Şimdi Ara

Netbook'a tiny xp kurma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bende hp Netbook var. Windows 7 starter yüklü. ben 2. bir işetim sistemi olarak tiny xp kurmak istiyorum. Kurulum imageını indirdim. fakat bir türlü kuramadım.

1- netbooka kurmak için cdroom olmadığı için flashdriverdanmı kurulabilir sadece.
    2- Tiny xp ile windows xp nin kurulum mantığı aynı şekildemidir.
    3-windows 7 açıkken herhangi bir kurulum yapar gibi bir yükleme şekli varmıdır.

nette bir çok araştırma yapmama rağmen doğru düzgün bir açıklama bulamadım. birisi bana bunu anlatabilirmi..

şimdiden teşekkürler...

• üzerinde oynanmış xp kurma, o ayarları kendin de üzerinde yapabilirsin ayrıca o kadar da hafifletilmiş xp ye ihtiyacı yok netbookların

1-flash bellekten kurulur ama biraz uzun bir iş, forumda sayfalarca anlatımı olan birşey
    2-tahminen tiny xp de birçok aşamayı otomatik atlıyordur ama normal xp den uzun değildir
    3-windows 7 açıkken yapmaz
  • teşwkkür ederim. normalde bilgisayarda 2 işletim sistemını aynı anda kurup kullanabılıyorum kolayca. fakat netbooktsa bıraz zahmetlı oluyo arastırdım bende. ya flastan yada usb cdrom lazım. flash işi cok kafa karıstırıcı. oyuzden Usb cdroom bulcam bıyerden. netbookta fark yaratmıyacacgı konusuna gelınce. normal xp ile 7 arasında bile cok fark var farkedılır derecede tinyle dahada olabılecegını tahmın edıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd ye windows 7 kurma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.