Bildirim
Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (15. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Kahveleri biraz daha ucuz olsaymis düşünmeden alırdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam stok sağlam mış :) bende burdakilerden 3 çeşidi yok. Gerisi var. En beğendiğin hangisi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Konuda ec221 diyenler olmus. Manuel zahmetine katlanacaklar icin kaliteli kahve tazesi ile asagidaki sonuc aliniyor. Kahvenin tepesi kendi yagidir.
Kahveyi nasıl yapıyor acaba, Tchibo gibi soğuk mu yapıyor ki?
Tchibo'yu sırf bana göre soğuk yaptığı için kullanamıyorum.
120 lira veren olsa satacağım.
İkisinde de kahve içen varsa sormuş olalım.
Aslında gözümü karartıp Delonghi'nin 1000 liralık makinelerini taksitle alasım da geliyor ama bilemiyorum onlar nasıl yapacak kahveyi.
Okulda La cimbali'nin makinesi var ekranında 85,5 yazıyordu o sıcaklıkta espresso veriyor sanırım.
Bunlar kaç derecede veriyor bakmak lazım.
Bu arada bunun kapsülleri aluminyum sanırım. Tchibo plastik yapmış.
Tchibo'dan bir tık daha kaliteli olacağını tahmin ediyorum ama sıcaklıkta benim için önemli.
3-4 kişiye kahve yapacağım dediğin zaman Tchibo'da ilk kahve buz gibi oluyor.
Tek başına yapamıyorsun da, kendime yapacağım diye yola çıksan evdeki herkes istiyor.
-
Hocam aslına bakarsan Türkiye' de olmayan çok çeşit var. Burada mesela bir çeşit özel satılıyor sınırlı sayıda daha sonra ki ay o çeşit olmuyor. Ben bunu Türkiye'de yaptıklarını görmedim. Hatta bir fotoğraf daha vardı onu bulamadım yoksa orada daha da farklı çeşitler vardı. Benim sevdiğim sırasıyla
- Cappuccino > Cappuccino Ice ( Parça buz ve kaliteli dondurma koyarsanız bildiğiniz frappe oluyor ki şiddetle denemenizi tavsiye ederim. ) > Latte Macchiato Caramel > Latte Macchiato Vanilla > Mocha (kız arkadaşım bunu çok sevse de benim için sıralamanın sonunda) bunlar sütlü sıralaması benim için.
- Espresso Caramel > Cortado > Lungo > Espresso Intenso > Americano > Ristretto > Ristretto Ardenza > Barista > Grande Intenso > Grande > Lungo Mild > Cafe Au Lait (bundan 2 kutu almıştım yanlışlıkla, hala bitiremedim, misafire veriyorumbenim için 3ü1 aradan farkı yok, gereksiz geliyor. Ama seveni çoktur kendisinin. )
Sıralamayı bu şekilde yaptım ki, alacak arkadaşlar eğer görürse hangisini alayım diye kararsız kalırsa daha rahat seçsin. Ek olarak buraya yazamadığım en az 10 çeşit daha var onları da denemediğim yada unuttuğum için söyleyemiyorum. Ben gerçekten memnunum. Ek olarak bu kapsüllerde kıvamı koyu oldukça yani suyu az koydukça tadı ortaya çıkıyor. Ben çok olsun diye su koymak yerine, suyu az koyuyorum daha güzel oluyor. Özellikle sütlü kahvelerde sütü az koyunca bariz farkı çıkıyor ortaya. Son hatırlatma Nestea almayın, yazın içiliyor ama o ne gereksiz bir ürün bilemedim. Her ürün aldığımda yanında bedava verip verip duruyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Escobar -- 27 Aralık 2015; 15:57:15 >
-
açıklama için teşekkürler. benimde en sevdiklerim şimdilik bunlar.Denemediğim çeşitler daha çok var. Cafe Au Lait, Latte Macchiato Caramel,Lungo ,Espresso Intenso -
Dün aldım ücretsiz kargo olarak birde kartta 15 tl bonus vardı 135 tl ye geldi kargo yarın gelir heralde
Ah şu steam de 15tl ye 15tl bonus kampanyasını önceden öğreneydim şimdi o makinayı kim bilir kaça almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: nicknick
Konuda ec221 diyenler olmus. Manuel zahmetine katlanacaklar icin kaliteli kahve tazesi ile asagidaki sonuc aliniyor. Kahvenin tepesi kendi yagidir.
Ben de ec221 siparişi geçtim.Bugün yarın elime ulaşır.Nasıl hocam memnun musun?
Bir de Çekirdek olarak ne kullanıyorsun hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro
Tchibo'da kapsülü koymadan önce 1 shot alın. Bu şekilde hem temizlenmiş, hem ısınmış olur. -
arkadaşlar latte macchiato şekerli bildiğim kadarıyla ben latte'yi şekersiz seviyorum var mı classic şekersiz latte kapsülü acaba? -
Peki benim bir sorum olacak.
Espresso alinca bir kapsul kahve var.
Latte alinca bir kapsul kahve , yaninda sut tozu var degil mi?
Yani latte deki kahve ile espressodaki kahve ayni mi?
O zaman espresso tabletinden alip sutu kendin kopurtsen latte ve cappuchino; uzerine su eklersen americano mu oluyor?
Ozetle hepsi ayni kapsulden mi turuyor?
quote:
Orijinalden alıntı: wolfien
quote:
Tchibo'da kapsülü koymadan önce 1 shot alın. Bu şekilde hem temizlenmiş, hem ısınmış olur.
Yetmiyor hocam bardağı bile ısıtıyorum o şekilde ama çıkış sıcaklığı bana göre düşük.
Bir daha espresso makinesi alırsam 85 dereceden aşağı sıcaklık veren makine almayacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: laider
Peki benim bir sorum olacak.
Espresso alinca bir kapsul kahve var.
Latte alinca bir kapsul kahve , yaninda sut tozu var degil mi?
Yani latte deki kahve ile espressodaki kahve ayni mi?
O zaman espresso tabletinden alip sutu kendin kopurtsen latte ve cappuchino; uzerine su eklersen americano mu oluyor?
Ozetle hepsi ayni kapsulden mi turuyor?
Kesinlikle mantık o hocam.
Espresso + su = americano
Espresso + köpürtülmüş süt= cafe latte, latte macchiato, capuccino(sütün köpürme miktarı ve eklenme yöntemine göre değişiyor bunlar.
Yani espresso shot alıp sütü kendiniz köpürtürseniz cafe latte latte macchiato yada capuccino yapabilirsiniz. -
quote:
Aslında gözümü karartıp Delonghi'nin 1000 liralık makinelerini taksitle alasım da geliyor ama bilemiyorum onlar nasıl yapacak kahveyi.
Okulda La cimbali'nin makinesi var ekranında 85,5 yazıyordu o sıcaklıkta espresso veriyor sanırım.
Tchibo'dan bir tık daha kaliteli olacağını tahmin ediyorum ama sıcaklıkta benim için önemli.
Tek başına yapamıyorsun da, kendime yapacağım diye yola çıksan evdeki herkes istiyor.
bende şöyle birşey almayı düşünüyorum ama
http://www.hepsiburada.com/delonghi-bco-264b-kombi-espresso-kahve-makinesi-p-MTDELBCO264B
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
quote:
http://www.hepsiburada.com/delonghi-bco-264b-kombi-espresso-kahve-makinesi-p-MTDELBCO264B
Bence çok üst seviyelere çıkmadıkça böyle manuel makine gereksiz hocam.
Ben nakit durumum uygun olsa şöyle bir şey alırdım:http://www.hepsiburada.com/delonghi-ecam22-110-sb-otomatik-kahve-makinesi-p-MTDELECAM22110SB
Ama bunun da kahve çıkışı 78 dereceymiş galiba.
Yeterli olur mu bilemiyorum.
Denemek lazım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
quote:
Bence çok üst seviyelere çıkmadıkça böyle manuel makine gereksiz hocam.
Ben nakit durumum uygun olsa şöyle bir şey alırdım:http://www.hepsiburada.com/delonghi-ecam22-110-sb-otomatik-kahve-makinesi-p-MTDELECAM22110SB
Ama bunun da kahve çıkışı 78 dereceymiş galiba.
Yeterli olur mu bilemiyorum.
Denemek lazım.
78 kritik gibi hocam , denemeden bilmek zor
Valla hocam almışken ev için alayım alayım diyorum ama ne öyle basit olsun ne de öyle pahalı olsun istiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: sparcoo
mycafe yi 150 liralara alanlar oldu forumdan. cihaz iyimi bilmem
Şimdi 300ü geçik fiyatı var baya uyguna almışlar -
Makina iyi olsa ne olur? Granul kahve degil mi? Cekirdek kahve ile nescafe ayni cumlede gecmemeli bile. Goruntu latte olur ama tadinin uzaktan yakindan alakasi olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X