Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Infernall

Bugün m3 geldi arkadaşlar 1.8 cashi olanlar düşünmeden alsın acayip nitro tepkisi var yardırıyor,s clasa çıkarmı bilmem ama orta derece partlarla 727 yaptım son hız biraz düşük geldi bana 331 yapabildim ama nitro tepkimesi mükemmel dönüşte bile bir verdim default nitroyu direk 331

Öncellikle aracın understeer ve oversteer durumunu açıklarmısın çünkü ben oversteer dönen arabaları hiç sevmem ayrıca aracın statları bunlar

2010 M3 GTS
    Base Class:A (667)
    Max Class:A
    Max hız/İvme+Nitro/Yüksek hız ivmesi/Kontrol/ağırlık(düşük değer daha iyidir)
    / / / /
    305 /222 +38 /21 /209 /47
    http://world-garage.com/index.php/topic/1273-cars-prices-performances-unlock-levels/

EDIT:
    Gidip bir tane alacağım
    bulduğum performans guidesine göre
    Engine: Green
    Turbo: Yellow
    Transmission:Yellow
    Suspension: Red
    Brakes: Green
    Tires: Yellow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueIon -- 9 Ocak 2013; 20:22:20 >

• araç arka çekiş olduğu için eğerki arkasını attırmasını istiyorsan kırmızı fren(sadece arka tekerleri kitler) , kırmızı süspansiyon , kırmızı lastik ama kırmızı parçalara çok odaklanırsan aracın çok hafifler kırmızı transmission en hafif parçadır ama oda iyi drift özelliği verir
  • beyler 10 lvl a kadar ücretsiz sonra oynamak için paralıymış sanırım nedir durum ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler 10 lvl a kadar ücretsiz sonra oynamak için paralıymış sanırım nedir durum ?

Hayır sadece bazı araçlar paralı,ama lamborghini varken kim ne yapsın başka aracı

lvl 10 dan sonra lamborghini ile devam ediliyor yani ücretsiz
  • Arkadaşlar joygame facebooktan Need for Speed World joygame ile Türkiye'de diye duyuru yaptı ama sitesine girdiğimde yine resmi siteye yönlendiriyor detay bilen var mı? TR'ye özel sunucu mu açılacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

beyler oyunda hala hileciler var mı ?

1 yıl önce severek oynuyordum. 50.000 boost 250 TL yani oyunun b*** çıktı. 1 yıldır oynamıyorum...
  • Oyunu şimdi gördüm Joygame'de.Boyutu hakkında bilgisi olan var mı?

http://www.joygame.com/need-for-speed-world/
  • İyi Forumlar
    Ben de NFS World dünyasına yeni katıldım 8.000 yükledim ve mercedes MCLaren'inin yüzdelerine aldanıp aldım ben öyle arabanın direksiyonuna .... bir yarışı 2. virajda bırakıp arabayı geri sattım Her kullanıcıya tavsiyem arabanın hızı var ama yol tutuş berbat ... --
    Asıl sorunum yandaki Powerup ları kullanamıyorum ayarlarda klavyenin notepad tuşları 1-2-3-4 yada 2-4-6-8 yazıyor ne kadar bastımsa tık yok bilen yardımcı olabilir mi ?!
  • Böyle saçma bir oyun daha yoktur sanırım, geçen günkü yarışımdan bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 27 Şubat 2013; 19:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Böyle saçma bir oyun daha yoktur sanırım, geçen günkü yarışımdan bir video

hocam kahkaha attım valla.

evet ilk çıktığı zamanlar ben de baya bir ilerlemiştim. ama sonra farkettim ki aralarında gruplaşan kişiler yarış içinde birbirlerinin tamponuna arkadan vuruyor. böylece en arkadaki adam bile büyük bir farkla ilk sıraya cıkabiliyor. bu olay başıma artık baya gelmeye başladı ben de bıraktım.

edit: joygame oyunu TR'ye getirmiş OYNANMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 3 Mart 2013; 15:53:26 >

• Bende de pagani zonda cique var 13 levelim grafikler bozuldu ksuura bakmayın anca böle cekebildm .
    süper bir araç 400 Km kadar çıkabiliyor.
     Need For Speed : World Online

Need For Speed : World Online

• Şuanda bende nissan skyline r34 var, dönüşleri çok kötü. Benden yavaş araçlar sırf iyi manevra yaptıkları için yarışı kazanıyorlar. Dönüşü çok iyi olan bir araç arıyorum. Kafamdaki araç subaru impreza wrx sti hatchback sizde doğru bir kararmı, yoksa daha çevik araçlar mevcutmu bu fiyat aralığında? Şu anda 1.000.000 $ var eğer bundan daha iyi bir araç varsa fiyatı baya bir yükseltebilirim.
  • Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

hala bu oyunu oynayan var mı ya? hilecilerin oyunu

Hileci derken ne tür hile kullanılıyor? Şu ana kadar pek rastlamadım açıkcası. Oyuncu sayısı epey fazla, bir odaya girdiğin zaman odanın dolması 10 saniye sürmüyor.

Edit:

Demin arabamı çekeyim derken hileciye denk geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 11 Mart 2013; 17:03:26 >

• Çok saçma bi oyun
  • Kartlardan çıkan eşyalar nerde bulunur?
  • quote:

Paranızı biriktirip lamborghini lp 650 alın,a clasa s clasa gelene kadar ne kullanak derseniz,nissan silvia ile başlayıp toyota mr2 ile devam edin,daha sonra lambo ve bmw araç almaya çalışın diğer araçlar takoz,hıza bakmayın oyunda en önemli şey hızlanma.Kalkışta en öne geçen yarışı kazanır çarpmazsa buyüzden en iyi araç lambo ve bmwler.Lamborghninin özel gücü var diğer araçlara göre,oynayınca ve başlangıç hızlandırıcı +nitro ekstraları takınca ne demek istediğimi anlarsınız.

4 yıldız parçalar nerden bulunur derseniz,yarış 1. oldukça gold kart verir bunların hepsinde 1 parça yada 1 skill mod var seçmek size kalmış tutturursanız gelir.

Hergün treasure hunt yapın,40a kadar garanti 2 tane ultra part,40dan sonrada çok yüksek ihtimal ultra part çıkmaya başlıyor.

VE oyuna achievement sistemi geldi,ilerlemeli nfs gibi,görev sistemi var,mesela 5000 km yol gidin gibi.VE hepsini tamamlayınca bugatti veyron veriyor,ama tamamlaması imkansız çünkü 150 araç istiyor garajınızda ve bende en iyi araçlar olmasına ramen baaydır da oynamama ramen sadece 9 araç var 2 accountumdada ,sebebiyse araç yerinin 500 cash yani parayla alınması

Son olarak herzaman ultra parçalarınızı lamborghinilere saklayın!

hocam ben oyunu oynuyorum şuan 8 lvl'im ve scirocco var

baktım ultra araçlar genelde speedboost istiyor yani gerçek para. oyundaki para ile aventador felan alamıyor muyuz ?

birde alttaki sohbet penceresine bakıyorum kimse konuşmuyor ? bendemi bir sorun var ? hiç kimseden çıt yok. sarı renkte nfsnin kendi duyuruları var okadar

• Beyler benim hdd gelsin aranıza bende katılcam
  • teşekkürler
  • Beyler bir sorum olacak mazda 3'ü satma vakti geldi artık onu satıp yeni araç alıcam fakat beceri atolyemde takılı olan kartlar gidermi envantere gelmiyor satmak lazım illa aracı satınca beceri atolyesindeki parçalar gidermi çok acil
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.