Şimdi Ara

neo v mi nokia c 7 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki telefondan bir tanesini almayı düşünüyorum c7 özellik bakımından biraz daha iyi görünsede nette nokia hakkında iyi şeyler okumadım . vatanda nokia 869 lira neo v ile 800 lira. hangisini almak daha akıllıca olur tşkler.

Suç makinası...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone se 2020 mi iPhone 11 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle Symbian mı yoksa android mi nuna karar ver

Orijinalden alıntı: seyma1972

peki neo vden daha üstün experia nın hangi modelleri var hem müzük hem internet bakımından.

Neo V ile Neo nun arasındaki Farke kamera ve kameradaki sensör bu yüzden neo üstün.Daha üstün dersen Ekranı daha büyük
    Arca yada ARC S'e bakabilirsinz ancak Neo V'ye göre pahalı kalabilir , Neo V kullanan biri olarak fiyatına göre iyi bir telefon olduğunu söylüyorum.

arkadaşlar bu iki telefondan bir tanesini almayı düşünüyorum c7 özellik bakımından biraz daha iyi görünsede nette nokia hakkında iyi şeyler okumadım . vatanda nokia 869 lira neo v ile 800 lira. hangisini almak daha akıllıca olur tşkler.

c7 nin hangi özelliği neo v den üstün , neo v çok daha iyidir yanlış tercih yapıpta gidip c7 alma
  • c7 yi eledim peki neo v 800 tl . 800 tlye daha iyi bir makina varmı piyasada önerebileceginiz başka bir model. benim eski telefon nokia 1600 dü foto bile çekmiyordu aylarca cep telefonu için para biriktirdim para boşa gitsin istemiyorum yarın alacagım

yardımcı olan herkese tşk

c7 yi eledim peki neo v 800 tl . 800 tlye daha iyi bir makina varmı piyasada önerebileceginiz başka bir model. benim eski telefon nokia 1600 dü foto bile çekmiyordu aylarca cep telefonu için para biriktirdim para boşa gitsin istemiyorum yarın alacagım

daha iyisini bulamazssın bu fiyata

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

c7 yi eledim peki neo v 800 tl . 800 tlye daha iyi bir makina varmı piyasada önerebileceginiz başka bir model. benim eski telefon nokia 1600 dü foto bile çekmiyordu aylarca cep telefonu için para biriktirdim para boşa gitsin istemiyorum yarın alacagım

daha iyisini bulamazssın bu fiyata

Neo V'ye karar verdiyseniz, en uygun fiyat Ereyon'da..
  • Nokia alırsan o telefonu 8 ay sonra yarı fiyatına satıldığını görürsün. zaten o kadar seni idare etmez bile. hemen sıkılırsın. Lakin Neo V son android 4.0 güncellemesinii de alacak(belki de o zaman telefonun değeri de artacak) . Teknolojinin pek gerisinde kalmaz. Zaten android işletim sistemi en az 2 sene boyunca seni en üst noktada götürür

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

arkadaşlar bu iki telefondan bir tanesini almayı düşünüyorum c7 özellik bakımından biraz daha iyi görünsede nette nokia hakkında iyi şeyler okumadım . vatanda nokia 869 lira neo v ile 800 lira. hangisini almak daha akıllıca olur tşkler.

c7 nin hangi özelliği neo v den üstün , neo v çok daha iyidir yanlış tercih yapıpta gidip c7 alma

Kesinlikle, aynısını yazacaktım her türlü Neo

Apple iPhone 17 Pro 256GB AirPods 4 ANC
    PENTAX K-5 / K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • neo v aldım . tşkler
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.