Şimdi Ara

net kullanıcı ismii şifre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,,ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum,,internet olayında şöyle bi çözüm getirmişler,,tam olarak her 2 saatte bir net yeniliyo kullanıcı adı ve şifre istiyor(ağ için),,mesela şimdi girdim şifreyi falan ve 2 saat dolar dolmaz mozillada dolaşırken tıkladığımda hemen kullanıcı ismi ve şifre istiyor,,bunu benim yerime yapan bi yazılım program var mıdır ? ben oyun indirmek isityorum fakat 2 saatte bir pc başına gelmek zorunda kalıyorum :)) çözüm var mı ?

• veya istediğim zaman aralıklarında(periyotlarda) yani 2 saatte bir benim izlediğim tıklama yöntemlerini kaydeden ve uygulayan bi program veya eklenti var mı ? ben pc başında değilken de çalışır durumda olabilmeli.

kullanıcı adı ve şifre kayıtlı mozillada sadece girişe tıklıyorum ve bunu benim için yapman birşey var mı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener0619

merhaba arkadaşlar,,ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum,,internet olayında şöyle bi çözüm getirmişler,,tam olarak her 2 saatte bir net yeniliyo kullanıcı adı ve şifre istiyor(ağ için),,mesela şimdi girdim şifreyi falan ve 2 saat dolar dolmaz mozillada dolaşırken tıkladığımda hemen kullanıcı ismi ve şifre istiyor,,bunu benim yerime yapan bi yazılım program var mıdır ? ben oyun indirmek isityorum fakat 2 saatte bir pc başına gelmek zorunda kalıyorum :)) çözüm var mı ?

Resim eklerseniz, belki daha fazla yardımcı olabiliriz.
  • resim yükle diyorum fakat gerekli alanlarda bilgiler yok diyor ?? uzantısı gif
  • http://f1210.hizliresim.com/12/8/ds22n.gif

sitenin tekine attım resmi
  • Hmm...Mouse hareketlerini kaydeden programlar var.Mozillanın o penceresini açık bırakırsanız ve daha önce GİRİŞ e tıkladığınız aktiviteyi kaydederseniz belki sorunu böyle çözebilirsiniz.

bunu bir dene

(virüs taramasından geçirin lütfen)

http://www.kratronic.com/tools/recorder/sw/mouseandkeyrec.zip
  • Kullanıcı adı ve şifreyi otomatik dolduran bir program yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ;

Aynı şey bizim okulda da var belli süre kullandıktan sonra kapanıyor. Modem arayüzüne girebiliyorsanız bu özelliği kapatabilirsiniz. Dün araştırıyordum modemin arayüzündeki Security bölümünü karıştırın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky.Balboa

Kullanıcı adı ve şifreyi otomatik dolduran bir program yok.

quote:

kullanıcı adı ve şifre kayıtlı mozillada sadece girişe tıklıyorum ve bunu benim için yapman birşey var mı :))
  • @mesuthaksoy hocam foruma tekrar hoş geldin. Uzun süredir yoktun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

@mesuthaksoy hocam foruma tekrar hoş geldin. Uzun süredir yoktun.

eyvallah kardeşim ama geldim sayılmaz bugün öyle bir bakayım dedim pek vaktim yok foruma ayıramıyorum zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

@mesuthaksoy hocam foruma tekrar hoş geldin. Uzun süredir yoktun.

eyvallah kardeşim ama geldim sayılmaz bugün öyle bir bakayım dedim pek vaktim yok foruma ayıramıyorum zaman :)

Olsun sizi arada görmek isterim. Benimde fazla zamanım yok arada giriyorum..
  • quote:

Merhaba ;

Aynı şey bizim okulda da var belli süre kullandıktan sonra kapanıyor. Modem arayüzüne girebiliyorsanız bu özelliği kapatabilirsiniz. Dün araştırıyordum modemin arayüzündeki Security bölümünü karıştırın..

ah bi modem şifresini bilsem :)
    abşka bir yolu var mıdır ?
  • quote:

quote:

Merhaba ;

Sanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba ;

Sanmıyorum.

peki saolasın yardımın için yine de,,laptop başında oturmaya dewwam :)
  • Statik İp kullanın bakalım. Bir İp'ye belli süre izin veriyorsa sabit İp için sürekli açık kalabilir.
  • quote:

Statik İp kullanın bakalım. Bir İp'ye belli süre izin veriyorsa sabit İp için sürekli açık kalabilir.

statik ip derken xd
  • Google amcaya Statik İp atama resimli anlatım yazın gerekli açıklama vardır..

İyi forumlar..
  • saolasın hemen kurcalayım
  • quote:

Google amcaya Statik İp atama resimli anlatım yazın gerekli açıklama vardır..

İyi forumlar..

hocam pm yi kapadınmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.