Şimdi Ara

Nero InCD__CD-RW (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Neroyla yeni tanisiyorum da birtürlü harddiskteki mp3.leri cd.ye kopya edemedim...Ayrintili bir sekilde anlatabilecek var mi...Quick express var ondan yapmaliyim yoksa bir de cover configiration var..Bir arkadas InCD'yi tavsiye etmedigini de soyledi..Sizin tavsiyeleriniz nelerdir..Nero 6.0(FREEWARE) cok iyi diyorlar nerden yukleyebilirim..SELAMLAR!

• InCD denen şey re-writable cdleri formatlamak için kullanılıyor. yani cd doldurmakla pek alakası yok. eğer kısayol olarak nero.exe yoksa C:\Program Files\Ahead\Nero'nun içinden nero.exe'nin kısayolunu masaüstüne oluştur. sonra programı çalıştır. karşına gelecek nero arabiriminde(pencere) Yeni Derleme(Compile New)'nin altında Müzik-Ses CD'sini seç. sağ tarafta Yeni(New)'i seç. sonraki pencerede Sağ tarafta müzik dosyalarının bulunduğu klasörü bul. son olarak mp3leri sağdan sola sürükle. hepsi bu kadar. Nero 6.0 gerçekten güzel. tavsiye ederim tabii ki.
  • bu arada nerden bulabileceğin konusunu atlamışım

www.nero.com &www.inndir.com & PCNet Eylül 2003

http://www.nero.com/en/sp_file_main.php burda türkçe yamasını indirebilirsin !

Nero InCD__CD-RW (Acil)

• Arkadsim senin nero.exe dedigin nero express sanirim.Cunku cd ile beraber verilen yazilimi tam yukledim baska bisey yok..Onda ilk sayfa cikiyor.Orda soruyor music,audio cd falan..Mp3 seciyorum ben..Sonra bir pencere cikiyor..Orda acilan dosyada kopyalamak istedigim dosyayi actigimda butun sarkilari gormuyor cogu sarki yok..Ben de kopya etmiyorum...neden acaba olmuyor..?
  • InCD CD-RWyi disket gibi kullanmanı sağlıyor. Yani bilg.daki bi dosyayı kopyala yapıştır yapabiliyon. Ama müzik Cd si yapamıyon. Mp3 cdsi yapman için Nero 6.3.0ı tavsiye ederim.
  • arkadaşlar bunun nero'nun sürümüyle hiçbir alakası yok..nero 4 den beri tüm cd leri yazabiliyorsunuz..arkadaşın sorununa gelince eğer sadece mp3 lerini cd ye kaydedeceksen data cd yi seç ve daha sonradan ekleme yapmayacaksan cd yi kapat...eğer mp3 lerinde AudioCD yapacaksan audiocd seçeneğini seçip drag&drop yöntemiyle mp3 lerini at nero diğer tüm işleri kendisi hallediyor
  • Tamam arkadaslar sorunu hallettimm..Megerse InCD İngilizce oldugu icin turkce karakterli dosya isimlerini gormnuyordu.Ben de sandim olmuyor bu is..InCD ile de halloluyor Cunku mp3 secenegi var onun sorun cikmiyor ama ben yine de gidip nero 6.00 11 aldim..Guzel program..Yardimlariniz icin tsk.ler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dvd rw sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.