Ofdk'nın ne zaman koyuldugunu bilmiyoruz. Eğer 2 hafta geçmemişse, geç değildir. Bölge bölge sinyali verdikleri için, duruma göre uzayabilir. Fakat tabikide bölge müdürlüğüne gidip konuşmak daha dogru. Birde şöyle birşey var adamın kapisinin önüne obk koymuşlar. Normalde t.t obk'yı, iş emri geldiğinde getirir, ofdk'dan ont'ye sonlandırir. Fakat kapının önüne obk'yı getirdikleri için elektrikçiye cektir de diyebilirler. Bundan nefret ediyorum. Özel aletlerle yapılabilecek işi, t.t neden elektrikçiye çektir der onu da anlamıyorum. Obk'nın içindeki core'ye ulaşana kadar kablonun içinden geçip, parmağını tükürükle nemlendirip, temizleyip, kırık apc konnektör ile ont'ye sonlandırma yapanı bile biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (26. sayfa)

-
-
İyi de, anlaşılan binaya Telekom (ya da taşeronu) daire(ler)e OBK dahi çekmiş. Hatta kanal içinden çekmişler. Ha, abonelerin kapısına "binanıza fiber sistem gelmiştir, kullanmak istiyorsanız şuraya buraya başvurunuz..." diye bir bildiri asılmamış (konulsaydı daha bilgilendirici olacaktı!!!....) ama insan kapısında o kablonun ve aşağıda da OBK'nın varlığını görünce biraz daha fazla araştırmacı olmalı diye düşünürüm. Binada bu işler yapılırken hiç mi gören duyan olmamış; varsa Yöneticinin de haberi olmamış mı?
-
Bu nasıl firma geçiş için başvurduk sonuç ne bilmiyoruz arıyoruz telefonlara bakan yok
Ne olcak şimdi, öyle kaldık ortada. Gerçi eski durma aboneliği devam ediyor da insan bir bilgil3ndirme mesaji vs atar işlemlerin durumu hakkında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece ttnet abonelerinin gelip kurulumunu yaptılar. kalanımızın ne yapacağı hakkında apartmanda herkes başka şeyler söylüyor. öncesinde de 2 hafta kadar internetimiz yoktu. netbone a ftth a geçiş için başvurdum. sorunun ttnet ten kaynaklandığını belirttiler ve daha fiber hattının deneme aşamasında olduğu konusunda dönüş yaptıklarını söylediler ttnet in. netbone, ttnet onay verir vermez geçişinizi sağlayacağız dedi hatırladığım kadarıyla yaklaşık 1 ay önce. ayrıca dün forumdan yazdıklarımı görüp aradılar ve yardımcı olmak için gerekeni yapacaklarını da söylediler. buradan teşekkür etmiş olayım.
Merhaba,
dün DM den mesaj atıım dönüş yaparsanız memnun olurum.
-
Dün öğlen saatleri itibarıyla bağlantım sağlandı dünden bu yana sorunsuz bir şekilde kullanıyorum umarım bu şekilde devam eder
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Teşekkür ederim
Merhabalar hangi firmadan geçtiniz? Kaç günde bağlandı?
Netspeed den gectim. Pazartesi basvuru yaptim sali isleme aldilar. Persembe gecisim tamamlandi.
Tamamdır. Teşekkür ederim.
Daha önceki sayfalarda açıklanmış olabilir ama:
Netbone'nun sitesinde verilen bu uygun fiyatlar (örneğin 100 Mbps.için 209i90 TL) içinde modem kirası da var mı, yok mudur?
Tşkler.
-
netbone ya da netinternet alacağım sanırım. yer bursa. var mı sorun sıkıntı kullananlarda. 35mb vdsl olacak sanırım
-
Bursadan 450 km geri gidip tekrar istanbul veya yurtdışına çıkacaksın.
Bursa İstanbul 150km sonrası sadece yurtdışı..
Netbone tavsiye ederim pişman olmazsın.
çıkarken cayma bedeli ya da engelleme gibi durumları oluyor mu? milenicomda çok şikayet okudum. onaylanmıyormuş, 350tl cayma vs. netinternet 1 sene sabit fiyat olayı cezbetti.
-
İnterneti giden var mı arkadaşlar saat 7 den beri internet yok
-
Bende sıkıntı yok izmir.
Akıyor, hiç kesilme yok.
Merhaba,
gün içerisinde mutlaka SMS bilgilendirmesi atacaklarını düşünüyorum fakat bildiğim kadarıyla sabah 06:54 gibi bölgesel erişim kesintileri tespit etmişler.
Sebebini araştırıp çözmüşler. Saat 10.30 itibariyle %100 erişilebilirlik varmış.
İnterneti olmayan arkadaşlar modemlerini açıp kapatırlarsa düzelecektir. (RESET DEĞİL SADECE MODEM KAPAT AÇ )
-
benim sabahtan internet gitmişti ama bayağı bir aradım müşteri hizmetlerine zor ulaştım kayıt açtırdım saat 11 gibi geldi ama youtube yavaş zor yükleniyor videolar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X