Şimdi Ara

Net can çekişiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep dikkatimi çekmiştir bu ramazan ayında net çok yavaşlıyor bu sıralar ise iyice düştü...Kaldırmıyomu ne

• gece neyse kendisini buluyor da gündüz tamamen iptal yaw:/
  • Ey Dh Gençliği;
    Bütün dh bu imzayı kullansa imzayı kullanan herkes günde en az bir kez arasa belki sorunları halletmezler hatta ve hatta dh ye erişimimizi bile kısıtlayabilirler ama sizler yılmayın sizler 444 0 375 i arayıp karşınıza çıkanların ailesi ve hatta sülalesinin tüm fertleri hakkında görüş bildirdikçe gün gelecek bu dc ve lagı da aşarız, muhtaç olduğunuz kudret telefonunuzun numaralarındadır.
  • işsiz insan sayısı dolayısıyla herkezin nette olması, artık sitelerin açılılş boyutlarının çok yüksek olması zati düşük olan ttnet çıkışları iyice yavaşlatıyor neti sözün kısası traf,k varsa neye yarar ferrari.
  • Yer : Ankara , Hız: 4096
    Durum berbat yurtiçi, yurtdışı farketmiyor,
    DH bile 1-2 dakikaya açıldı
    Millet iftara kadar vakit geçirmek için Youtube videolarına mı daldı ne bu böyle
  • sabahtan beri deli oldum ya bu nasıl bir yavaşlık
  • Hiç yakınmayan ve senelerce süper verim ile kullanmış ben bile şu son 2 haftadır verimsizlik sorunları çekiyorum. Tabi ki yoğunluk ve aşırı yükten kaynaklanıyordur fakat ADSL'lerin hızlarının artmasından 1,5 ay sonra olması ilginç. Gerçi hız artırmak isteyenler bu ayın başında etkin hale gelmiş olmalı büyük olasılıkla.
    Herneyse 2 haftalık verimsizlikten sonra son 2 gündür download ve uploadlar birden 2-3kB/s'lere düşmeye başladı. Bazen düzeliyor bazen normal çalışıyor. Çok dengesiz. son günlerde. Pingler de dayanılmaz seviyelere fırladı (2 gün önce WoW Almanya sunucularında 150-200 alınabilirken şu an 500'lere fırlamış durumda)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Can sıkıntısı ssli
    4 ay önce açıldı
    Ölü forum çok sıkıcı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes (inşallah) oruçlu, kalkıp da herhangi bir kafeye veya benzeri tarzda bir yere oturmaya gitseler bir şeyler yemek-içmek gerekecek. Ama internet kafede zaman öldürüldüğünde yeme içme sorunu olmuyor...
  • cidden çok yavaş yaaa
  • Sahurda kalktığımda başlayacam dowloada sabah 10'da bitirecem en iyi taktik bu olsa gerek.
  • evet çok yavaşladı
  • dayımlar telekom santralinin altında oturuyorlar
    onlarda bile internet kötüymüş..
  • Rapid Level 3 3-4 serverları dışında hiçbiri 100'ü görmüyor.
  • usenet ile 420-430k/s sabit hızla dl devam gece gündüz 7/24 (4mbit adsl)
  • bağlantim sürekli yavaşlayıp kopma noktasına geliyor ve sonunda kopuyor
  • bende sanratin dibindeyim üstelik değerlerim 20mbiti kaldırır diyo ama gel gör can çekişiyo...
  • Ya arkadaşlar benim tahminim hatlarda yenileme olduğu için bunlar oluyor. Yavaşlama çünkü bende çok alakasız saatlerde oluyor. Bzn gece çok yavaşlıyor, bazen öğlenin ortasında resmen gidiyor net. Anlamadığım garip şeyler oluyor. Ben bu gitmelerin ve yavaşlamaların yükten dolayı olduğunu zannetmiyorum. Bence yenileme çalışmaları veya başka sebeplerden dolayı var bu yavaşlık...
  • internet download manageri deneyin resmen sömürüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralhasanyigit

Ya arkadaşlar benim tahminim hatlarda yenileme olduğu için bunlar oluyor.

Öyle olmasını umuyorum ben de . Son iki gündür hattımın verimi 512'ye düşmüş durumda .
  • Genelde geceleri kullanıyorum fena değil bu aralar..Gündüzleri yoğunluktan ötürü olsa gerek downloadlarım 50 lere kadar düşüyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.