Bildirim
NEO ile MTV Odemelerine 20 TL CHIPPARA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu banka karti mi kredi karti mi? Banka kartiysa pek sicak degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Banka kartı...Kredi kartıyla ödersen 15 lira çip para var... _____________________________ -
Aynı kişi hem neo hem axess kampanyalarından faydalanabiliyor mu? _____________________________ -
40 TL 50 TL MTV odeyenler var kendin için sıcak olmayabilir taksit olmadığı için ama coook kişi var 100 TL altında ödeyen. Onlar için alev alev yanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: euc2007
Bu banka karti mi kredi karti mi? Banka kartiysa pek sicak degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

-
Neo hesabın masrafı falan yok mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de bunu merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: High Quality
Aynı kişi hem neo hem axess kampanyalarından faydalanabiliyor mu?
Bende meraktayım deneyen var mı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
_____________________________ -
Axess 2 taksit + 15 chip veriyor buna gore sicak degilquote:
Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO
40 TL 50 TL MTV odeyenler var kendin için sıcak olmayabilir taksit olmadığı için ama coook kişi var 100 TL altında ödeyen. Onlar için alev alev yanıyor.
Alıntıları Göster
40 TL iki taksit olsa ne olmasa ne ? +5 TL fazla varken? % Lik oran verilmesi mantıklı olandı. Ama o da bankaların işine gelmiyorquote:
Orijinalden alıntı: euc2007
Axess 2 taksit + 15 chip veriyor buna gore sicak degil
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

-
O da bir şey mi ben 39 TL ödedim 20 chip para geldi
_____________________________ RESPECT!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android