Şimdi Ara

Netflix iptal etmeyi unuttum para çekti(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netflix den 1 ay ücretsiz versiyonunu almıştım fakat bunu iptal etmeyi unuttum sonra farkettim ki para çekmiş bu çekilen para bana ait değil o yüzden sıkıntı. bunu desteğe yazıp iade alabilir miyim?Netflix iptal etmeyi unuttum para çekti(sorun çözüldü)

edit 24.02.2020 desteğe yazdım iade hakkında 30 iş günü içerisin de yapabileceklerini belirttiler başına bu durum gelen olursa bilgilenir. Bu arada gereksiz insanlara cevap verme gereksinim de bulunmayacam yok 2 yıl bedava kullandın hınzır seni. Vsvs diyen insanlar ile iyi forumlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBRTN -- 24 Şubat 2020; 15:29:4 >

• Adamın kendi kartlari bitmiş, ailesinin kartları bitmiş çevresinin kartlarını sömürmeye başlamış. Ne belescisiniz arkadaş ya. Dört kisi alsan ayda bi sigara parasına gelmeyen bi harcama için şu sekillere girmeye, milletten kredi karti dilenmeye utanmıyorsunuz.

Aldığın kart sahibine ödeyiver parasını bisey olmaz, bedava izlediğin 2 seneye sayarsın. Ölü sevici seni
  • Desteğe yaz o zaman önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail at bi sor hocam yada google ya yaz
  • Niye iptal etsin adamlar sen öde kartın sahibine

• destek kapalı şimdi emin olmak için size sorayım dedim başına gelen varmı diye
  • Geri ödüyorlar.
  • evet bende de olmuştu ödediler ama 1 ay sonra yattı, hemde 50 kuruş eksik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 kuruşumu verin tirrekler deseydin :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netflix aylık 42 tl miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Bedava diye en yüksek paketi seçmiş :) netflix i anında iptal etsek bile bir ay kullanıyorsun zaten neden kastın ki son güne

• Konudan alakasiz benmde netflx aboneliğim var bazı aylar hic izlemeye firsatim olmuyo ama abonelik hala devam ediyor

• Adamın kendi kartlari bitmiş, ailesinin kartları bitmiş çevresinin kartlarını sömürmeye başlamış. Ne belescisiniz arkadaş ya. Dört kisi alsan ayda bi sigara parasına gelmeyen bi harcama için şu sekillere girmeye, milletten kredi karti dilenmeye utanmıyorsunuz.

Aldığın kart sahibine ödeyiver parasını bisey olmaz, bedava izlediğin 2 seneye sayarsın. Ölü sevici seni

• inşallah iade alamazsın
  • SANAL KART İLE ALIYORUM BEN. YILLARDIR NETFLİX'E PARA ODEMEDİM. DH Lİ OLMAK BUNU GEREKTİRİR.
  • 4 kişi girseniz aylık 10.50 liraya gelen bir hizmet için kendini bu kadar küçültmeye gerek yok.şu ücretsiz üyelik açmak için harcadığın zamana yazık.senin gibiler yüzünden küresel şirketler ülkemize ya gelmez ya da çifte standart uygular çünkü her şeyi suistimal etmeyi seversiniz.bunun konusunu buraya açman bile utanmazlığın göstergesidir.

Kredi kartı kiminse 42 lirayı ona ödeyemeyecek kadar da bitiksen internet bile kullanma

• ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Bilmeden yorum yapıp duyar Kasma. Netflixi ilk kez kullandım oda kendi kartımda idi içinde para yok diye sorun etmemiştim. Arkadaşım benim kartımı kullanmıştı iade alıcaktı. İade geldiği anda Netflix parayı çekmiş olay bu ne kadar duyarcı insanlar var sadece gülüyorum :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.