Şimdi Ara

Net hedefim ve yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hedef

Türkçe 30 net (sadece paragraf dilbilgisini zerre anlamıyorum)
    Matematik 30 net
    Sosyal 20 net
    Fen 25 net

Durumum

Türkçe 25 net
    Sosyal 15 net
    Fen 5 6 net(son deneme iyi gecti 10 12 bekliyorum)
    Matematik 14(2015 ygsde 3 net idi )

Dershaneye gidiyorum ama meslek çıkışıyım ve gerçekten fizik kimya ve biyolojiden anlamıyorum fizik hocasi 2 sayfa soru cozdu benimle anlata anlata sadece bana ama bir kac gün sonra yine aynı kötü durumdaydım yorum yapamiyorum ama internetten videolari izlicem ve kendi kendime kamp gibi bişey yapicam ve fizigi halledicem en azindan 7 8 fizik net yapmayı hedefliyorum.ama kimya ve biyolojiyi ne yapacağım bilmiyorum ikisindende 9 ar net yapmam lazım.biyoloji için güzel bir defter tutacağım ve hergun 1 kere okuyacağım kimyayidami oyle yapsam fikirleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimya en kolayı.netlerin hemen yükselsin istiyorsan fende kimyayı hallet.kimya özel felan var youtube da dinle iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: anllll

kimya en kolayı.netlerin hemen yükselsin istiyorsan fende kimyayı hallet.kimya özel felan var youtube da dinle iyidir

Defter tutsam olurmu acaba organik için lysde ezber yapicam ezberlenicek yerleri acaba ygsde nasıl yapsam?bide aslinda kolay gibi ya çünkü son denemede beklemediğim bir biçimde kimyadan 10 soru falan çözdüm açıklansın netimi yazarim buraya iyi gecti ama bakalım biseyler ayarlicam kendime

• Oturacaksın sandalyene alıcaksın kağıdı kalemi.hoca anlatıcak sen yazıcaksın.Ardından çözdüğü soruları inceliyceksin çözmeye uğraşıcaksın.ondan sonra aldığın notları haftada 1 tekrar ediceksin bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anllll

Oturacaksın sandalyene alıcaksın kağıdı kalemi.hoca anlatıcak sen yazıcaksın.Ardından çözdüğü soruları inceliyceksin çözmeye uğraşıcaksın.ondan sonra aldığın notları haftada 1 tekrar ediceksin bu kadar

Insallah bakalim kimyadan 7 8 net yapsam yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.