merhaba arkadaşlar,,ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum,,internet olayında şöyle bi çözüm getirmişler,,tam olarak her 2 saatte bir net yeniliyo kullanıcı adı ve şifre istiyor(ağ için),,mesela şimdi girdim şifreyi falan ve 2 saat dolar dolmaz mozillada dolaşırken tıkladığımda hemen kullanıcı ismi ve şifre istiyor,,bunu benim yerime yapan bi yazılımprogram var mıdır ? ben oyun indirmek isityorum fakat 2 saatte bir pc başına gelmek zorunda kalıyorum :)) çözüm var mı ?
veya istediğim zaman aralıklarında(periyotlarda) yani 2 saatte bir benim izlediğim tıklama yöntemlerini kaydeden ve uygulayan bi program veya eklenti var mı ? ben pc başında değilken de çalışır durumda olabilmeli.
kullanıcı adı ve şifre kayıtlı mozillada sadece girişe tıklıyorum ve bunu benim için yapman birşey var mı :))
quote:
Orijinalden alıntı: yener0619
merhaba arkadaşlar,,ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum,,internet olayında şöyle bi çözüm getirmişler,,tam olarak her 2 saatte bir net yeniliyo kullanıcı adı ve şifre istiyor(ağ için),,mesela şimdi girdim şifreyi falan ve 2 saat dolar dolmaz mozillada dolaşırken tıkladığımda hemen kullanıcı ismi ve şifre istiyor,,bunu benim yerime yapan bi yazılım program var mıdır ? ben oyun indirmek isityorum fakat 2 saatte bir pc başına gelmek zorunda kalıyorum :)) çözüm var mı ?
Resim eklerseniz, belki daha fazla yardımcı olabiliriz.
resim yükle diyorum fakat gerekli alanlarda bilgiler yok diyor ?? uzantısı gif
Hmm...Mouse hareketlerini kaydeden programlar var.Mozillanın o penceresini açık bırakırsanız ve daha önce GİRİŞ e tıkladığınız aktiviteyi kaydederseniz belki sorunu böyle çözebilirsiniz.
Aynı şey bizim okulda da var belli süre kullandıktan sonra kapanıyor. Modem arayüzüne girebiliyorsanız bu özelliği kapatabilirsiniz. Dün araştırıyordum modemin arayüzündeki Security bölümünü karıştırın..
quote:
Orijinalden alıntı: Rocky.Balboa
Kullanıcı adı ve şifreyi otomatik dolduran bir program yok.
quote:
kullanıcı adı ve şifre kayıtlı mozillada sadece girişe tıklıyorum ve bunu benim için yapman birşey var mı :))
@mesuthaksoy hocam foruma tekrar hoş geldin. Uzun süredir yoktun.
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
eyvallah kardeşim ama geldim sayılmaz bugün öyle bir bakayım dedim pek vaktim yok foruma ayıramıyorum zaman :)
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
eyvallah kardeşim ama geldim sayılmaz bugün öyle bir bakayım dedim pek vaktim yok foruma ayıramıyorum zaman :)
Olsun sizi arada görmek isterim. Benimde fazla zamanım yok arada giriyorum..
quote:
Merhaba ;
Aynı şey bizim okulda da var belli süre kullandıktan sonra kapanıyor. Modem arayüzüne girebiliyorsanız bu özelliği kapatabilirsiniz. Dün araştırıyordum modemin arayüzündeki Security bölümünü karıştırın..
ah bi modem şifresini bilsem :) abşka bir yolu var mıdır ?
quote:
quote:
Merhaba ;
Sanmıyorum.
quote:
quote:
quote:
Merhaba ;
Sanmıyorum.
peki saolasın yardımın için yine de,,laptop başında oturmaya dewwam :)
Statik İp kullanın bakalım. Bir İp'ye belli süre izin veriyorsa sabit İp için sürekli açık kalabilir.
quote:
Statik İp kullanın bakalım. Bir İp'ye belli süre izin veriyorsa sabit İp için sürekli açık kalabilir.
statik ip derken xd
Google amcaya Statik İp atama resimli anlatım yazın gerekli açıklama vardır..
İyi forumlar..
saolasın hemen kurcalayım
quote:
Google amcaya Statik İp atama resimli anlatım yazın gerekli açıklama vardır..