Şimdi Ara

Netflixin şişirilmiş balon olduğu gerçeği (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
17.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tek bir kütüphane üzerinden değerlendirecek olursam bence balon. Fakat benim gibi 8-10 farklı ülkenin Netflix kütüphanelerine erişiyorsanız idare eder. Kimin seyrettiğine de bağlı tabii. Mesela ben 10 yıldır yabancı içerik seyrediyorum. Çoğu diziyi/filmi seyrettim. Hakkını vermem lazım çoğunu Netflix sayesinde bitirdim. Dünyaya açıldıklarından bu yana aboneleriyim. Hep üstte belirttiğim şekilde seyrettim. Artık sadece yeniler ve arada kaçırdıklarım ilgimi çekiyor. Bir başkası belki 2 yıldır seyrediyor. Netflix'in arşivi geniş gelebilir. Sonuç olarak kalite ve içerik kısmı kişiden kişiye değişir.


    Şahsen kendi yapımlarını seyretmiyorum. İsterlerse 4 dalda oscar kazansınlar dizilerinde de emmy ödülleri kazansınlar hiçbir türlü umrumda olmaz.

  • bence çok iyi bir platformda degil çok kötü de degil 0-10 arasi puan verecek olsam 5 veya 6 puan verirdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ripendis kullanıcısına yanıt

    kime göre neye göre ? hadi ikile şimdi

  • kimse kaliteli demedi. Reklamsiz, bolum bolum degil paket halinda bolumleri yayinliyor ve turkce dublajli. Fiyati da gayet uygun. Git bi digiturk,dsmart vs ne kadar bak bence. Zaman oldurmelik bir alet iste. Ne abartiyorsunuz herseyi lti ustu 40 liralik abonelik

  • Senin gibilere blutv puhutb gibi rezil platformlar zevk verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısmi katılıyorum, highwaymen ve the irishman gibi dizileri oldukça iyiydi, aynı zamanda narcosun ilk 3 sezonu efsane 4. sezonda mehdi.


    kendi kattıkları içerikler hariç diğer filmleride eklemeleride hoş oluyor, arada tekrar izlemekten keyif aldığım filmleri ayağımı uzatıp klimamı açıp izleyip zaman öldürebiliyorum. ve bunu yaparken yok torrent indireyim yok altyazı bulayım gibi dertlerimde olmuyor. ha onlarıda çok hızlı halledebiliyorum ama bazen insan üşeniyor.



    lezbiyenlerle yada gaylerle bir sorunum yok ama, bazen böyle insanın gözüme sokar gibi öyle yerlere yerleştiriyorlarki karakterleri, sırıtıyor yada ne bilin çok sevdiğin yada çok beğendiğin bir karakter bir anda böyle işlere girişiyor oda insanın canını sıkıyor. eski filmlerdede böyle şeyler oluyordu ama senaryonun içine etmiyorlardı, bilemedim.

  • her dizide olur olmadık yerlerde sürekli gözüme zenci veya gay kişilerin sokulmasından bıktım

  • TV platformlarına para vermekten kat kat mantıklı platform. Torrent izlemekten rahatsızdım, bu boşluğu büyük ölçüde kapattı. Hiç izlemeyeceğim oldukça keyifli dizi/filmleri seyretme fırsatı buldum. Geçen sene yılbaşında denemek için başlattığım üyelik kesintisiz olarak devam ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GodPan kullanıcısına yanıt
    buna algıda seçicilik denir. teknik ismi bu. neyi çok görmek istiyorsan, gözün sana seçer getirir onu. geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemezsin olur biter. kimse zorla kimse kimseye izlettirmediği gibi zorla para verip üstüne şikayet etmenin mantığıda yok.


    işe yaramaz filmler var mı ? Evet. kötülemek yerine daha kolayı var o filmi izlemezsin. olumsuz puan verince zaten değerleniyordur.


    ayrıca alternatifi yok. Tv mi izleyelim? yoksa korsan mı izleyelim? parasını ödeyip yasal şekilde izliyorum. beğenmeyen izlemesin. her ay gına geldi netflixten şikayet edenlerden.

  • Netflix dünya markası olmuş bir şirket Türkiyede dünya markası olan bir şirket varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu en son The Last of Us PART II çıktığı zaman ele alınmıştı forumda sanırım. Bu karşı olmak/olmamak veya homofobik olmak vs. olayı değil. Son zamanlarda bahsettiğin olaylar gözümüze fazlasıyla sokulmaya başlandı derken ben sana hak veriyor, ne demek istediğini anlıyor ve katılıyorum. Nasıl bir ara her önüne gelen İkinci Dünya Savaşı filmi çekiyordu, şimdi bu konuya sahip olan filmler çekilmeye başlandı. Kimse senin ne demek istediğinin peşinde değil ve insanlar sorgulamaya açık olmuyor bu durumda haliyle. Sen fikrini belirtince yobaz damgası yemen çok normal. Bu yorumu okuyan çoğu insan aynı damgayı bana da vurmak isteyecektir. Gözle anlamak öbürüyle anlamaktan farklıdır :)

  • Her popüler şeyi "Balon" yapan BALON LOBİSİ iş başında

  • Zaten olayı tamamen reklamsız bir şekilde izlemek. Öbür türlü şu saçmasapan dizi-film izleme sitelerinin bahis sitesi reklamlarını çekmek zorunda kalıyor insan. Üstelik adblock da işlemiyor bu sitelerin reklamlarına

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ücretli platform izleme bakma sana gelip zorla bizi izle demiyor git halasına dayısına yeğenine tecavüz edip aşk yaşayan türk dizilerini izle bence onlar daha masum ya

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Her hükümet konusunda muhalefet yapıyosun ozaman sende boş yapma al pılını pırtını git bu ülkeden olsun bitsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FullHD

    Senin gibilere blutv puhutb gibi rezil platformlar zevk verir

    Puhu TV mi rezil? Şahsiyet ve Dip gibi dizileri ücretsiz 4k yayınlamış bir platform bu. He siz bunlar yerine hakan muhafız, aşk 101 tercih ediyorsanız bilemem.

    Rezil dediğiniz diğer platform olan blutv nin kutuphanesinde en basitinden hbo dizilerinin olduğundan haberiniz vardır umarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''''-Kendi yapımı filmlerin kalitesizliği ve kötülüğü

    -Aykırı yaşam tarzlarını normalmiş ve legalmiş gibi insanlara empoze etmeye çalışması

    -Çeşitli siyasi ve oluşumların propagandasını yapması

    -Pedofili vs...gibi iğrenclikleri öven içeren filmleri ve yapımları yayınlaması

    -Sırf Lgbt hayranlığı olan "içi boş konulu filmleri" ve Feminist(Girl power) yapımları ballandirip karşımıza sürekli çıkarması '''''


    **imza atılır


    eyvallah, sapık batı kültürünü empoze etmeye çalışan bir portal bence de

    evde her an ters bir şey çıkacak diye elim farede bekliyorum.

    Neredeyse her filmde bir top bir lezbiyen koymasalar olmuyor.

  • bence çok abartılan bir platform

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.