Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nfs trainer direk oyunun içine açılır(bilmeyenler için söylüyorum eğer sizinkide laptopsa fn tusu ile birlikte basın F1 lere falan o hileleri açmak için)

bir özelliğide o topladığınız gunluk taşlar (gemler) i haritada otomatiklen çalıştırıldığında gösterir

full screen oynayabilirsiniz oyundayken başlat kısayolu na basın masaüstünde açın hileyi oynayın o zaman

bu hileciler karşı son çaremiz bu!!

normalde kullanmayın hacker varsa kullanın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezai20

Merhaba arkadaşlar.
    Yeni araba aldim Porsche 959 (1.800.000$)
    Her kese tavsiye ederim.Kalkması,yol surati ve hakimiyyet süper.
    Şimdi keyfle sürüyorum.
    Her kese iyi şanslar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatacam biraz ama lp 640 aldım 3 gün önce baktım araba hala ölmemiş şuan yarı yarıya dolu ama a class yarışlarında fazlasıyla farkını koyuyor a sınıfı igc araçç düşünüyorsanız porsche a göre daha makul bir araç
  • oyunda türkler arasın da toplanma oluyomu veya bi grup ?
  • arabalar çok pahalı ya 17 level oldum daha 650 bin birikti adam gibi c sınıflar 1milyondan başlıyor.
    ayrıca muscle kullanmayı seviyorum ama baktım 1 lvl de muscle çok dezavantajlı özellikle virajlarda.
    scirocco maşallah hiç sarsmadan alıyor virajları ama muscle ile her viraj risk resmen.
    1milyona muscle almayı düşünüyorum sport diye eğer ondada öyle bi sorun varsa bırakırım oyunu.
  • Valla beyler bu yuna daha fazla para harcamayın , oyun full hack kaynıyor.Ben artık girip sadece free roam yapıyorum.Millet araba değiştirme hilesi bile yapmış istediğin arabayı alıp oynuyosun
  • Bu oyunu ve knight online en güzel zamanlarında oynadım ve bıraktım evet birçok oyuncuya oranla şanslıyım çünkü itemli itemsiz parçalı (parçasız (iki oyundaki deyimle) çok eğlenceliydi ilk zamanlarında. Şimdi başlamayı düşünenler SAKIN diyorum. Paranıza, zamanınıza yazık.
  • yenisi çıksın eskidi artık kaç yıllık oyun oldu düşünce çok güzel
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum öncelikle iyi geceler, ben bu oyuna yeni başladım, şu ana kadar yeni araba hiç almadım, 1-2 geliştirme yaptım ilk aldığım araçla oynuyorum hala E sınıfı, 800.000 dolarım var şu an, 2 milyona kadar biriktirip A sınıfı bi araç almayı düşünüyorum ama cidden acemiyim, arabanız mesela rengarenk onu bile yapmayı bilmiyorum(aslında bunu söylerken utanıyorum biraz ama böyle oyunlara hiç ilgim yoktu arkadaş başlattı fazla da yardım etmiyor) gördüğünüz gibi acemiyim, yardımlarınızı bekliyorum neler yapmalıyım? Levelim 16, Volksvagen Scirocco kullanıyorum. Chase US diye bi dünyada oynuyorum sanırım :)
  • originden bedavaya indiliyor beyler bu oyun full online mı ? yoksa campaign falan var mı ?
  • ben 1-2 yıl once bu oyunu oynuyordum ama hep hata verdiği icin bıraktım( error fatal 5 fatal 7 vb..) hala var mı hatalar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

originden bedavaya indiliyor beyler bu oyun full online mı ? yoksa campaign falan var mı ?

full online
  • Oynayıp sınavlar sebebiyle bıraktığım oyun . Yeteri kadar sarıyor yarış meraklılarını .
  • Uzun zamandir oynamadigim hesabimi satabilirim 60 level 44 araba var icinde cogu speedboost ile alinanlar.

http://nfs-s.com/nfsw/GUYRATLEE

buradan goz atabilirsiniz, oyundan arabalara da bakabilirisiniz. ilgilenenlerde pm bekliyorum. fiyat belli degil konusur anlasiriz.
  • Oyun ile ilgili çok güzel bir form sitesi var burdan oyun hakkında bütün bilgilere ulaşabilirsiniz :)

nfstr.com
  • Hep laglılar ve hileliler denk geliyor bana. Bir de eli yüzü düzgün araçlar pahalı, onun dışında güzel oyun.
  • oyunda hiç kimse konuşmuyor neden acaba
  • arkadaşlar bir sorum var. oyunu ilk çıktığı zamanlarda oynuyodum yeniden başladım fakat oyunda lotus elise göremedim satışıda yok. arabalarımdan biri lotus elise ve bu araba kaldırıldı mı bunu merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1398

oyunda hiç kimse konuşmuyor neden acaba

Aynen abi herkes ruh gibi

• Beyler oyun sizcd biraz eski degil mi pek zevk alinmiyor grafiklerden birde güncellemerle oyuna yeni arabalar ekleniyor mu ve hayla yeni güncellemeler geliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 27 Mart 2014; 22:49:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.