Bildirim
netdisk i kuramıyorum (ttnet)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Netdisk hakkında bir bilgim yok,ama bu hatayı kurulumda veriyorsa şayet kullandığın setup bir cd içindeyse netdisk.exe dosyası bozuk veya eksik olabilir. _____________________________ -
ama karsıdan indiriyorum yasal ve resmi yerden.defalarca denedim reset etim nası olmuyor sasıyorum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
ama karsıdan indiriyorum yasal ve resmi yerden.defalarca denedim reset etim nası olmuyor sasıyorum
hocam ben de şu an aynı sorunla karşılaştım. kuramıyorum. sonradan çözebildiniz mi sorunu?_____________________________ -
.Net mimarisiyle yazılmış bir uygulama ise .Net i kaldırıp tekrar kurmak sorununuzu çözebilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın. -
Your Uninstaller İşinize Yarayabilir
_____________________________ -
Bu sorunu çözebilen var mı arkadaşlar, aynı sorun bende de var şu an. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler