Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
18
Favori
55.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir hafta sürmemeli 10 kere firma değişmişimdir. Basit birşey bu kadar sürmemesi lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zam yapılmış fiyatlar mı sitede gördüklerimiz? Yoksa henüz zam olmadı mı?

100Mbps / 210TL

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Zamlar henüz yapılmadı sadece fiber ftth kullanan'ların modem kira ücreti 10 tl'den 50 TL yüksetildi.

Ek olarak bu modem kira ücreti bir çok firmada 50 TL olarak güncellendi.

Paket fiyatlarına yakında zam gelecek.

Şirket'in üst yetkilisi "Uğur" Abi ile konuştum bu konuyu.

Muhtemelen 300 TL'den aşağı paket olmayacak dedi.

Türk telekom tarafına baktığımız'da 100 mbit tarife zaten 600 TL altına bulunmuyor.

Yakın zaman'da yapılacak zam sonrası Netbone 100 Mbit 300 ila 400 TL arası olduğunu düşünürsek ve bir yıla kadar'da zam gelmez ise memnun olanlar yoluna Netbone ile devam edebilir ve iss arayıştan olanlar ise yeni abonelik başlatabilir.

Ben ve getirdiğim aboneler kalacağız.

Diyarbakır için konuşmak gerekirse ftth alt yapıda Netbone hiç üzmedi bizi.

Sadece faturalar geç çıkıyordu onlarda kontrol altına alındı sanırım.

Şirket üst yetkilisi "Uğur" Abi ile ara ara konuşur tavsiyede bulunurum sağolsun dikkatle dinler.

Özellikle hızlı abone toplamak yerine kaliteli ve istikrarlı ilerlemelerini sürekli söylerim.

Onlar'da zaten hedeflerinin bu yönden olduğunu söylüyorlar.

Ek olarak fatura olaylarıda düzeldi gibi ve tam bir düzelme olduktan sonra özellikle ftth alt yapısı olanların mutlaka Netboney'e bir şans vermelerini tavsiye ederim.

Vesselam.

• Modem ip aldığı halde internete çıkılamıyor yer İzmir. 15dk kadar önce gitti.

Ekleme: Mesajı gönderdiğim gibi geldi ancak daha önce de rastgele zamanlarda bu tip ufak kesintiler oluyordu o yüzden çok stabil bir firma değil çok uzun süre duracağımı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 1 Temmuz 2024; 21:6:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

Hocam, Uğur bey ile sürekli görüşebiliyorsanız söyleseniz de şu başvurulara baksalar dün sabah yaptığım başvuru hala inceleniyor olarak gözüküyor acelem var ulaşabileceğim bir numara da yok sanırım yeni geçecek müşteri olarak.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Merhaba,

içeride ciddi bir yoğunluk var, bu sebeple gecikmeler yaşanıyor olabilir. Bunun için kusura bakmayın lütfen.

"İnceleniyor" kısmı sistemde genel manada bir terim yani işleminiz yapılmaya başlamış olsa bile sonuçlanana kadar inceleniyor şeklinde gözükmekte.

0850 839 00 00 dan Bireysel Müşteri Hizmetlerine ulaşabilirsiniz ya da özel mesajdan numaranızı yazarsanız size ulaşır elimden geldiğince hem bilgi verir hemde sizinle tanışmış oluruz.

• 10UN kullanıcısına yanıt

Son zamlarla sizde fiyatlar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 2 Temmuz 2024; 17:53:7 >
  • Vdsl yeni fiyatlar belli mi..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTTH kullanan arkadaşlar, 91.151.84.218 IP adresine tracert atabilirler mi?

Konum bilgisi ile sonuçları paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler

• Haziran ayının 28'inde başvuru yaptım. Ne ses var ne seda. Geri dönüş dahi yapılmadı. Evraklar bize ulaştı, talebiniz aldık vesaire diye. Daha önceden de hat taşıttım bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi. İnşallah yanlış ellere düşmememişizdir.

• 28 Haziranda başvuruyu yaptım. Müşteri hizmetleri telefonu arızalı olduğu için genel merkezden aradım ve ulaştım.Ve kesinlikle ilgilerine çok teşekkürler süreç boyunca ilgilendiler. Bugün itibari ile internetim bağlandı. Kesinlikle diğerlerine fazla para ödemek saçmalık. Fiber 200 mbt tarifesini kullanıyorum. Emeği geçen tüm ilgililere çok teşekkürler.

• Müşteri hiz. telefonu mu arızalı, tel. hizmeti veriyor diye biliyorum. Tuhaf, düşündürücü.NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön ödeme yapılabiliyor mu, örneğin 1 senelik ücreti toplu bir şekilde yatırma gibi.

• Bunlarda temiz 350 yaparlar artık en düşük tarifeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3,4 ay oldu galiba comnet'den geçmiştim.Hala çok iyi fiyat / performans firması.Çok büyük zam olmazsa bende devam edeceğim.1 kere kesinti olmadı istanbul/anadolu yakası'da.Tavsiyemdir.

Not : Online İşlemler gelişmiş beğendim harikasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunc23 -- 6 Temmuz 2024; 7:32:50 >
  • Netbone'nun paket fiyatlarına (FTTH sistemde) modem kirası dahil mi, hariç midir? Malum, FTTH'da "fiber modem" T.Telekom tarafından sağlanıyor ve aboneden sadece istisnai durumlarda (VDSL'den FTTH'a dönüşüm yapanlardan) bu aylık kira alınmıyor.

@ Sn. ertunc23:

On-Line işlemler menüsünde acaba neler var? Biz henüz abone olmadığımızdan o bölüme giremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 7 Temmuz 2024; 6:48:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.