Şimdi Ara

Nem Alma Cihazı Tavsiye (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
31
Favori
284.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nem alma cihazları oda içinde nem oranı %40 veya %30 altında ise nem alma cihazı kendiliğinden duruyor mu
    nem oranını %20 %10 gibi bir değerin altına düşürmek istiyoruz diyelim
  • Arkadaşlar bu cihazların elektrik tüketimi nasıldır? 250W yazıyor fakat gün boyu çalışıyor mu? Eğer sürekli çalışır haldeyse faturayı epey kabartır. Günde 5kw yaksa 2,5 liraya yakın yapıyor.
  • beyler trotec ttk 96 almayi dusunuyorum ev 120metrekare dogu karadeniz bolgesi suanda hava durumu 95% nem diyor evin heryerini rutubet aldi bizide hasta etti lutfen acil yorum
  • https://www.incehesap.com/skytech-st-20d-20-lt-hava-temizleme-cihazi-fiyati-35041/?ref=akakce&source=mobil&v=1.8.5

    en ucuz bunu buldum is gorur mu tek odada? elektronik aletler bozulmaya basladi nemden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kingpost 10 lt nem lama cihazımı satmak istiyorum.Geçen sene bir hafta kullanıldı.Satma sebebim sesi.
    Faturasını bulamadım ama alıcı çıkarsa tekrar bakarım.Ya da seri numarasından garantiye giriyorsa bakarım.
    Pm ile iletişime geçebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Özelliği varsa ayarladığınız nem oranına ulaşılınca duruyor. Ancak nem oranını %10'a düşürmek çok zor. Belki endüstriyel nem alma cihazlarıyla mümkündür bilmiyorum. Evde kullandığınız nem alma cihazında nem oranını %10 yaparsanız nem alma cihazı büyük ihtimalle boşuna çalışıp duracaktır. Çünkü ortamdan çekilen nem ile ortama salınan nem bir noktada dengeye gelecek. Denge nem oranı da büyük ihtimalle %40 - %50 arasında bir şey olacak. Bunun altında ise nem oranı düştükçe vücusunuzdan daha hızlı su buharlaşacak, ağız kuruluğu için sürekli su içeceksiniz, mobilyalardaki zararsız nem çıkacak ve ahşaplardan çatlama sesleri gelecek, bir yandan havadan topladığınız su tekrar buharlaşmaya başlayacak, üç gün boyunca odayı kapalı tutamayacağınıza göre kapıyı açıp kapatırken nemli hava girecek veya kapı altlarından nemli hava gelecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakurek

    Arkadaşlar bu cihazların elektrik tüketimi nasıldır? 250W yazıyor fakat gün boyu çalışıyor mu? Eğer sürekli çalışır haldeyse faturayı epey kabartır. Günde 5kw yaksa 2,5 liraya yakın yapıyor.

    Doğrudur. Buzdolapları, içindeki hava ılıdıkça çalışıyor ama nem alma cihazları sürekli çalışıyor. Ben çamaşır kurutmak, çamaşırlardan çıkan nemin zararını önlemek için kullanıyorum. Ayda dört beş sepet çamaşır yıkanıyor ve her sepette nem oranı %60'ın altına düşene kadar yaklaşık 12 saat çalıştırıyorum.
    Hesaba göre:

    • Bir sepet için 0,250kW * 12 saat = 3 kW elektirik harcamış oluyorum.

    • Bu da %40 vergisiyle beraber 3 kW * 0,30 TL * (1 + 0,40) = 1,26 TL oluyor.

    • Ayda beş sepet için 1,26 * 5 = 6,3 TL oluyor.

    Babamlarla altlı üstlü oturuyoruz. Geçen aya kadar elektirik faturalarımız 5-10TL oynuyordu. Ancak havalar soğuyup nem alma cihazını çamaşır kurutma amacıyla kullanmaya başlayınca faturamız 20 TL arttı ama babamlarınki aynı kaldı. Belki başka kombilerden de kaynaklanıyordur bilemiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wa$abi

    nem alma cihazları oda içinde nem oranı %40 veya %30 altında ise nem alma cihazı kendiliğinden duruyor mu
    nem oranını %20 %10 gibi bir değerin altına düşürmek istiyoruz diyelim

    Bende merak ettim cevap veren olursa güzel olur.
    pardon msj gordum simdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman84 -- 14 Kasım 2017; 11:36:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon da %40 altını görmedim

    Pencere açıldı mı %60 oluyor

    Sağlıklı olan %50 ideal

    Orfelini benim makinam %40 geldi çalışmaya devam etti

    Özelliklerinde bir yüzde de dur diye böyle teknik bir özellik yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabanoz

    Trabzon da %40 altını görmedim

    Pencere açıldı mı %60 oluyor

    Sağlıklı olan %50 ideal

    Orfelini benim makinam %40 geldi çalışmaya devam etti

    Özelliklerinde bir yüzde de dur diye böyle teknik bir özellik yok

    Olefini'nin 12 ve 24 litrelik olan en küçük modelinin belli bir nem oranında durma özelliği var. Kullanım klavuzunda da yazıyor. Zamanlama düğmesine basmadan yukarı ve aşağı tuşlarına basarak nemi ayarlayabiliyorsunuz ama cihazı kapatıp açtığınızda ayarladığınız değer resetleniyor. Bu özelliğin gerçekten çalışıp çalışmadığını denemedim ama.




  • Bir denerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar bende çektim bu nem küften hemde bu 3. senemdi iç yalıtım falan yaptık ama camlar yine aynı sürekli ıslak evde ağır koku geçen sene o nem tabletlerinden falan aldım başta kokuyu falan alıyo ama havalar iyice soğuyup nem artınca hiç bi faydası olmadı bu senede taktım bu nem cihazlarına letgodana araştırdım malum sıfırı çok pahalı ordan 3 kişiyle iletişime geçtim 3de memnun oldunu söledi kimi ev almış kimi evini değiştirmiş ondan satıyomuş neyse hatta birisi çok büyük yemin etti işe yaradına dair hatta evine götürelim 2-3 çalıştıralım bi fark görmezsen ben cihazımı geri alıp gitcem dedi neyse fiyatlarda anlaşamadık bende tesadüfen sıfır ucuz bi makina aldım internetten marka mağaza sölemicem beni reklamcı falan zanetmeyin diye zaten profilime bakarsanızda anlarsınız bugün geldi cihaz saat 12de açtım başta %70 falan gösteriyodu bide dışardan içeri girdiği için biraz saçmaladı tabi sonra %65-66da sabit kaldı otomatik moda alıp %50yi ayarlayıp salonun ortasına koyup dışarı çıktım 1 saat sonra geldiğimde evdeki o ağır koku hisedilir derecede gitmişti nem %55 falan gösteriyodu suda biraz birikmişti saat 3de falan evden çıktım cihaz %50 gösteriyodu çalışır vaziyette bıraktım sabah eve gitiğimde bakcam bakalım ne durumda yine sonucu paylaşırım burdan




  • Evet arkadaşlar bugün cihazın 3. günü cihazı ilk iki gün ful çalıştırdım anca nemi dengeleyebildim çünkü başlarda çalıştırıyodum cihazı kapatınca 1-2 saat sonra nem yükseliyodu duvarlardaki ve eşyalardaki nem gitmediği için artık heralde artık arada bir sabah akşam falan yarım saat 1 saat çalıştırsam yetecek gibi zaten üzerinde saat ayarlama modu var istediğin saat sonra açılıyo yada tam tersi açıkken istediğin saat sonra kapatmaya ayarlayabiliyon ama evde nem olmadığı daha kuru bi hava olduğu açık ve net o ağır koku azaldı ama tamamen gitmedi oda zannadersem duvarlardaki kalan küf ve sinen kokudan onuda beyaz sirkeyle fısfıslayım köşelere cam kenarlarına falan diyorum yada silim bu arada önceden havalar soğumaya başlayınca camlardan resmen şıpır şıpır su akarda artık o yok tabi bide aralık ocak aylarında bakmak lazım bakalım sirkeyle duvarları silince koku meselesi halolacakmı yine sonucu paylaşırım arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rambir R kullanıcısına yanıt
    Duvarları silince leke yapar, duvardaki tırtıkların ucundaki boya aşınır. Ben çamaşır suyu fıslatıyorum, ılık havada bir günde kuruyor. Birkaç ay terleme olsa bile idare ediyor.
  • Bende cam kenarlarına, dışarı bakan duvarların köşelerine tavan köşelerine falan çamaşır suyunun kokusundan dolayı beyaz sirkeyle sileyim yada fısfısla fıslatayım bi deneyim bakalım diye düşünmüştüm makine çalıştığı için evde nem yok artık onu bariz hissediyorum ama eskiden kalma küf kokusu var o küf kokusunu gidermek için başka fikri olan varsa buyursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar ;
    Nem alma Cihazları olarak bizde Olefini ,Fral ve Aerial Markalarını satıyoruz.
    İstediğiniz sorulara cevap verebilir , uygun fiyatlar önerebiliriz.
    Online Alış-Veriş Sitelerinde kayıtlarımızda bulunmaktadır.
    https://www.n11.com/magaza/onurgroup
    http://www.epttavm.com/magaza/onurgroup

    Online mağazalarda Alışverişlerde Komisyon oranları verdiğimiz için sitemizden sipariş verirseniz nakit'te indirim yapabiliriz.
    En uygun fiyatla Orjinal ve Faturalı ürünlere sahip olabilirsiniz.
    Not:Nem alma cihazlarımız 2 yıl garantilidir.
    Monofaze elektrikle çalışırlar ,Kurulumu ve kullanımı kolaydır.

    www.onurgroup.com.tr




  • Beurer Le 70 Nem Alma Cihazı

    Bu ürünü almayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mı ? İncelediğimde yorumlarda ürün gayet güzel duruyor. Alman markası olması da bir şekilde bana güven veriyor.
  • Fefe F kullanıcısına yanıt
    çok pahalı olduğundan dolayı tavsiye etmem ben onun yarı parasından daha ucuzuna başka bi marka aldım özellik olarak baktım aynı hatta benimki daha üstün gibi geldi yinede sen bilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambir -- 7 Aralık 2017; 20:2:3 >
  • elektrik tüketimi nasıl acaba
  • 460 watt falandı ama elektrik tüketimi kullanımınıza ve evdeki nemede bağlı ben sabah öğle akşam ve gece yatmadan yarım saat falan çalıştırıyom şimdilik yetiyo daha elektrik faturası gelmedi gelince görcez bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.