Şimdi Ara

Neonlu Klavye...(Fotolar eklendi...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Klavyemden fazlasıyla memnunum ancak bu üründe aklımı çeldi, geceleri oyun oynamak daha keyifli ve daha kolay olacak. ne dersiniz alınası bir ürün değilmi...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd22249

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 12 Kasım 2007; 0:45:41 >

• hepsiburada'dan alma,
  • Gece için fazla parlak olmaz mı ?
  • Dayanamadım aldım bugün 1 tane, yarın gelir...
  • Klavye elime ulaştı. Gayet şık duruyor, malzeme kalitesi orta derecede, tuşlar biraz ses çıkarıyor ama rahatsız edecek kadar değil, multimedya tuşlar ve kısayol tuşları gayet iyi yerleştirilmiş, ses açma düğmesi analog, ve geceleri de süper gözüküyor. Bence tam bi fiyat performans ürünü....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oCa

Klavye elime ulaştı. Gayet şık duruyor, malzeme kalitesi orta derecede, tuşlar biraz ses çıkarıyor ama rahatsız edecek kadar değil, multimedya tuşlar ve kısayol tuşları gayet iyi yerleştirilmiş, ses açma düğmesi analog, ve geceleri de süper gözüküyor. Bence tam bi fiyat performans ürünü....

nekadara aldın

sanırım son ürünü sen almışın stokta kalmamış:D
  • Hayırlı olsun.. Zaten bi klavyede dayanıklılık..ergonomi gibi şeylerden sonra ilk istiyecegim böyle güzel özelliklere sahip olması olurdu da fiyatida unutmayalım kaca aldın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tuşlar ses çıkarıo demişsin çok rahatsız ediyormu acaba?Ayrıca klavye notebook klavyesi tarzındamı eğer öyleyse çok ses çıkarmaması lazım aslında?
  • Tuşlar laptop tuşları gibi ince ama hafif ses yapıyor, rahatsızlık vermiyor çok fazla. 27 ytl ye aldım.
  • quote:

Tuşlar laptop tuşları gibi ince ama hafif ses yapıyor, rahatsızlık vermiyor çok fazla. 27 ytl ye aldım.

ok cevap için saol.Ergonomik mi peki yazılması fln bileği fln yoruyomu ya da rahat yazılıomu?
  • Bu Klavyeden Bende Almayı Düşünüyorum...Fotoğrafını Çekip Buraya Eklermisin...
  • Bir de gece çkilmiş fotografını koysan tam süper olacak
  • Evet ergonomik. Bu gece fotoları çekip koyarım. fotoğraf makinam servisteydi. yoksa koymuştum şimdiye kadar...
  • quote:

Evet ergonomik. Bu gece fotoları çekip koyarım. fotoğraf makinam servisteydi. yoksa koymuştum şimdiye kadar...

Resimleri Bekliyoruz...
  • resimleri yollayamıyorum sanırım forumda bakım falan var....
  • quote:

resimleri yollayamıyorum sanırım forumda bakım falan var....

Seni Msn'e Ekledim Sen Resimleri Bana Msn'den Yolla Ben Foruma Eklerim...
  •  Neonlu Klavye...(Fotolar eklendi...)
    Dipnot:Fotoğraf Samsung E250 ile Gece Işıksız Ortamda Çekilmiştir.
  • Bu klavyenin satıldığı bir yer var mı? Hepsiburada'da kalmamış. Vatan'da, Mavi'de, Bimeks'te, Gold'da yok. Nerde bulabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Dipnot:Fotoğraf Samsung E250 ile Gece Işıksız Ortamda Çekilmiştir.

Bende isterem bundan

• klavyeyi kasasının içine koyan var mı aceba.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.