Şimdi Ara

Nereye şikayet edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturduğum binanın 3-4 bina arkasında bir ocakbaşı var. Yalnız sürekli olarak mangal kokusu geliyor. Evimin camını 1 sn açsam evin içi çok kötü kokuyor bütün odalar sürekli mangal kokuyor. Zabıtayı arayıp durumu söyledim. Zabıtayı arayalı yaklaşık 1 ay olacak ama hala aynı bence ilgilenmediler daha yüksek mertebe nereye şikayet edebilirim. Bundan önce oturduğum yerde de lokanta vardı fakat oradan hiç koku gelmiyordu. Büyük ihtimal bacalarında bir sorun var veya koku giderici filtreleri falan yok. Bu yüzden kendi ismimi adres bilgilerimi vermeden şikayet edebileceğim ilgileneceklerinden emin olacağım neresi var ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BİMER'e şikâyet et bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp-Er Tunga

BİMER'e şikâyet et bir de.

Teşekkür ederim. Yarın orayı da arayacağım umarım ilgilenirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet etmeden önce gidip bu konu hakkında bilgilendir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolerak8

Şikayet etmeden önce gidip bu konu hakkında bilgilendir bence.

Kardeş adamlar pek anlayacak kültüre sahip insanlar değil başıma bela almak istemiyorum.

• Git adamla konuş. Ama adamda haklı senin evin kokuyo diye adam işini yapmıyacakmı

• Dıştan nasıl göründüklerine göre yargılama bence hem başına bela almazsın sadece rica edeceksin. Eğer belalı tiplerse şikayet etmeyince başına bir şey gelebilecekse yapma tabi o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şikayet edeni nasıl bulurum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

Git adamla konuş. Ama adamda haklı senin evin kokuyo diye adam işini yapmıyacakmı

Kardeş benim evim kokuyo diye ne alaka. Adamların bacalarında sorun var normalde öyle koku gelmez. Koku giderici filtreleri yok belli ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Dıştan nasıl göründüklerine göre yargılama bence hem başına bela almazsın sadece rica edeceksin. Eğer belalı tiplerse şikayet etmeyince başına bir şey gelebilecekse yapma tabi o zaman.

Evet o yüzden gidip onlarla konuşmayı tercih etmedim. Hergün evin önüne inip marketten ekmek alıyorum hergün adamlar beni görücek yüz göz olursam. Ayrıca gidip konuşursam adamlar sorunu çözmeyecek beni takmayacaklar. Sırf senin için masraf mı yapacağım diyecek kendince. Ben sonra şikayet edince benim şikayet ettiğimi anlayacak. Ben sonra ailemin güvenliğinden nasıl emin olabilirim etiket olmadan sorunu ilgili birimlere şikayet ederek çözülmesini istiyorum yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.