Şimdi Ara

Nerede Bu 'TEK TİP' Sevdalıları!? | Çıkaramadınız Mı Hala Kanunu? |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 337.KD hazırlıklarının başladığı zamanlar...

Foxtv denen sözde tv kanalı hemen hemen hergün kafasına göre bu kanun teklifini meclise verdi, meclisten geçirdi, yetmedi meclis açılış gününde yürürlüğe soktu yasayı...

Ve burda kendince havalara giren tektip aşıkları...

Askerliğinin düşmesine değil, kısa dönem süresinin uzamasına sevinen beyfendiler... Sağda solda sevindirik olkup şekilden şekle girenler...

335 sondu. Artık olmayacak diye dolaşanlar...

Bilmem nerden bilmem kim söyledi. Bilmem kimi tanıyorum kiminle bilmem ne yapıyorum diye hava atıp kendince bilgi verenler nerdeler?

Her 337 başlığına girip mutluluk mesajları atanlar nerdeler?

********************************************************************************************************************

O günlerde bilirler burda olanlar benim tavrımı... Her mesajımın altına kocaman puntolarla 337.KD yazışımı... Zira çok olmadı o günlerin üzerinden geçeli ama çok olmasada bizim askerliğimizin bitmesine hayırlısıyla 44 gün kaldı. Bitiricez artık hayırlısıyla askerliğimizi...

TEK TİP Aşıklarına İNAT!

Şimdi tekrar tekrar soruyorum o zamanlar her başlıkta cirit atanlara;

337.KD, Şafak:44 Diyerekten Burda! Siz Nerdesiniz?!?!

Varsa yüreğiniz gelir yazarsınız... Saçmaladığınız o günler için en azından birer özür dilersiniz dicem ya nerdeeeeeee...

Ve o günlere istinaden yine yeni yeniden;

337. KISA DÖNEM! ŞAFAK:44

********************************************************************************************************************

Askerliği bitireli 1 hafta oldu... Ya bu yasa çıkarsa :D :D :D

Şafak: Şafak mafak yok! O da neymiş? :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 23 Mayıs 2011; 14:04:07 >

• Ben 335. KSD olarak Kastamonu'da acemi birliğindeyken daha çıkıyordu güya tek tip askerlik. Ustabirliğinde biz sizden önce gideceğiz diye 90/1 devreler bile davul zurnayla karşılamıştı bizi.

Biz askerliği unuttuk, hala tek tip çıkacak...
  • milli savunma bakanı böyle bir çalışma yok dedi ya en son. Ayrıca erdoğan ve arınç ta o iş rafa kalktı kısacası yattı demedilermi?

o değilde milletin hepsi tecil bozmuştu :)
  • bi arkadaşımız vardı cenky diye gizli belgeler elinden geçiyormuş yarın açıklanacak demişti tee kasım ayında. Özellikle onu bekliyorum buraya
  • bitanede enovid vardı hala kendisinin kulaklarını çınlatmaktayım forumu bırakmış kurtboğazında baraj kapağı olarak çalışıyomuş ;DDDDD
  • oooo ilk torunum nemesis sen hala burda mısın? çok beklettin bizi çok... o enovid denenden gazoz kapağı bile olmaz olursa gaz kaçırır
    atarsa ŞAFAK 44
    KAHRAMANMARAŞ Narlı
  • Yokmu kanunseverlerden kimse? Nereler gitti bu kapalı meclisin yasa çıkaracağını iddia eden üyeler?

Hele hele bizim askerliğimizin uzayacağı için sevinç çığlıkları atanlar nerde?

Zorunuza gitsin! Şafak 36!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 335 yaptım askerliğimi 9/4 uzun dönemler dalga geçerdi bizimle biz sizden önce çıkıcaz diye sustuk güldük OLURMU ? dedik ama bilemedilerki bursı Türkiye ha dedinmi olmaz hiçbirşey biz boşuna bağırmadık acemide her asker çavuş olamaz diye şimdi biz unuttuk askerliği onlar daha yeni çıktı ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 10 Nisan 2011; 12:25:11 >
  • Hala çıkmadı mı kanununuz ya;? :) Nerdesiniz?
  • rahat olmak lazım genç bende 335.ksd idim neler neler oldu biz askerdeyken uzadı uzamadı tek tip, eşit süreli onun psikolojisi ile bitirdik askerliği. tamam bazı arkadaşlar hiç takmıyor belki bunu ama askerde böyle olmuyor ne kadar takmıyorum desende yine sinir oluyorsun, bilirim en iyisi bitir gel askerliğini tertemiz. önün açık olsun kardeşim...
    quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Hala çıkmadı mı kanununuz ya;? :) Nerdesiniz?
  • forumda yıllardır yazıyorum bu işin o kadar kolay olmayacağını. ancak bazı üniversite mezunları da dahil kendimizi ifade edemedik. kimseyi üzmeyin bu tür söylemlerde bulunmayın dedik. ama bu ülkede herkes herşeyi bilir nedense.
  • Noldu ya yokmu hiç kanun çıkma ihtimali?

Yarın? Diğer gün? Ne zaman?

Hani nerde bu sağda solda tanıdıkları olanlar? :) :) :)
  • Ne kısa dönem süresi uzar , ne de uzun dönem süresi kısalır.Hiçbirşey olmaz merak etmeyin.Bazılarının askerlik umrunda değil.Özelleştirecek birşeyler arıyorlar
  • size sunu soyliyeyim kesinlikle abartmiyorum:

nisan 2009 den beri askere gidene kadar ve kisa donemin kalkmayacagina emin olana kadar (2010 mayis gibi) o kadar psikolojik olarak yiprandim ki. cok zor bir askerlik gecirdim ama askerlik oncesi 12 ay olayi kadar
    yormadi beni. yani uzadi uzayacak mevzusu askerligin kendisinden 1000 kat fazla yordu. forumlarda hep sunu gordum yok bilmemne duyum almis su donem sonmus artik kisa alinmyacakmis amcamin oglunun arkadasi yaziciymis ona yazi gelmis yok
    komsunun oglu astegmenmis onlar yeni gelecek 12 aya gore hazirlik yapiyorlarmis bir yandan da sagolsun medya (tv gazete internet siteleri) sanki olay olmus bitmis gibi lanse etmesi sirf reyting acisindan.

neyse ki oyle olmadi olmayacak da. eskiler hatirlar bir roro vardi en cok o derdi su donem son bu donem son diye.

ama sagolsun noktaninsahibi gibi konu hakkinda bilgisi olan mantikli kisilerin yazilari ile moralimiz duzelmisti kendisine tesekkur ediyorum. ha burada askerlik o kadar da dendigi kadar kotu bir sey degil insanlar abartiyor gidince dedim ki
    bosuna takmisiz 12 ay da yapilir at ile deve degil. yani olayi buyutmeyin. elinde cep telefonu ile 9-10 da kalkan yazici olup butun gun msn de oturan her hafta ankara da cift carsiya cikan arkadasim askerden donunce o kadar aglamisti ki. soyle kotu boyle kotu.
    ben cok daha agir sartlarda yaptim guneydogu da hudut piyadesi olarak gunde 12 saat nobet geri kalan zamanda pusu devriye 3-4 saat uyku maksimum, kotu yemek sartlari 5 ay boyunca 2 kere carsi. ama
    dendigi kadar kotu degil insanlar moral bozmayi seviyorlar ve abartiyorlar gercekten kafaya takilacak bir sey degil askerlik. oyle cok da uzun degil yok efendim 155 gun 5 yil gibi geliyormus. 1 gun 1 hafta gibi geciyormus.
    hepsi abarti.

• Benim tahminimce;

Tek tip askerlik olmayacak, hatta tam tersi askerlik süreleri kısaltılacaklardır.
    Seçimler yaklaşsın liste başı iki parti bunun için savaşacaklar.

Göreceğiz.
  • tek umudum seçim 12 olsun benim olsun inş seçim sonrası düşer
  • hala bekliyorum tek tipi. belki şafak o zmn der 184 =)) ama şu an için 004 :D
  • atarsa doğan güneş :D izinde çıkmaz inşallah yasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

atarsa doğan güneş :D izinde çıkmaz inşallah yasa

çıksa da zaten seni etkilemez ki
    anayasada bir madde var verilmiş haklar alınamaz diye
    istersen sen askeriyenin kapısından gir içeriye 1 dakka sonra askerlik uzatılsın senin askerliğine herhangi bir değişiklik olmaz
    askerliğiniz bitmiş hala dert ediyorsunuz ne deyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

atarsa doğan güneş :D izinde çıkmaz inşallah yasa

çıksa da zaten seni etkilemez ki
    anayasada bir madde var verilmiş haklar alınamaz diye
    istersen sen askeriyenin kapısından gir içeriye 1 dakka sonra askerlik uzatılsın senin askerliğine herhangi bir değişiklik olmaz
    askerliğiniz bitmiş hala dert ediyorsunuz ne deyim :)

askerlik müttesep hakka girmez. verilmiş bir hak değildir. anayasada vatani bir görev olarak geçer. dolayısıyla süre uzatımlarından etkilenir.zaten 92-93 yıllarında süre uzatımı olmuş askerlik 15 aydan 19 aya yükselmiş ve 10gün sayanlar 130 saymaya başlamışlardır. teskereni almadan 1 gün önce uzatırlarsa etkilenirsin. ancak uaztılacağı falan yok tabi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.