranger things, dark gibi efsane ve ezber bozan dizileri başka nerede izleyeceğim? iyi ki varsın netflix alternatifi ancak torrentdir. Amazon gibi kütüphanesi aşırı zayıf bir platforma her ay 6 euro vermek isteyen verebilir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 30 Ağustos 2020; 21:14:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her gün kullandığım ve kısmen sevdiğim bir uygulama. Ama adam dediklerinde sonuna kadar haklı. Bıktık milletin birbirini düdüklemesinden, borozan öttürmesinden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • begenmeyen izlemez


    bitti

  • Evimde 5 aydır tv yayını/uydu yok. Sadece internet ve netflix var.

    Çok izlemiyorum ama salonda otururken genelde tv (yani 5 aydır netflix) açık durur. Yani günde 3-4 saat önümde açık durur.

    Cinsellik sahnelerine çok denk geldim, eşcinsellik oldukça az, pedofiliye 5 aydır HİÇ denk gelmedim.

    Benim değerlendirmelerim:

    Öncelikle bizim millet bence iki yüzlü, onu söyleyeyim.

    Netflixde küfür çok fazla. Bence o kadar küfür gereksiz. Filmler gerçekçi olsun diye küfürü dayamışlar ama marifet değil bence. Varsın o da eksik kalsın.

    Eşcinsellik az da olsa var ve beni rahatsız etmiyor (açık sahneler az sonra). Bu, hayatın bir gerçeği. Siz görmeyince yok olmayacak. Ve bence kişinin tercihi buysa, zorlama yoksa kimseyi ilgilendirmez. Filmde 30 kişi var, ikisi eşcinsel diye film tepki görüyor. Gerçek hayatta binde bir mi sanıyorsunuz oranı?

    Cinsellik sahneleri bence seçenekli olabilir. Filmin başında seçeneklerden seçilebilse güzel olur. Çünkü küçük çocukların izlemesi uygun değil bence. Birde evde misafir olur, anne baba olur vs.

    Gelelim pedofiliye. Ben netflixde pedofiliyle ilgili sahne hiç görmedim. Bunu da yok kabul etmek yanlış ama filmde konuyu dikkatli işlemek lazım. Sapığı mazur gösterecek sahne olmamalı. Oynayan çocuk varsa konuyu anlamamalı bile vs.

    Böyle film çekilecekse de kamuoyu yaratmak için olabilir. Pedofili mücadele edilmesi gereken bir gerçek. Hele hele bizim ülkemiz gibi maalesef yaygın sayılabilecek bir ülkede.

    Fakat ne hikmetse netflixdeki (benim 5 aydır denk gelmediğim filmi) adeta ARAYIP BULUP tepki gösteren "bağzı" kişiler, gerçek hayattaki pedofiliye gözlerini kapatıyor hatta koruyorlar. Son yıllarda kaç tane haber çıktı. Derneklerde, kurslarda veya az nüfuslu yerlerde bi sürü olay medyaya yansıdı. Bazıları cezayı bırakın, herkesin bildiği bir kesim tarafından adeta savunuldu maalesef. Filme yanlış diyeceğinize, bu şerefsizliğe tepki verin.

    Filmde uyuşturucu satışına tepki gösteriyor, gerçek hayatta ortaokul çocuklarına uyuşturucu satanlara tık yok...

    Filmdeki şiddete tepki gösteriyor, gerçek hayatta ülke eski teksası geçti, tık yok...

    Yani filmi görüp gerçeğine tepki vermesi gerekirken, gerçeğini görüp filmine tepki veriyor. İşte bu iki yüzlülüktür. Filmle uğraşmayı bırakın. Ülke iyice raydan çıktı, ona tepki gösterin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Netflix bir Morgan Stanley şirketidir onlar kimdir Rotschildlerdir cevabı uzakta aramaya gerekte yok insanlara neyi kimlerin empoze etmeye çalıştıgı açık adamlar narcosa bile eşcinsel karakter koyuyorlar amaç çok açık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OOYEAHH -- 30 Ağustos 2020; 22:9:11 >
  • Dolar olmuş 7.40 netflix izlenmez bu devirde

  • ben seneler öncesinde de balon olduğunu söylüyordum şimdide aynı fikirdeyim. işi gücü zencili hintli gaylı 3.sınıf dizi film yapmak başka olayı yok. misal bir hbonun disnepin yapımlarına kalitesine bak bir bunların yapımlarına bak.. 3.sınıf yapımları sırf lgbt içerikli olduğu için kakalıyorlar ve bazı saftirikler netflix yöneticinden daha çok savunuyor bu durumu ve daha çok memnun.

  • birde bu açıdan bak tüm filmler olmayabilir ama smart tvnin browserindan aynı filmi izlerken habire donuyor ama netflixte aynı çözünürlükte aynı filmi oynatsam donmuyor. adamlar hakkını veriyor, eşcinselliğide her filmde nasıl siyahiler var, artık alışın bnce, sadece netflixmi yapıyor bu eşcinselliği göstermeyi, bi de bu açıdan bakmak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 30 Ağustos 2020; 22:42:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netflix de olmasa kızlarla ne konuşacağız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

    Sevdiğim filmlerin ve dizilerin çoğunun Netflix de olduğu için aboneyim. Yeni dizilerle filmlerle hiç alakam yok. Örnek veriyorum Breaking Bad ile Narcos'u izlemek için almıştım.

    Pandemi zamanı bayağı iyi gitmişti. Breaking Bad ve Prision Break izlemiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OOYEAHH

    Netflix bir Morgan Stanley şirketidir onlar kimdir Rotschildlerdir cevabı uzakta aramaya gerekte yok insanlara neyi kimlerin empoze etmeye çalıştıgı açık adamlar narcosa bile eşcinsel karakter koyuyorlar amaç çok açık.

    Milleti eşcinsel yapıp, dejenere edip dildo satarak paralarına para katmak mı? Oyun böyük yiğenim.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.