Şimdi Ara

NETFLIX - VODAFONE Ortaklığı (RED ile 1 Ekim'den itibaren)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix - Vodafone ortaklığı ile Netflix Original serisinin tüm bölümleri ve filmler, Türkçe dil ve TL ödeme seçenekleriyle Türkiye'de.

Netflix'in ödüllü dizi ve filmleri Vodafone RED ile 1 Ekim'den itibaren..

Detaylar belli oldukça ekleme yapacağım.

• Detayları bekliyoruz
  • Umarım fiyatları arttırıp 16 liralık giriş paketi Netflix'i ekleyip hadi buyrun demezler. Gerçi Vodafone bu servislerinin kalitesizliği ile meşhur. Parasını verip aldığım Spotify paketine bile 3-4 günde anca başvurabildim.
  • BEn biraz internetten arastırdım Netflix ile Vodafone'un ilişkisini.

Eğer yanlış algılamadıysam (ingilizce kaynaklardan);

Vodafone RED tarifesine (hangi RED oldugunu bilmiyurum yalnız, mesela Spotify'ı RED 4.5G M ve yukarısına veriyor Türkiye'de) 6 veya 12 ay (Bu da RED'ine göre değişiyor olabilir) hediye ediyor. Ardından aylık 7,49 POUND'a abonelik devam ediyor.

Şöyle bir ibare var:
    - Netflix,
    - a NOW TV Entertainment Pass,
    - Spotify Premium
    or
    - Sky Sports Mobile TV.

Yani bunlardan birin seçmek gerekiyor olabilir. Bu da demek ki Türkiye'de de şu şekilde olabilir. Mesela RED 4.5G M tarifesinde Spotify ve NETFLİX'den birini veya Digiturk Play Sinema Paketi ve NETFLİX'den birini seçtirebilirler. VEya Digiturk ile olan anlaşma yenilenmeyecek ve RedFlix'den de devam edilecek olabilir. Göreceğiz 1 Ekim'de

• Vodafone 4.5G Red tarifeleri geldiğinde yanlışlıkla açıklamalara Netflix'le ilgili bir ifade koyulduğunu hatırlıyorum. Üste tarifelerde ücretsiz olarak sunarlar.

Vodafone Türkiye altyapısı berbat olduktan sonra bir işe yarar mı, yaramaz bence.
  • Netflix oldu mu yeni red tarifeleri de gelir ustune aile indirimimi de alır keyfime bakarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kacpara olacak acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanabilen var mi?
  • Bu sabah reklamını gördüm tv'de. Her red için geçerli olmayacak sanırım. detayları bilen var mı?
  • Red M kullanıcısıydım aile indirimini kullanıyordum
    Bugün müşteri hizmetlerinden arayıp red 1000'e 52 tl karşılığında geçebileceğimi(aile indirmi olduğu için uygun) 3 ay geçerli netflix kullanımı yapabileceğimi belittiler sonrası yine paralı :(
  • 3 ayda bir 1 gb internet alyp üyelik yenileyebileceksek çok cazip
    Kampanya koşulları:

NETFLIX - VODAFONE Ortaklığı (RED ile 1 Ekim'den itibaren)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askenger -- 6 Ekim 2016; 16:07:28 >
  • askenger A kullanıcısına yanıt
    Ayni fiyata en azından internetiniz 2 gb artmış olur. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet arada da aylık 1 gb hediye vermeye devam ederlerse süper olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askenger -- 12 Ekim 2016; 11:07:02 >
  • Turkiyede AKK kalkmadan netflix is yapmaz maalsef evden izledin 75gb akk var genelde herkesde kota dusunce full hd yi birak hd bile izlenmez 3mbpsde donar netflix TR de tutunamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Turkiyede AKK kalkmadan netflix is yapmaz maalsef evden izledin 75gb akk var genelde herkesde kota dusunce full hd yi birak hd bile izlenmez 3mbpsde donar netflix TR de tutunamaz

Ah bide denemeden yazmasak. 3 megabit ile sorunsuz 1080p izlenebiliyor.
  • Whatt nasıl ızlıyorsun ben youteben 480p izlıyorum ancak superonlıne genede 3 değil 3.5 mbps veriyor o hızla ancak ızlıyorum düşün halimi 720de donuyor baya bi
  • quote:

Whatt nasıl ızlıyorsun ben youteben 480p izlıyorum ancak superonlıne genede 3 değil 3.5 mbps veriyor o hızla ancak ızlıyorum düşün halimi 720de donuyor baya bi

Netflix'in sıkıştırması kuvvetli. Korsan Dizi sitelerininkiyle aynı değil. İlk ay bedava. Dilersen deneyebilirsin ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Umarım fiyatları arttırıp 16 liralık giriş paketi Netflix'i ekleyip hadi buyrun demezler. Gerçi Vodafone bu servislerinin kalitesizliği ile meşhur. Parasını verip aldığım Spotify paketine bile 3-4 günde anca başvurabildim.

Spotify'i nasıl aktifleştirdin? 5 gündür bunla uğraşıyorum.
  • Vodafone yanimda uygulamasindan 4.5g servislerini secin.ordan ucretsiz 4.5g servislerine tiklayin. Seceneklerde spotift premium secenegi cikar. Kullana tiklayin bi linkle sizi yonlendirecek gerekli sayfaya. Ben tarifem red s olduktan sonra bir kac dakika icerisinde spotify premiumu acabilmistim 7008 dende yardimci oluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Whatt nasıl ızlıyorsun ben youteben 480p izlıyorum ancak superonlıne genede 3 değil 3.5 mbps veriyor o hızla ancak ızlıyorum düşün halimi 720de donuyor baya bi

Netflix'in sıkıştırması kuvvetli. Korsan Dizi sitelerininkiyle aynı değil. İlk ay bedava. Dilersen deneyebilirsin ücretsiz.

hocam ben girdim mesajınıza istinaden ama bedava değil, ücretli gösteriyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.