Şimdi Ara

Nejdet Kirpi gerçekten iyi mi yoksa şişirilmiş balon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan çalışıp soru bankasına geçtiğinde kalem oynatamıyorum çünkü videolar yıllar önce hazırlanmış ve klasiğin klasiği ayarında sorular var. Dersler paralı olmasa övülmezdi bence?

• bencede youtubeda bir çok hoca aynı şekide ücretsiz anlatıyor gidipte para vermenin alemi yok diye düşünüyorum.
  • 0 olan birine temel atmasi icin muazzam. Ama evet 5-10 net birisine bir şeyler katabilir en fazla. Onun haricinde artık iyi degil. Ki dersler 3tl bedava gibi bisey böyle düsünürsen balon malon degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balon. Metin Hocam ve Kenan Kara kendisinden çok daha iyi anlatıyor, üstüne ücretsiz yani.

• Kenan Kara eğer ücretli olsa geometrinin BR'si olurdu o derece. Ama ücretsiz yayınlıyor + pdf de veriyor. Kesinlikle öneririm adam harika.
  • O kim a*k

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana bir arkadaşım üyeliğini vermişti ondan dinlemiştim bence çok iyi özellikle geometride

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Kenan kara daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geometride gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nejdet hocama laf söyletmem.
  • Hocam adamı dinlerken masal dinliyor gibi dinlersen balon o değil sen olursun. Gayet iyiydi temeli attırır üzerine kat çıkmak sana kalmış.
  • Gollume kullanıcısına yanıt
    Abi ösym soru tarzlarını değiştirdi ama videolar yıllardır duruyor yerinde, sadece değişen konuları çıkardı adam. Ha çok iyi niyetli bi adam orası ayrı severim
  • tazemeta9 kullanıcısına yanıt
    Tutturmuşsunuz bir soru tarzı değişti soru tarzı değişmedi soruş şekli değişti.
    Dediğim gibi temeli attırır kaçak katta çıkartır ama gerisi size kalmış üstüne teras yapmak sizin işiniz izleyip bir soru çözemiyorum derseniz hocada kabahat aranmasının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım.
  • Gollume kullanıcısına yanıt
    Herkes geometri olarak almış da ben matematik için yazmıştım, mesele temel meselesi değil, temeli şenol hoca da attırır. Nejdet hoca bu soruların sınav ayarında olduğunu, bunlardan daha zoruyla karşılaşma ihtimalinin çok az olduğunu söyler derslerin içinde.
    Ben buna katılmadığımı söylüyorum mesele bu.
    Nejdet hoca bu sene için mi söylüyor bunları. Hayır. Videolar kaç yıl öncesinin. Şuanki sorularda da o formülleri direk ezbere uygulamamak için hayatın içinden masal anlatarak soruyorlar soruları. Artık o masalı yorumlayıp formülü uygulamak sana kalıyor.
  • 07iiddrriiss07 kullanıcısına yanıt
    E zaten güncelliğini yitirdiğini, yeni soru tiplerini karşılamadığını yazdım. Benim yazdıklarımı bana cevap olarak yazmışsın. 5 sene önceki sınava girmiycez
    Tamam hocam siz böyle devam edin size kolay gelsin iyi çalışmalar.
  • hocam sen tıp kazanmamış mıydın?
  • bro videoların kalitesi çok eski

Geometri adına

Ücretsiz : Kenan Kara (onun da ilk videolar eski)
    Ücretli : netdersgeometri.com >> şu an 6 hafta oldu alalı çok daha iyi nejdet hocaya göre
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Bana soruyorsan hayır başkasıyla karıştırıyorsun. Avatar mı benzerdi nick mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.