Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün geldi bugün ve tabii ki de içinden broşür ve kapsül çıkmadı, aptallık bende sipariş verdiğimde arayıp söyleseydim keşke şu no lu siparişin yanında broşür kapsül gönderin diye.

Neyse yapacak birşey yok artık talep oluşturdum bakalım ne zaman gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Makina iyi olsa ne olur? Granul kahve degil mi? Cekirdek kahve ile nescafe ayni cumlede gecmemeli bile. Goruntu latte olur ama tadinin uzaktan yakindan alakasi olmaz.

granül değil hocam, kapsüllerin içinde öğütülmüş çekirdek kahve var.

ancak işin içine süt kapsülü ile yapılan kahveler girince iş değişiyor. bu kapsüllerde süt tozu ve hatırlamadığım bi kaç madde kullanıyorlar ki bu kahvenin doğallığını bozuyor. yapay tadı alabiliyorsunuz. ben cappiçino ve chai latte denedim, özellikle chai latte nin tadı aşırı yapay geldi.

herkesin damak tadı farklı ama şahsi görüşüm en iyi kapsül espresso intenso ardından americano.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    mycafe denilen makina için yazdım, reklamında açıkca nescafe gold granül kullanıyor.

granül kahve ile ancak görüntüyü kurtatırırsın ne eklersen ekle . ayrıca granül kahve gibi sadece suyla karışması yeterli bir malzeme için ayrıca elektrikli alet almanın mantığını mümkün değil çözemem. tamamen gözboyama.

https://www.youtube.com/watch?v=DCDxBW6zKCY

https://www.youtube.com/watch?v=-J7lHjOETTU

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

mycafe denilen makina için yazdım, reklamında açıkca nescafe gold granül kullanıyor.

granül kahve ile ancak görüntüyü kurtatırırsın ne eklersen ekle . ayrıca granül kahve gibi sadece suyla karışması yeterli bir malzeme için ayrıca elektrikli alet almanın mantığını mümkün değil çözemem. tamamen gözboyama.

https://www.youtube.com/watch?v=DCDxBW6zKCY

https://www.youtube.com/watch?v=-J7lHjOETTU

aynen öyle, hiç bir mantığı yok bu makinanın.

• Mycafe de hangi cesidi yapsaniz tadi ayni, asiri gereksiz bir alet. 300 falan etmez, aman diyim.

• mycafe var bende, zamanında n11 den kuponlarla baya hesaplı almıştık. Makinede capuccino, latte, espresso yazdığına bakmayın hepsinin tadı aynı, sıcak suya kahveyi sen at aynı tadı alırsın. 5 para etmez alet, nasıl bu kadar prim yapmış anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

Mycafe de hangi cesidi yapsaniz tadi ayni, asiri gereksiz bir alet. 300 falan etmez, aman diyim.

O zaman bu makine Mycafe'yi 10'a katlar.
  • ben de bugün sipariş verdim hemen kargolandı. Bakalım eksik çıkacak mı.

• Mycafe isyerinde patronlara dusuk maliyetle goruntu saglar. Makinamiz var dedirtir

• tchibo nun makinesi var bende
    kapsülleri kendimiz dolruruyoruz
    bunda da var mı bi taktiği acaba
    varsa bundan da alayım

• Nedense bu ürünler ülkemizde pahalı satılıyor. Daha üst modeli olan piccolo olanını 30 Euro'ya aldım Almanya dan. Ayrıca 20 Euro da kapsül için hediye çeki verdiler. Anlayacağınız ürün 10 Euro'ya geldi ve kapsüller de 4.4 Euro idi indirimli olarak. Bu ürünlerde amaç kapsül satmak iken maalesef biz ürünü buradan aldığımız için makina için de gereksiz paralar ödüyoruz :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolce Gusto nun sitesinden kapsül sipariş eden var mı?

Dün saat 3 te sipariş geçtim ama daha kargoya verilmemiş

• quppas kullanıcısına yanıt
    kargo takıp falan gırmıyorlar hatta hangi kargo fırmasıyla gelecegını bıle bulamadım ancak ertesi gün yurtiçi kargoyla geldi (istanbul)
  • Sonmez10 kullanıcısına yanıt
    Yani 1 gün de mi elinize geçti?

Bende İstanbuldayım, sitede sipariş durumunda hala işleniyor yazıyor bende mesaj attım adamlara ne zaman kargolanır diye

• quppas kullanıcısına yanıt
    aynen 24 saatte elımdeydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Nedense bu ürünler ülkemizde pahalı satılıyor. Daha üst modeli olan piccolo olanını 30 Euro'ya aldım Almanya dan. Ayrıca 20 Euro da kapsül için hediye çeki verdiler. Anlayacağınız ürün 10 Euro'ya geldi ve kapsüller de 4.4 Euro idi indirimli olarak. Bu ürünlerde amaç kapsül satmak iken maalesef biz ürünü buradan aldığımız için makina için de gereksiz paralar ödüyoruz :(

Nerden aldın 30 euro'ya imkansız öyle birşey yanlış bilgi verme. Amerikada 70 dolar fiyatı.
  • Arkadaşlar kasüpsülleri en ucuz ne şekilde temin edebiliyoruz şimdi?

Ek oalrka dn 6 tane kapsül göndermşler ev de olmadığımızdan geri dönmüş kargo şirketine sordum onlarda iade etmiş
  • face1 F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım alırken yanımda mıydın ki ukala ukala konuşuyorsun. 30 Euro'ya aldım ve 20 Euro'luk da öek aldım sadece kapsül almak için. Veya onum yerıne 10 euro'luk Gratis hediye çeki. Sizin anlamadığınız burada amaç kapsül den para kazanmak makineden değil. Bana makine 10 Euro'ya mal oldu anlayacağınız ve kapsüller de Türkiye'den daha ucuz. Aldığım şehir Fürth Edeka mağazası. Şimdi ben size 12 yıllık chivas (70 ilk) aldım desem yanında da 2 tane kalite viski bardağıyla birlikte ambalajlı bir şekilde me dersiniz inanmazsınız tabi :))
    Bu arada inanmıyorsan Mail'ine fotosunu da atarım fişin
    Bu arada Kapsüller Prag da daha ucuz ve gittiğim marketler hep en kaliteydi. Eminim orda yaşayanlar daha ucuza getiriyordur :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Arkadaşım alırken yanımda mıydın ki ukala ukala konuşuyorsun. 30 Euro'ya aldım ve 20 Euro'luk da öek aldım sadece kapsül almak için. Veya onum yerıne 10 euro'luk Gratis hediye çeki. Sizin anlamadığınız burada amaç kapsül den para kazanmak makineden değil. Bana makine 10 Euro'ya mal oldu anlayacağınız ve kapsüller de Türkiye'den daha ucuz. Aldığım şehir Fürth Edeka mağazası. Şimdi ben size 12 yıllık chivas (70 ilk) aldım desem yanında da 2 tane kalite viski bardağıyla birlikte ambalajlı bir şekilde me dersiniz inanmazsınız tabi :))
    Bu arada inanmıyorsan Mail'ine fotosunu da atarım fişin
    Bu arada Kapsüller Prag da daha ucuz ve gittiğim marketler hep en kaliteydi. Eminim orda yaşayanlar daha ucuza getiriyordur :))

Kardeşim 10 dolar'a bu makinayı satıcaklarına hiç ihtimal vermiyorum. Ben de almanya ya gidiyorum ara ara , madem ben de alayım gittğimde.

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Makineyi alanin kapsul alacaginin garantisi mi var? 10 dolar maliyetinin altindadir bu cihazin. Siz guzel bir kampanya yakalamissiniz sanki normali buymus gibi isguzarlik yapiyorsunuz. Avrupada boyle ise bir tane sitede bu fiyati gosterir misiniz yurtdisi? :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.