Şimdi Ara

Nefes: Vatan Sağolsun (2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
0
Favori
33.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123456...13...30
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

başarılı, fakat gerçekleri yansıtıyor mu?

Yansıtıyor daha doğrusu yansıtabilir. Çünkü benzeri konuşmalar özellikle doğu-güneydoğu bölgesinde askeri birliklerde yapılan şeyler. Ha belki böyle adeta bir şairin ilham geldiğinde yazdığı şiir gibi konuşmalara kırk yılda bir rastlanır ama oluyor diyebilirim kısaca.

Burada "gerçekten olmuş mu?" dan ziyade "Olabilir mi?" ye bakmak lazım.

Birebir gerçek değil tabiki. En mülayim komutan olsa, sınırda nöbette uyuyan askerin 7 sülalesini 7 kere sıradan geçirirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

Rolünün hakkını hakkaten çok iyi veriyor heralde çekimlerde doğuda yapılıyor ki ortama ayak uyduruyolar.O yaşananları bi nevze olsa görüyorlar.

Film Antalyada çekildi.

Şaka gibi ama gerçek :)
    "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • http://www.nefesfilm.com/

Diğer fragmanları da izleyin arkadaşlar. Beni çok etkiledi; ve umutlandırdı. Ve sabırsızlandırdı. Çok güzel bir iş çıkarmışa benziyorlar. Hep hayalimdi o bölgede askerlik yapanları anlatan bir filmin olması.

Yer yer Er ryan'ı kurtarmak filmindeki gibi çatışma sahneleri yer yer duygulandırıp göz yaşı dökmeye vesile olacak sahneler var gibi gözüküyor.
    Istanbul Technical University - Manufacturing Engineering(i)
  •  Nefes: Vatan Sağolsun (2009)

Nefes: Vatan Sağolsun (2009)

UYURSAN ÖLÜRSÜN....

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Bu filmden neden dAHA önce haberim olmamış hayret yavv. Hadi ben neyse de Donanımhaber sinema bölümü de uyumuş...

• Çok iyiye benziyor.Dün Star TV'de gördüm bunu "herhalde gerçektir" dedim sonra kamera açıları değişince acaba hangi filmden deyip epey aradım...Bize düşen kısmı filme gitmek,bu filmi indirmeyeceğim,sinemada izleyip,orjinal DVD'sini alacağım.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

YEMİN EDİOM EFES DİE OKUDUM

Töbe Töbeeeeeeee...............

Harika sahne. Çok etkileyici gerçekten

Orijinalden alıntı: Feel Me

Çok iyiye benziyor.Dün Star TV'de gördüm bunu "herhalde gerçektir" dedim sonra kamera açıları değişince acaba hangi filmden deyip epey aradım...Bize düşen kısmı filme gitmek,bu filmi indirmeyeceğim,sinemada izleyip,orjinal DVD'sini alacağım.
    boş laga luga yapıp sataşacak olanlar hiç alıntılamasın adam olsun can sıkıntını başka yollarla hallet foruma gelip toxiclik yapma adam ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

nezaman çıkıyordu film

Erteleme olmazsa 29 Ekim.

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

nezaman çıkıyordu film

Erteleme olmazsa 29 Ekim.

ok sağol
  • Boyle seyler sadece Turkiye'de yok. Dünyayi bu hale getiren silah tüccarlari, politikacılar utansin. Askerlik oyle birsey ki yuzlerce genc insan daha hayatini yasayamadan, cogu zaman o anki yasantisina kadar ulkesi ona pek birsey vermedigi halde ondan en degerli seyini, canını, isteyebiliyor. Birey devlet icin degil devlet birey icin olmalıdır bence; ama askerlikte birey diye birsey kalmiyor tabii. Bunlarin hepsi politik oyunlarin sonucu.. Dünya nufusunun daha onemli, daha fayda saglayan bilim, sanat vb. seylere kafa yormasini; catismalarla, uyusturucuyla, magazinle oyalayarak engelliyorlar. Askerlige hic ihtiyac olmayan bir dunyada yasamak isterdim. Tabii, dunya suan oyle bir halde ki bu imkansiz gibi birsey.

Icimden bir ses butun tarih boyunca boyle olmus diyor.

Cok fazla konuyu dagitmak istemiyorum ama soylemeden de edemedim. Filmi merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derZyklus -- 29 Eylül 2009; 20:34:37 >
  • tropa de elite filminde de buna benzer bana göre daha sağlam bi sahne var orada asker elemesi yaparken sabır ölçmek için 6dk boyunca farklı yöntemlerle çok iyi bir sinir testinden geçiriliyordu adaylar
    tabi filminde hakkını yiyemem bugün aydın da bir sinemada afişlerini gördüm 6 ya yakın yan yana afiş vardı
    Ondan sonra, içeride ve dışarıda saygılı ile tanınan...
    Yeni vatan, yeni sosyete, yeni devlet...
    İşte Türk genel devrimi.
  • 16 ekimde film vizyona giriyor. Tv lerde reklamları dönmeye başlamış

Orijinalden alıntı: venomtrk

16 ekimde film vizyona giriyor. Tv lerde reklamları dönmeye başlamış

Evet az önce gördüm. Çok merak etmeye başladım filmi.
    Merağımıza değer inşallah..
Sayfa: önceki 123456...13...30
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.