Şimdi Ara

Nereden yazlık alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
34.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sahibinden.com da ilanlara bakıyorum en çok Aydın Didim de satılık ev var. Didim halkı kople satıyor galiba orayı.Neyse size göre nereler güzel?

• Bodrum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anamur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutuplardan
  • İzmir Kusadası Veya Balıkesir Erdek
  • Her zaman İstanbul'a yakın yerleri seçtim Yalova,Şile biraz ileri gidince Sakarya sonra Balıkesir.

Ege,Akdeniz taraflarında ise tercih etsem Alanya,Kemer,Bodrum ya da Fethiye den biri olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum güvercinlik. Ahanda kendi yazlığımdan
     Nereden yazlık alınır?
     Nereden yazlık alınır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaş
  • Diyarbakır,batman, hakkari
  • senede birkaç gün gideceğin bir yere yüz binlerce lira yatırmak saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Bodrum güvercinlik. Ahanda kendi yazlığımdan
     Nereden yazlık alınır?
     Nereden yazlık alınır?

Çok iyimiş abi ya hayran kaldım maşallah bi ara misafir et

• Tekirdağ Şarköy net.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nereden yazlık alınır?
     Nereden yazlık alınır?

Çok güzelmiş. Ne kadara aldın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Nereden yazlık alınır?
     Nereden yazlık alınır?

Çok iyimiş abi ya hayran kaldım maşallah bi ara misafir et

Sağol hocam ne demek beklerim :)

@TheDC Burda evler 130 bin den başlıyor. İçine de 100 bin gidiyor. bahçe de 10 bin felan öyle

• yumurtalık
  • Kimse bilmez :D
    Mersin , Büyükeceli :))

• yazlık alırsan oraya bağlı kalırsın ama almazsan oraya harcayacağın paraya yurtiçi ve yurtdışında turlar ile ya da kendi kendine ne yerler keşfedersin bide böyle düşün derim
  • hocam yaklaşık 10 yıldır didime gidiyorum :) en sevdiğim yer diyebilirim... o kadar fazla ilan olması 2 şeye bağlı...

1- çok hızlı gelişmeye başladı... inanılmaz derecede yapılaşma var.. 0 ev çok fazla.. bu zaten ilan sayısını artırmaya başlı başına yetiyor..

2-bundan 6-7 sene önce özellikle ingiliz turistler tarafından çok beğenilip hatta yazlık alınmıştı... Oraya bağlı kalmak istemeyen ingilizler artık sıkıldı tabi :) şimdi başka yerlerden yazlık almak için orayı satıyorlar... (didimin yarısı ingilizlere geçmişti bir zamanlar şuanda fethiyeye göç ediyorlar :D)

Kesinlikle size didimi öneririm :) (ankara insanının en çok sevdiği tatil bölgesidir..)

1. havası nemli değil , akşamları serinletici rüzgar bile olabilir.. bu çok önemli birşey... antalya ve anamura da gittim :) ölüyordum... ayrıca anamurda berbat sera kokusu var :) dinlen dinlen kaç ordan... Eğer ankaradan gideceksen zaten yolları da ayrı bir ölüm.

2. ucuz... didim tüm tatil yerlerine göre ucuz... (marmaris , bodrum , antalyanın alayı :D , kuşadası ,izmir)

3. denizi güzel... (kuşadasına gittik :) resmen yüzmeden geri döndük.. denizin içinde otsu , odunsu şeyler... deniz pislik içinde... sanırım açık deniz olduğu için öyleymiş ... açık deniz neyse:D / anamurun denizi fena değil:D , bodrum ise ya soğuk ya taşlı, yosunlu :D izmir çeşme zaten 10 metre gidemiyorsun bile hemen derinleşiyor.)

Bunlar yeterli bence... yazlık alacak olursak didimden başka bir yer olacağını düşünmüyorum. (biraz didim fanı gibi oldum ama fan olunacak kadar övgüyü hak ediyor.)

• Benim yaşım daha 18 son karar büyüklerin tabii. Sizin fikirleriniz öncelikli yazlıklar aslında baya ucuz fethiye alanya didim ve kuşadası.Baya ucuzdan kastım özellikle bodrum taraflarına göre. Çeşme, bodrum,kemer gibi yerlerden bir ev alacağına saydığım yerlerden kral dairesi alınıyor.
  • Ankara'da yaşıyorum sende bir samsuna gidiyorum.Teyzemin yazlığına.Hava ısınmaya başladığı zaman yok nemli oluyor.Bunaltıyor.Havası kuru olan bir yer tercih edin.Belki seneden seneye gittiğim için böyle oluyordur orası ayrı mesele.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.