Şimdi Ara

NETBOOK YA DA NOTEBOOK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilirse çok sevinirim arkadaşlar?Bu ürünü nasıl bilirsiniz?Sadece istanbulbilişimde var bu ürün:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_T115-S1100-TOSHIBA-DUNYASI,11994.html

Bir de

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-nebo-dot-mu-tk002-nebo-intel-celeron-c743-1.3-1024mb-ddr2-160gb--11.6(1366-x-768)-cam-bt-win7sta/productdetails.aspx?I_ID=40859

2 si de c743 işlemci kullanıyor..Ama ilk verdiğim linkteki bilgisayarı müşteri temcilsileri öve öve bitiremiyorlar..gerçi işlerini yapıyorlar..çok kararsız kaldım..bu 2 sinden hangisini tavsiye edersiniz?Bir de şunu sormak istiyorum bu cihazlar için netbook ile notebook arası cihazlar deniliyor yorumlarınız ne şekilde olur acaba? eğer bu cihazların atom işlemcilerden çok fazla farkı yoksa ,bu kadar para vermeyip ucuz yollu bir lg falan almayı düşünüyorum..Herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withamaru -- 22 Şubat 2010; 20:36:18 >

• ?

Toshiba:

- Toshiba kalitesi
    - DDR3 ramler
    - Win7 Home Premium ile gelmesi

Packard Bell:

-Daha uygun fiyat

İkisi de aynı işi yapacak kapasitede cihazlar..

Bu cihazların normal 10 inçliklerden farkı ekran çözünürlüğüdür. Ayrıca Celeron 743 , N270-N280 den daha performanslı bir işlemci..
  • sevgili JasonBurak cevap için teşekkürler...Aslına bakarsan kullanım amacım lcd tvye bağlayıp film izlemek,office programlarında çalışmak,projeksiyon cihazına bağlayıp ders anlatmak..internette araştırma yapmak...dediğin gibi sonradan baktığımda packard bell in ekran kartının paylaşımlı olduğunu,toshibanın ekran kartının 828 harici olduğunu gördüm..toshiba 250 gb packard bell 160 gb..200 milyon için değer mi diyorum toshibaya yönelmek istiyorum ama sonradan bakıyorum..packard bell benim gereksinimlerimi karşılar diyorum..karar veremedim doğrusu...
  • Ekran kartları tamamen aynı. Ekran kartının performansını ram miktarı belirlemez. 512 mbmış , 1 gbmış bunlara bakarsan çok yanılırsın . Yukarıda ikisi arasındaki harddisk dışında tüm farkları belirttim. Artık paraya kıyıp Toshiba mı alırsın yoksa PB benim işimi görür arkadaş mı dersin orası sana kalmış...

Ekran kartlarının ikisi de paylaşımlı , ikisi de tümleşik.. Ama HD videolar için , yani multimedia amaçlı üretilmiş olan bir kart olduğundan ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılar...

ekran kartları aynıysa tek fark birinde 1 gb ddr2 ram diğerinde 2 gb ddr3 ram olması sanırım...benim gereksinimlerim için 200 lira boşuna verilmiş olur buna :)çünkü evimde zaten halihazırda iyi bir notebook var...böyle bir durumda sen olsan hangisini alırdın...bir de biri istanbul bilişim diğeri vatan bilgisayar...i
    Daha Fazla Göster
  • Jasonburak bir de şu vardı sanırım..Birinin batarya süresi 8 saat diğerinin ki 4 saat...
  • Toshiba'nın 8 saat gider ama , kanaatimce wi-fi kapalı ekran parlaklığı en alt düzeyde ses kapalı vs . Ancak bu şekilde gidebilir diye düşünüyorum. PB 'in bu modelini kullananlar ise 5-6 saat gittiğini söylüyorlar. Ama wi-fi , ses açık vs. Bu nedenle PB hakkında en doğru bilgi için PB başlığındaki kullanıcı sayfasını oku derim. Eğer 200 lira seni zorlayacaksa PB de fazlasıyla işini görecektir, donanım olarak ufak farklar dışında zaten..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.