Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numan75

quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

bi konuda bilgi almak istiyorum. oyunun ilk zamanları rakibe çarptığında gerçekçi bi yanı vardı mesela yan yana giderken yandan vururduk duvara girerdi bu dediğim olay büyük bi patch ile değişmişti. rakibe çarptığımızda pek etkilenmiyodu bu nedenle oyundan büyük ölçüde soğudum zevk 0 a indi. bu durum hala devam ediyo mu?

Çarpınca sağa sola savruluyorsun sırf bu yüzden 2. olacakken 5. oldum.

bu oyunu oynayanlar oyun zevkinin 1. olmakta olmadığını hala anlamamışlar. güzelim oyunu bozdular ne diyim. teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

bi konuda bilgi almak istiyorum. oyunun ilk zamanları rakibe çarptığında gerçekçi bi yanı vardı mesela yan yana giderken yandan vururduk duvara girerdi bu dediğim olay büyük bi patch ile değişmişti. rakibe çarptığımızda pek etkilenmiyodu bu nedenle oyundan büyük ölçüde soğudum zevk 0 a indi. bu durum hala devam ediyo mu?

Çarpınca sağa sola savruluyorsun sırf bu yüzden 2. olacakken 5. oldum.

bu oyunu oynayanlar oyun zevkinin 1. olmakta olmadığını hala anlamamışlar. güzelim oyunu bozdular ne diyim. teşekkürler

Bide çarpan mı dersin her türlü hileyi kullanan mı dersin ,her türlü pislik var ,kanal 1 e giriyorsun ruslar oyunun açığından faydalanıp yazıları değiştiriyor,vs

• Speed boost alanlar veya parca yarisi yapanlar aracınıızın performansını ayarlayın aşagıdaki degerler en yüksekleri şeçilmiştir araç agırlıgını az olması iyidir

http://www.mediafire.com/?iie3ics99hi1750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 8 Ağustos 2011; 0:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Speed boost alanlar veya parca yarisi yapanlar aracınıızın performansını ayarlayın aşagıdaki degerler en yüksekleri şeçilmiştir araç agırlıgını az olması iyidir

Nedir bu tam açıklar mısın?Hack gibi bişey mi?Durduk yere ban yimeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpergayretli

quote:

Speed boost alanlar veya parca yarisi yapanlar aracınıızın performansını ayarlayın aşagıdaki degerler en yüksekleri şeçilmiştir araç agırlıgını az olması iyidir

Yok yav ,bi çeşit performance ayarlıyo sanırım oyunun en iyi partlarını falan tak max performans flaan onlara bak,team-ger gibi bişey

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Bende başladım oyuna şuan 12 levelim.Elimde Silvia ve Dodge araçları var.

Dodge almışın,geçmiş olsun :D

Geri sattım 15.000 e şuan 45.000 zarardayım :D
  • quote:

quote:

quote:

Yok yav ,bi çeşit performance ayarlıyo sanırım oyunun en iyi partlarını falan tak max performans flaan onlara bak,team-ger gibi bişey

Ne hackmı online oyunda yapılcak işmi sürekli güncelleme geliyor ben anlamam hackten sadece araç üzerine eklenen parcaları verdigim program hesaplıyor yani boost alanlar arac performans parcalarını satın almadan önce bu proglamla hesap yapıp öyle alsın

• Ben Need For Speedi pek sevemedim nedense
  • Arkadaşlar oyuna yeni başlıcam fakat R8 in 5.2 modeli yok anladığım kadarıyla.BMW m3 tarafından R8 geçilecekse başlamıyayım hiç

Nedenini bilen var mı yada ilerde ki patchlerde oyuna eklenecek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cdmpf

Arkadaşlar oyuna yeni başlıcam fakat R8 in 5.2 modeli yok anladığım kadarıyla.BMW m3 tarafından R8 geçilecekse başlamıyayım hiç

Sen de..,r8 oyunun en dandik arabalarından ,
  • quote:

Arkadaşlar oyuna yeni başlıcam fakat R8 in 5.2 modeli yok anladığım kadarıyla.BMW m3 tarafından R8 geçilecekse başlamıyayım hiç

Sakın başlama.Oyunda araba performansları arasında uçurumlar var.Oyundaki en güzel araçlar m3 ve murcielago.Bunları kimse yenemez.M3 ile murcielago aynı kefede,ama 911,r8,r35,viper,gallardo aşırı derecede dandik,silvia ile çok rahat yeniyorsun..Gerisini sen düşün.
  • quote:

quote:

Sakın başlama.Oyunda araba performansları arasında uçurumlar var.Oyundaki en güzel araçlar m3 ve murcielago.Bunları kimse yenemez.M3 ile murcielago aynı kefede,ama 911,r8,r35,viper,gallardo aşırı derecede dandik,silvia ile çok rahat yeniyorsun..Gerisini sen düşün.

Yapmayın hocam ya o kadar adaletsiz oyun he...Çok heveslenmiştim bnde..

• quote:

quote:

quote:

Yapmayın hocam ya o kadar adaletsiz oyun he...Çok heveslenmiştim bnde..

Lanet olsun başladığım güne.NFS'yi bu kadar çok sevmesem,hiç düşünmeden bırakırdım.Şuan hangi yarışa girsen ya m3 ya murcielago.diğer arabaların yüzüne bakan yok.

• 9 /7 tier 2 parca buldum arabanın üzerine taktım cıkartıp başka araca takıcaktım dısarı attım parçayı yok oldu delircem zaten dogru düzgün parça cikmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: imozzi

Çıkış Tarihi: 20 temmuz

RPG öğeleriyle harmanlanmış online MMO yarış oyunu Need for Speed World'e bedava kayıt olabileceğiniz açıklandı. Ancak bedava kayıt olan oyuncuların kariyer gelişiminin sadece Level 10'a kadar sınırlı olduğu belirtildi.

Oyundan tam keyif almak için Starter Pack'i satın alarak, kariyer gelişimini Level 50'ye kadar çıkarabileceğimiz açıklandı. Bunun yanısıra bu paket ile birlikte birkaç özel power-up'la beraber özel bir araca sahip olabilirsiniz. Starter Pack ise 20 dolar etiketiyle satılıyor

Resmi site: http://world.needforspeed.com
    Download: http://world.needforspeed.com/download

bolumsonucanavari.com alıntı

paralı yapmasanız olmazdı dimi?

• quote:

9 /7 tier 2 parca buldum arabanın üzerine taktım cıkartıp başka araca takıcaktım dısarı attım parçayı yok oldu delircem zaten dogru düzgün parça cikmiyor

takılan parça geri çıkarılmaz.
  • quote:

quote:

9 /7 tier 2 parca buldum arabanın üzerine taktım cıkartıp başka araca takıcaktım dısarı attım parçayı yok oldu delircem zaten dogru düzgün parça cikmiyor

yarişlardan parça buldum diyorum bu parça invertory kısımda oluyor taktıgın parçayı tekrar invertory bırakmak icin shoptan düsük performanslı parça alıp ınvertory performanslı parcayı ekliyorsun ama ben direk parçanın üzerine gelip disarı atınca parça yok oldu sizde aynı hataya düşmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 10 Ağustos 2011; 23:13:30 >

• quote:

quote:

quote:

yarişlardan parça buldum diyorum bu parça invertory kısımda oluyor taktıgın parçayı tekrar invertory bırakmak icin shoptan düsük performanslı parça alıp ınvertory performanslı parcayı ekliyorsun ama ben direk parçanın üzerine gelip disarı atınca parça yok oldu sizde aynı hataya düşmeyin

yok olmazdı ,undo deseydin ,veya esc basarken cancel all deseydin olmadı parçana bişey

• arkaş ne parça çıkıyo ne bişey sürekli çarpıp duruyolar
  • @BaRReT81
    Tank mode herkez kullanıyor trafik araclarinı ve önüne cıkan herseyi savuruyor parca cıkmıyor sanş iste binde bir
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.