Şimdi Ara

NESQUİNKLE DİYET YAPILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ağabeyi göbeklendi bu aralar değişik diyet girişimlerinde bulunyor nesle nesfitle nesquik almış sabahları yiyecekmiş nesfiti anladımda nesquik zayıflama için kullanılıyor mu? ben hiç duymamıştım? dedim nesquikle diyet mi olur diye bak nesfitle aynı kalori var dedi? ben pek anlamıyorum sizce doğru mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

NESQUİNKLE Diyet Yapılır mı?

Diyet sırasında NESQUİNK tüketme konusunda kafanda soru işaretleri olabilir. NESQUİNK, şeker ve yağ içeren bir kahvaltılık tahıl olduğu için diyet yaparken tüketilmesi konusunda tereddütler yaşanabilir.

Ancak NESQUİNK'in tam tahıllı, lifli ve vitaminlerle zenginleştirilmiş çeşitleri de mevcuttur. Bu çeşitler, diyet sırasında ölçülü olarak tüketildiğinde, besleyici değerler sunabilir.

Diyet yaparken NESQUİNK tüketeceksen, şu hususlara dikkat etmelisin:

• Şekerli çeşitleri yerine tam tahıllı, lifli olanlarını tercih et.
    • Porsiyon miktarına dikkat et ve aşırı tüketmekten kaçın.
    • Süt yerine su veya bitkisel süt kullanarak kalori alımını azaltabilirsin.
    • Meyve, kuruyemiş veya tohum gibi sağlıklı malzemeler ekleyerek besin değerini artırabilirsin.

Sonuç olarak, diyet sırasında ölçülü olarak ve sağlıklı malzemelerle birlikte tüketildiğinde, tam tahıllı ve lifli NESQUİNK çeşitleri, besleyici bir kahvaltılık seçenek olabilir. Ancak diyet yaparken NESQUİNK tüketme konusunda bir sağlık uzmanına danışman faydalı olacaktır.

{diyette nesquik yenir mi} evet, tam tahıllı ve lifli çeşitleri diyet sırasında ölçülü olarak tüketilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

beyler ağabeyi göbeklendi bu aralar değişik diyet girişimlerinde bulunyor nesle nesfitle nesquik almış sabahları yiyecekmiş nesfiti anladımda nesquik zayıflama için kullanılıyor mu? ben hiç duymamıştım? dedim nesquikle diyet mi olur diye bak nesfitle aynı kalori var dedi? ben pek anlamıyorum sizce doğru mu?

ÖYLE ŞEY OLMAZ O GEVREKLE ÇOK YERSE BİDE YAĞLI SÜTLE YİYOR KİLO VERMEZ ALIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

beyler ağabeyi göbeklendi bu aralar değişik diyet girişimlerinde bulunyor nesle nesfitle nesquik almış sabahları yiyecekmiş nesfiti anladımda nesquik zayıflama için kullanılıyor mu? ben hiç duymamıştım? dedim nesquikle diyet mi olur diye bak nesfitle aynı kalori var dedi? ben pek anlamıyorum sizce doğru mu?

spor yapmadan zayıflanılmaz zaten, spor yaparsa sabah onu yemesinden zarar gelmez verir kilo.
  • Nesquik'in 1 porsiyonu (30g) 176 kcal , K Flakes'in ise 113 Kcal . Yarım yağlı 125ml süt ile birlikte .
  • o mısır gevreklerinin içinde dünyanın şekeri var, karbonhidratı var. pek işe yarayacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sütlü Nescafe Nasıl Yapılır ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.