Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyun çok büyük ümitle yükledim oyun çok saçma çıktı yolda giderken millet yanımda ışınlanıyor bazı yerde kasıyor düşük ayarlarda bile yarış nasıl yapılcak çözemedim
  • en son ilk çıktığı aylarda üniversiteye giderken oynuyordum world chat adlı bir programla takım konuşması falan yapıyorduk.

o zamanlar level 20 den sonra ücretliydi oyun araç geliştirilmiyordu hala aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

en son ilk çıktığı aylarda üniversiteye giderken oynuyordum world chat adlı bir programla takım konuşması falan yapıyorduk.

o zamanlar level 20 den sonra ücretliydi oyun araç geliştirilmiyordu hala aynı mı?

bende ilk çıktığı dönemlerde oynardım zaten belli bir süre sonra para vermeyenlere level 10 sınırını kaldırmışlardı. araçlara parça takabiliyosun. araç sayısını arttırdılar hemde baya çok ama çoğunu oyun parasıyla alamıyosun maalesef. eskiden kaç win loss aldığın görünürdü o kalktı ve dandirik bi puan sistemi geldi. görevleri yaparak topluyosun falan. level atlamak çok kolaylaşmış, para kazanmakta aynı şekilde. bu kadar yenilik geldi fakat o eski tadı yok. iyi parça takanlar her zaman bir adım önde oluyo. eskiden herkes eşitti kıyasıya bi rekabet olurdu o kalmadı yani

• İstenilen serverda 60 level ve $9,999,999 paralı hesap sağlayabilirim. 10 TL. PM atın.

need for speed world hesap
    need for speed world 60 level hesap
    need for speed world 60 lvl hesap
    need for speed world hesap satış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zrb -- 28 Nisan 2014; 19:00:13 >
  • Oyun ne hallere düşmüş...

Oyunu ilk çıktığı gün yüklemiştim.

TURKİYE nicki bende.
  • Konu böyle hortlatılır :) bir inat uğrauna başlağım oyunda kafayı yiycem arkadaşlar bu kodlar falan varmış ama hiç birisi çalışmıyor herkesde sıradışı alınmış arabalar bizde vw.scr. bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama nanay tabi bu konuda yardımcı olabilecek bir hayırsever pm atarsa sevinirim saygılarımla..

• bir sorum var sorunum şu arkadaşımla yeni driver açtık ikimizinde 28 level sürücüleri vardı
    yeni açtığımız driverlarda 4 level olduk ve arkadaşıma 500 boost geldi ancak bana gelmedi nedeni nedir acaba cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BalerionT kullanıcısına yanıt
    üstte d harfi var görürsünüz onun yanında kırmızı ile 1-3-5 veya daha fazla sayılar görürsünüz ona tıklayın ve açılan pencerede hepsi yazar oradan en altta bekleyen ödüller yazar oradan ödüllerinizi alabilrsiniz eğer orada yoksa 500 boots veren görevi tamamlamamışsınızdır...kolay gelsin
  • Merhaba arkadaslar NFS WORLD oynuyorum.Sorunum su arabam 777 gosteriyor oyunda 220 yapiyor. Baska ayni araba ise 779 gosteriyor oyunda 300 ustu yapiyor. Neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun sitesi coktu galiba ^^. key geldi beles speed **** icin ama alamiyorum ^^, neyse acilinca gireriz :).
  • bu oyunu hala oynayan var mı ? bi ara oynamıştım her taraf hack hile kaynıyordu hala daha öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neath

bu oyunu hala oynayan var mı ? bi ara oynamıştım her taraf hack hile kaynıyordu hala daha öyle mi ?

simdi daha kotu xD. babam takiliyor is yerinde ara sira o soyluyor.
  • Arkadaşlar bnde oynuyorumda bi sorum olacak bn konusmada serbest gezinti mineydi onda konusuorm ama kımse gormuo yada cvp yazmıolar apex eu da oynuyorum turk isimlı oyuncular var ama kımse cvp yazmıo nerden konusmam lzm ????

• oyun ilk çıktığı zaman başlamıştım. tl ile araba alıcaktım sb aldım,sitenin arayüzü berbet olduğu için yankış arabayı almıştım,daha sonrada sinirlenip bırakmıştım,şimdi tekrar bir bakmak istedim hilesi çıkmış sanırım trainer var.fakat kimse ile konuşamıyorum kimse yazdıklarımı göremiyor bende kimsenin yazdıklarını göremiyorum. chat kanallarına bağlanmaya çalıyorum 13 10 türklerin oldugu svlere onlarada bağlanmıyor böyle bir kanal yok diyor acaba ayarlardan falan kapalı olan birşeymi var.yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

oyun ilk çıktığı zaman başlamıştım. tl ile araba alıcaktım sb aldım,sitenin arayüzü berbet olduğu için yankış arabayı almıştım,daha sonrada sinirlenip bırakmıştım,şimdi tekrar bir bakmak istedim hilesi çıkmış sanırım trainer var.fakat kimse ile konuşamıyorum kimse yazdıklarımı göremiyor bende kimsenin yazdıklarını göremiyorum. chat kanallarına bağlanmaya çalıyorum 13 10 türklerin oldugu svlere onlarada bağlanmıyor böyle bir kanal yok diyor acaba ayarlardan falan kapalı olan birşeymi var.yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

2 sene önce chat kanalları kapandı sebepsiz yere ve hala da kapalı oyun suan baya boşaldı hileler banlandığından ve the crew çıktığı için hilelilere çok çok nadir rastlıyoruz
  • Arkadaşlar hesabini kullanmayan varsa verebilir mi? Güven ortami için telefon numarasi felan veririz, sadece amacım oynamak. :)
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Oyun origin hesabı ile açılıyor kimse origin hesabını vermez.
  • Bende ilk çıktığı zamanlar başlayanlardanım
    Oyun içi parayla Mustang alıp S class yapmıştım ama S classta zonda lar filan beni geçince çok sinir olup para ile koenigsegg agera almıştım öyle duruyodu baya bi sonra bidaha girmiştim o zamanda hackler vs. vardı şimdi ne alemde oyun rahat oynayabiliyor muyuz bari?
  • Bu oyunu yeni kurdum ama fazla beceremedim. Varsa oynayacak takılalım biraz. Oyun terkedilmiş gibi. Mesaj yazıyorum, cevap yok. Karşımda arabalar var ama gerçek mi bot mu bilmiyorum.
  • Oynamayı düşünüyordum ancak baktım burada hile filan var diyorlar vazgeçtim.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.