Yeni konu yokİlgimi çeken projeler, teknolojiler üzerine çalışan şirketleri filtreliyorum ve fark ettim ki sayıları epey az. İşim olsun para yapayım diye .Net çalışmak da istemiyorum sanki? Bir tane şirkete yakın hissediyorum o da bir tane. 500 ilana başvuran Amerika csmajors ile karşılaştırınca komik duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nerede çalışacam vol 2

-
-
Hayır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Master yapmak istemiyorum, o ayrı konu (sonradan fikrim değişebilir, "beğendiğim" bir program/üni görürsem)
İş olarak Ankara + remote şu an için en iyi seçenek görünüyor. Ankara ofisli şirkette hibrit de mümkün.
VR/AR ve benzerini düşünüyorum. Genel application development (web, mobile) da üzerine kendimi geliştirdiğim alan.
"Orada tutunabilmek" derken ne demek istediniz?
Distributed systems hakkında bilgim yok. R*ddit her ne kadar sevmediğim yönleri olsa da sık kullandığım site, orada cevap arardım.
-
Şakasına attım gidip 1980 kaynağı mı okuyacam
Hem neden doğrudan distributed systems? Gördüğüm kadarıyla sıfırdan yönelebilecek bir alan değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, forumdaki mühendisler arasında kod yazabilen ve ortaya yazılım çıkarabilen tek mezun siz olacaksınız gibi bir his var içimde. Ben de akademide zaman harcamak istemiyorum mesela, koca koca prof olmuş adamlar bile öğrenciler kadar kod yazamıyorlar, evcilik oynamak gibi bir şey; gerçi artık AI yüzünden bu fark eskisi gibi kolay anlaşılmayacak.
-
hocam salın odtu pc
gelin sanayide dukkan acalım
beyinci. soft yazılıma 5 kayme istiyor namussuzlar
-
Backendde api öğrenmek 1 2 haftalık iş gibi bir şey zaten
Ama her türlü yol haritası belli önce Python Java C# JavaScript gibi dillerden birini seç ondan sonra onların frameworklerine bak
Hem ML üzerine çalışıp hem computer architecture dersine neden bakacaksın ki
Eğer düşündüğüm şeyi diyorsan computer architecture senin "ya o ee alanı değil mi" dediğin konseptin devamı
>performans optimizasyonu, CPU bellek yönetimi ve cache kullanımı gibi konuları anlamak gerekiyormuş.
İşletim sistemi ya da 512Kb rami olan bir cihaza kod yazmıyorsan pek önemli değil.
-
Hocam her gün başka bir planla çıkıyorsunuz ortaya. Phd yapacaktınız, EE'ye geçeceksitiniz, sonra phd'den vazgeçtiniz ama master yapacaktınız, şimdi hepsinden vazgeçip cloud ve distributed systems üzerine üzmanlaşmak istiyorsunuz.
Hiçbirini denemeden, kulaktan dolma bilgilerle sürekli yeni hedefler belirlemek çok mantıklı olmayabilir.
-
Derste backende yardımcı olacak şeyler yerine direkt cpu'nun kendisini yapmayı öğreniyorsun ama
Muhammad Abdulazizyoutube
8-bit Breadboard Computer running a multiplication programhttps://www.youtube.com/shorts/bXKScxprax0?si=xNVF8YLyLgP0RK_L
Tabi bu adam dersin de üzerine biraz daha koyup bu projeyi yaptı ama konsepti anlamak için logic design ile başlamak lazım
Ben de istiyorum bunu ama şu anlık sadece displayde rakam yakabiliyorum ama ileride bunun üzerine gidesim var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Şubat 2025; 20:58:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- heyecandan uyuyamamak
- ilk 50 bin sayısal bölümler
- biyoloji portalı
- cerrah mehmet paşa kyk yurdu
- ortadoğulular dershanesi yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X