Şimdi Ara

NEOPLAN MI TRAVEGO MU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
5
Favori
110.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle önüne bitiyorum Diamondların. Gerçekten otobüs gibi otobüs yani. Ama diğer markaların gölgesinde kaldı. Fazla yayılamadı.
  • aynaları çok güzel duruyo aslında kaliteli arkasında mitsubishi var servisi parçası yaygın ama işte tutulmuş bikere mercedes oda bukadar pahalı olsa bunuda tutarlar
  • abi birisi travego diyor birisi neoplan diyor.sizce hız yönünden hangisi iyi?
  • ıyıde bu hangı neoplan

neoplanın suruyle serısı var
    skylıner
    starlıner
    tourlıner
    cıtyllıner
    yukarıdakılerın hepsı neoplan
  • ulusoy cıtylıner alıcak

starlıner nı travegomu konu heralde dıger araclarla neye gore karsılastırıcazkıdaha goren olmadı
  • becne travego
    mersin anakra arasını hiç bu kadar rahat gitmedim koltukları fln acayip rahat
    ve arada baya bir mesafe var
  • mercedes benz 40. yıl

NEOPLAN MI TRAVEGO MU
  • ana orbay abi nerden buldun ya süper resim

• Beyle ben otobüsün'den anlamam ama otobüsler nedense çok hoşuma gidior.Bnce neoplan çok şekilli bi otobüs ama teknik yok diorsunuz.Travega da teknik özellik güzel diorsunuz ama travega'da şekilsiz bi otobüs deil.Madem öle treavega,neoplanı sollar o zamn be abii
  • travegonun ısmı yeter ancak otobuslerın babası setradır starlıner teknık yok demıyorum 480hb gucundekı bır araca nasıl ben teknık yok dıyebılırımkı man fırmasından once allah carpar adamı yanı ama travego heryerde parcasını bulursun ancak starlınerın bulamazsın eger kendı servısın varsa yanı bakımını teknık parcayı bulabıleceğin bır servısın varsa ozaman ıdeal bır otobus ancak kendı servısın yoksa kesınlıkle uzak durulması gereken bır araba setrayı butun mercedes servısınde bakımı yaptırırsınız travegoyuda oyle her mercedes otobus servısınde muhakkak bakım yaparlar ancak neomanı yapmazlar
  • Ben bişey merak ediorm.Bu traveganın sıfır ve 2. el fiyatı nedir??Bilen var mı??
  • Sahibinden.com'dan bilgi sahibi olabilrsin ...
  • travego 17 2006 kent turızmde calısmıs arac 289.000€
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstarmy

travego 17 2006 kent turızmde calısmıs arac 289.000€

Thanks
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

Sahibinden.com'dan bilgi sahibi olabilrsin ...

Buraya baktım travega lar 200,000 ve 250,000 £ arasında değişiyor...cvplar için teşekkürler....
  • Travego
  • Arkadaşlar neoplan hiç bi şeye değişilmez yeni modellerini görmediniz herhalde..
  • Üç böcek.

NEOPLAN MI TRAVEGO MU

NEOPLAN MI TRAVEGO MU

NEOPLAN MI TRAVEGO MU

• veeeeeeee bir adet çiçek

NEOPLAN MI TRAVEGO MU
  • VE GENE DE NEOPLAN DERİM..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.