Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
961
Cevap
18
Favori
55.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 gündür şu evrakların incelenmesini bekliyorum. Madem yoğunsunuz geçiçi olarak çalışan işe alın işler hızlı yürüsün. Satış öncesi desteğiniz (?) böyle ise sonrasını düşünemiyorum maalesef.

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba.

Az önce tekrar şirketten üst düzey bir abimiz ile telefon görüşmesi gerçekleştirdim.

İnanın ben bile kendisini kişisel numarasından aramama rağmen yoğunluktan cevap veremediği zamanlar oluyor.

Bu yoğunluğun sebebi firmanın önceden kurumsal firmalara hizmet sunması ve yeni yeni bireysel kullanıcılara kapılarını açmasıyla beraber oluştu bu yoğunluk.

Zaten kendilerine bu öz eleştiriyi yaptığımız'da farkında olduklarını ve düzenin oturması için çalışmaların devam ettiğini söylendi.

İyi olan şu ki yaklaşık 8 aydır Netbone'deyim ve gerek ping gerek hız gerek gerek kesinti olsun beni ve getirdiğim aboneleri hiç üzmedi.

Geçişler yoğunluktan dolayı sancılı geçebilir.

Fthh alt yapınız varsa mutlaka biraz daha dirayet gösterip geçişinizi tamamlayın buna değecektir NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Firmanın geçişleri zam döneminde yoğun oluyor, bunu konuda soranlara belirtiyoruz. Geçiş sonrası sorun olmuyor merak etmeyin. 1 yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ömürcan bey merhaba,

bence o kısımda yazılan inceleme süreci ibaresine takılmayın.

Az önce arkadaşlarıma rica ettim kontrol için. Mevcut İSS inize son tekrar gönderim üzerinden de 44+ saat geçmiş, kendilerinde bu tarz sıkıntıları çok yaşadığımız için bence bir telefon açın ve geçişe onay verilmesini talep edin.

Ben başımıza geleceği bildiğim için (bizde bu şekilde bir başvuru yok denebilir) aşağıya ufak bir resim ilştirme gereği duydum. Resimdeki Xdsl no kısmından yapılmış başvurunun size ait olup olmadığını kolaylıkla kontrol edebilirsiniz :)

• 10UN kullanıcısına yanıt

Şükrüdür onu yapan, nerede görsem tanırım NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

Beni de 1 hafta uğraştırmıştı, her gün arayıp saygı çerçevesinde kendisini telefona davet etmiştim, gelmediği gibi istediğim iddia tahminini de vermemişti. Şükrü çok ayıp ediyor bize NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

Onur bey selam,

Benim Chrunda bir gelişme yok galiba, Karşı firmam da onaylar için sıkıntı yaratan bir firma. umarım geçiş işlemlerimiz hızlıca gerçekleşir.

• Kr4tenz kullanıcısına yanıt

Üstad sizinki hangi firmaydı? İnternet kutusundan geçmeye çalışıyorum ben. 45 saattir onay vermemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 12 Temmuz 2024; 22:20:11 >

Hocam çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için ama arkadaşlar keşke sitede buna göre bir uyarı yapsa. :) 11 gündür her girişimde evrak onay sürecindedir yazısını görünce herhalde bakılmıyor diye düşünüyor insan. Az önce gerekli yer ile onay için iletişime geçtim. Umarım mevzuyu dahada uzatmayıp izin vereceklerdir.

Merhaba,

sizin işlem devam aşamasında ama özel olarak önümde :)

• Netbone kullanıcısına yanıt

Süper! Çok teşekkür ederim

• Bazı alternatif ISS'lerin kenilerinden ayrılıp başka ISS'e geçmek isteyenlere çıkardıkları zorluklar da gittikçe can sıkmaya başladı. İptal talimatı versen, mecburen edecekler (herhalde) ama bu sefer hem eldeki modemi iade edeceksin (belki ettiğin halde bir oluruna getirip iade almadıkları iddiasıyla bedelini tahsil etmek cibilliyetsizliğini gösterecekler) hem de yeni başvuracağın ISS'e mecburen 700-800 TL yeni kurulum ve aktivasyon bedeli ödeyeceksin ve bu arada en iyi olasılıkla bir hafta internetsiz kalacaksın!NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

• Netbone aradı bilgilendirdi sağolsunlar. Şu an kullandığım iss churn başvurumu reddetmiş benim de. Arayıp lütfen kabul edin diyorum karşımdaki hanımefendi bana göremiyorum diyerek bağırıyor. Böyle bir olayı neden iss'in insiyatifine bırakıyorlar anlamadım. Taahhütüm yok bir şeyim yok otomatik onay yapsa ya btk böyle şeylere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 13 Temmuz 2024; 17:22:54 >
  • Netbone kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam

Şu an bu fiyatlar ne zamana kadar geçerli belli midir?

Sıfırdan bağlantı çektik eski aboneliğimi kapatıp, adamlar üç ay sonra yüzde yüzün üzerinde zam yaptı.

Bir de geçiş yaparsam hangi ücretleri öderim, sonradan sürpriz ödeme olmayacak şekilde tüm ücreti yazabilir misiniz?

Mevcut tt altyapısı abonelik var, şu an çalışıyor, tt dan gelen modem var.

Benim geçiş talebimi görmemezlikten geliyorlar hocam başvuru yok diyerek. Üstte Onur bey churn belgesini attı. Karıştırma gibi bir şey söz konusu değil yani..

• Dosya uzantısında hata olabilir mi; sistemde gözükmüyordur belki.

• @10UN Onur hocam I.K destek hattından böyle yazdılar. Tekrardan adıma başvuru yapıldı mı acaba? Teyit edebilme şansınız var mı?

• Bundan çıkartılacak ders de var: O günkü fiyat cazibesine katılıp İ.K. gibi servis sağlayıcılara abone olunmamalı.

Yoğunlukları varmış. Sanki günde 500 kişi churn yapmak istiyor! İstiyorsa da kendi berbatlıklarından istiyor demektir ki bu daha da kötü!NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

• Selam arkadaşlar aklı olan sakın bu firmaya bulaşmasın 25 hazirandan beri aboneliğimi İptal etmek istiyorum bir türlü İptal etmiyorlar kaç defa İptal edin diye aradım size İptal formu yollayacağız diyorlar tam 5 kere aradım tamam biz talebinizi aldık bugün yarın talep formunu yollayacağız size Temmuz ayında kesinlikle fatura çıkmayacak dediler bugün Temmuz ayı faturası yolladılar yolladıkları İptal dilekçesini imzalayıp geri yollama rağmen bir türlü aboneliği İptal etmiyorlar üstüne fatura yolluyorlar çok değişik bir firma çözemedim

• mafaky kullanıcısına yanıt

Hocam aslında ben fiyat cazibesinden dolayı geçmemiştim. O dönemler türknet kullanıyordum ve sorunumu bir türlü çözdürememiştim. I.K'ya geçtikten sonra sorunum düzelmişti. Referans ile onlarca kullanıcı getirdim kendilerine. Ne olduysa firma el değiştirdikten sonra oldu. Sırf getirdiğim o kadar kullanıcı adına zorluk çıkarmazsın ama yok uğraştırıyorlar. Önce telefonda bağırmalar şimdi başvuru yok demeler. Yani aslında suçlu I.K'da değil suçlu isslerden onay isteyen BTK'da. Taahhütüm yok bir şeyim yok. İstediğim yere geçebilirim sen neden illa bu olayı onaya bağlıyorsun ki?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.