|
Kolay gelsin arkadaşlar. AYT 2024 için ders çalışıyorum TYT karekök 0 matematik bitirdim yanına ekstra bir soru bankası vs çözmedim şu anda 12-16 net arası yapabilirim problemler sayesinde. AYT matematikte 15-20 net arası yapmak için nasıl çalışabilirim? Limit, türev, integral gibi çok soru çıkan konulara mı bakayım yoksa baştaki konular olan parabol, 2. derece denklem-eşitsizlik vs mi çalışayım? Günlük 2-3 saat ancak çalışabiliyorum gün içinde çalışmam gereken bir işim var. akşamları bana kalan 2-3 saatlik bir zaman oluyor haftasonları hariç. Matematik temelim 0 değil ancak yeterli de değil açıkçası. TYT, DGS, KPSS gibi sınavlarda ortalama 15 net yapıyorum temel matematikte. AYT'ye daha önce hiç çalışmadım. Hukuk fakültesi istiyorum. İyi bir devlet üniversitesi gelmez farkındayım ancak taşrada ya da %50 burslu olması şartıyla özel üniversite olabilir diye düşünüyorum. Aranızda benim durumumda olan ya da matematikten anlayan birileri varsa yorumlarınızı duymayı çok isterim şimdiden teşekkür ederim. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt