Şimdi Ara

Starbucks white mocha'daki yumuşak içim ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her wayt mocha alışımda soruyorlar yumuşak içim istermisiniz diye bende hayır diyorum paralıdır belki diye.Yumuşak içim ne anlama geliyor? ve paralımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 12 Eylül 2019; 20:39:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Starbucks White Mocha'daki Yumuşak İçim Nedir?

Starbucks'ın popüler içeceklerinden biri olan White Chocolate Mocha, çikolatalı bir içecektir. Ancak "yumuşak içim" seçeneği, standart içeceğe nazaran daha yumuşak ve kremsi bir doku sağlar.

Yumuşak İçim Nedir?

Yumuşak içim, içeceğin bazını oluşturan süt yerine buharda ısıtılmış krema kullanılmasıdır. Krema, süte göre daha yüksek yağ içeriğine sahiptir, bu da içeceğe daha zengin ve kadifemsi bir kıvam verir.

Starbucks Yumuşak İçim Fiyat Farkı

Yumuşak içim seçeneği için standart içecek fiyatına küçük bir ek ücret uygulanır. Bu ücret, kullanılan ek kremanın maliyetini karşılar.

White Chocolate Mocha Yumuşak İçim

White Chocolate Mocha yumuşak içimi, espresso, beyaz çikolata sosu ve buharda ısıtılmış krema ile hazırlanır. Son olarak üzerine krema ve beyaz çikolata parçaları eklenir.

Starbucks Yumuşak İçim Ne Demek?

Starbucks'ta "yumuşak içim", krema bazlı içecekler için kullanılan bir terimdir. Bu seçenek, içeceklere daha yumuşak, daha kremsi ve daha zengin bir doku kazandırır.

Starbucks'ın White Chocolate Mocha yumuşak içimini denemek, çikolatalı, kremsi ve lezzetli bir içecek arayanlar için harika bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Koca forumda kimse bilmiyormu vay arkadaş ya
  • daha yumuşak olan bir kahveyle yapılıyor diye biliyorum ve evet küçük bir miktar da ekstra ücreti vardı galiba ama çok değildi en fazla 1-2 liradır
  • Her kahvede sorarlar onu. Başka çekirdekten hazırlıyorlar eğer yumuşak içim istersen. 2.5 lira sanırım fark alıyor arkadaki panolarda yazıyordur fiyatı. Dene bir kere de ben çok bir fark göremedim ikisinin arasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks evlere servise baslamali abi bayılıyorum ya

Sabah bi kahve yapayim kendime dedim les gibi oldu anasini satiyim

Dunken donats diye bir yer var amerikada o bundan da güzel keske o da olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Krispy kremein içecekleri fena değil hocam. Bi deneyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: freezeboi

Krispy kremein içecekleri fena değil hocam. Bi deneyin derim.
    Yasadigim yerde yok ki :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gloria jeans da 1 kahve bedava
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Starbucks evlere servise baslamali abi bayılıyorum ya

Sabah bi kahve yapayim kendime dedim les gibi oldu anasini satiyim

Dunken donats diye bir yer var amerikada o bundan da güzel keske o da olsa
    Ufak bir french press,3.parti kahveciden online kahve çekirdeğil, bir de ufak bir kahve öğütücü al. Evde mis gibi kendin yap. Kendim evde mocha yaparım her akşam işten gelince emin ol starbucks'tan daha iyi olur. Çünkü herşeyi 1. kalite doğal kullanıyorum. Verdiği haz inanılmaz oluyor. Ha birde 15-16 liraya sattığı venti mochayı 3 liraya mal ediyorum evde. 10gram kahve çekirdeği, 100ml kadar süt, iki ufak parça %70 bitter çikolata. Su ve şekeri saymıyorum zaten.

Ayrıca scotty ile starbuckstan eve sipariş verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 12 Eylül 2019; 22:13:58 >
  • Starbucks da nasil oluyor bilmiyorum ama normalde yumusak icim dedigin kahve oraninin az, sutun bol oldugu kahvede olur. Espressoyu ne kadar az koyarsan kahve o kadar yumusak olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.