Şimdi Ara

Netflixin şişirilmiş balon olduğu gerçeği (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
17.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sırf modern family için bile alınır.
    He o da olmuyosa üye olmayıverin, cebinize zorla ellerini mi atıyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen izleme zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kalitede içerik üreten bir Apple var bir de youtube,

    En başarılısı bence netflix fakat sıkıntı şu ki bu içeriklerin çoğu ülkemeizde yok. Netflixe zaten para harcıyorum, bir de netflix için vpn kullanıyorum ve japonya, kanada gibi yerlerden bağlanıp istediğim filmleri dizileri izliyorum. Türkiye'de çöp içerik bulunduruyorlar resmen. Ben vpn'le neden uğraşıyorum bir de?


    Bunla uğraşacağıma torrentten istediğim şeyi pat diye indiririm. Ayrıca beni vpn ve netflix masrafından kurtarır. Fakat bu emek hırsızlığı.

    Adamlar resmen benim emek hırsızlığı yapmamı istiyor. Türk halkına hiç gelmemeliydi netflix! İçinde bir şey var sanıyorlar fakat içindeki filmler youtube'da telifsiz bulunan filmlerden farksız. Bu açıdan Balon olduğuna katılıyorum.

  • Kimse 2-3 içeriği beğendi diye netflix harika efsane falan demiyor ki, varsa da fanboydur zaten, ayda 1-2 tane keyifli içerik izlesem parasını çıkarmış oluyor benim için, Türk televizyonundan kat kat iyidir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teramycin

    20 yıldır tepki verememissiniz gelip netflixe mi tepki veriyosunuz :) 1iphone 17.000 tl hadi gülüm hadi canim tepkini ver görelim.

    Sizin gibi sığ düşünenlerle bir şey konuşulmaz anlatılmaz da. Ne demiş alım, cahillerle tartışmaya girmeyin, ben hiç kazanamadım. Ben o konuda demokratik olarak tepkimi gösteriyorum sen hiç merak etme. Ama ben şimdi bu netflixi eleştirdim ya kesin hükümetten yanayım değil mi? Yazık sana ve senin gibilere. Memleketi sadece sen düşünüyorsun zaten tabi unuttuk. 😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştirilecek çok yanı olduğu doğru ama bir alternatif var mı? Kötü de olsa insanlar vakit geçirmek için dizi/film izlemek istiyor. Ayrıca her yapım birbirinden güzel olamaz zaten. Bir filmi çok seversin ama bir sonraki sana rezalet gelir, buna yapacak birşey yok.

    Vallaha yemek progragramı, polisiyle magazin, aile yarışmaları izlemektense Netflix'in yapımlarını izlemeyi tercih ederim.

    Cinsellik kısmında ilgini çekmeyen sahnelerde sardırmak senin elinde 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinsellik, escinsellik normal yasamin bir parcasi. Asil bir filmde bunlar yoksa film absurd olur. Escinsellik uzun zamandir tabularla baskilanmistir ancak her zaman insanligin bir parcasi olmustur. Bu yapimlar da artuk sansurlenmesi gerekmiyor. o yuzden alissaniz iyi olur cunku escinsellik hep var olacak ve filmlerde ve dizilerde olacak. Turkiye'de yoksa bu turkiye'nin yobazligindandir, amerikanin dejenerasyonlugundan degil. ben oyle dusunuyorum. Kimse zaten film izleyip gay olmaz veya pedofil olmaz. Ama film dis hayatta var olani gosterir. Pedofilde var, gotu acik gezenide, bardan kiz kaldirip tuvalette seviseni de, grup seks yapanida, dindarida, escinselide eger filmler bunlari gostermicekse ne gosterecek, tek boynuzlu at mi? Onemli olan bu sahnelerin filme katkisi var mi yok mu? bazen var, bazen yok. olmadiginda zaten ben de sizle ayni sekilde dusunuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 30 Ağustos 2020; 2:48:54 >
  • Platform icerik acisindan zayif ama fp urunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • içerik bakımından idare eder, benzer senaryolar dönüp duruyor ama kitlesi böyle şeyleri seviyor, belgeselleri iyidir, çevirileri rezalet ötesidir, abc, showtime gibi yapımcıların içerikleri kendi içeriklerinden çok daha iyi ayrıca eşcinsellik cidden bıktırdı tamam adam/kadın eşcinsel ama karakter derinliği yok sadece soft porno sahnesi çekiyorlar   hbo dizilerinde de eşcinseller var ama sevişme yok aksine karakter ve hikaye var.


    yine de ülkemizdeki en iyi seçenek, blutv behzat ç ile milleti sömürdü halen sömürüyor, tam Türk kurnazlığı haftalık yayın yaparak üyelik uzatılmasına zorluyor üstelik 4 kişi birleşme yok netflix o konuda da iyi bunlar gariban 4 kişi birleşip ayda 10tl versinler diyor.

  • Sacmaliga bak, sanki zorla seyrettiriyorlar... Siz gidin RTUK`lu esek bile denemeyen, sigara gosterilmeyen dizileri-filmleri ve survivor`i izleyin. Netflix size gore degil.

  • 1 ay üye oldum, hiç beğenmedim. Bir daha para verseler üye olmam.

    İlla kaliteli bir şeyler izlemek istiyorsanız mubi'yi deneyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimisi boş yere konu açıyorsun demiş. Kimisi izleme demiş. Adam kendine göre fikrini beyan etmiş. Eğer işinize gelmiyor ise kötülemek yerine yazmazsiniz olur biter. Kız arkadaşım yok yeah, sevgili bulamıyorum yeah, çocuk yapmak beyinsizlik agrhrhh, liseyi bitireyim kaçıyorum bu ülkeden beyaaa, ortaokuldan nefret ettim hacılar, ilkokula başladım kankiler vs. binlerce abuk subuk Gereksiz konu gördüm. Birisinde bile niye buraya açıyorsun bu gereksiz konuyu diyen bir Allah in kulunu gormedim.

    Edit : Asrın sorunu sadece şimdinin degil geçmişin ve geleceğin de sorunu insanlığın sonunu getirecek.. Kız arkadaşim yok intihar edicem konusunu atladık. Bir ara çok popüler idi. Kız arkadaşı yok diye intihar etmeye meyilli süper zeka arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 30 Ağustos 2020; 7:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana Masterchef, Doya Doya Moda, Apartmanlar Yarışıyor, Survivor, Şaban filmleri uygun kardeş. Üstelik reklamlarla 5 saat.

  • Çok kaliteli diziler var ben katılmıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix tekel sanki Netflix çöptür

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt

    Mobil destek şöyle diyeyim;


    Root'lanmış android telefon ve android tabletlerde yüklenmiyor Netflix


    Ha bire..


    Bilgisayarlarda Linux işletim sistemi desteği yok..

  • Evet herkes roket Netflix balon.

    Kitleler ne olursa sen de ona göre içerik verirsin. Netflix bir yapay zeka , bunu böyle düşün. Netflix izleyen kitleye bakıyor ve ona göre yapımlar üretiyor ve yeni içerik anlaşmaları yapıyor.

    İnsanlar gece gündüz belgesel izlemek isterse o da talebe göre belgesel koyar.

    İnsanlar sürekli şikayet ettiginiz programları izlemek isterse o da onu koyuyor kütüphanesine.

    Sen Netflixi yönetsen sen de aynısını yaparsın.

    Türkiye'de neden belgesel kanalları gelişmiyor , neden bilimsel içerik üreten kanal yok. Çünkü talep yok.

    Sakın bana şu YouTube'daki bilimsel kanal olduğunu iddia eden tipleri söylemeyin onlar sağdan soldan aldığı bilgileri Türkçe verip prim yapıyor, İngilizce bilgisi olan herkes onun verdiği bilgilere kolayca erişebilir hatta kendi düşünsel süzgecinden geçirse özgün fikirler üretir çok da daha iyi olur hazır bilgi almak ilerlemeye damla katkı sağlamaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Şu anda piyasadaki en iyi dizi film platformu açık ara netflix. Bir diziyi kapatıp açınca kaldığın yerden devam etmesi benim en çok sevdiğim özelliklerinden biri. Sürekli yeni şeyler ekleniyor. Kendi yapımları kaliteli izlenir nitelikte. Cinsellik lgbt falan isterse uzaylı hayvan insan kombosu yapsınlar sorun yok. Bu yaştan sonra bana bir şey aşılayamazlar ya da etkileyemezler. Ha çocukları olumsuz etkileyebilir evet ama orda da ebeveynler devreye girecek takip edecekler artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El chapo izleyeyim dedim. Ulan orada bile saçma sapan şekilde hemen hemen her bölüme eşcinsel sahne koymuş zındıklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.