Arkadaşlar benim arabam çoğu arabadan kat kat iyi fakat sorunum şu; ben netbook'ta oynuyorum oyunu ve sanırım bu yüzden herkesten geride kalıp bütün yarışları sonuncu bitiriyorum, buna bulabileceğim bir çözüm yolu var mı? Ayrıca başka bir araba alırken oyun parasıyla mı gerçek parayla mı alıyoruz?
Arkadaşlar kafama takılan bir soru var.Nissan silvia ile yanlş hatırlamıyorsam 240x statları mazda3 ün yarısı kadar olmasına rağmen çok iyi gidiyor?Biz araç alırken bu statlara bakarak almıcaz mı?Mantığını çözebilmiş değilim.Oyuna başlarken en iyi statlara sahip olan mazda 3 ü aldım fakat nissan silvia filan çok rahat geçiyor?Aydınlatırsanız sevinirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Maxıs
Neon window gibi modifiye parcalarin oyun parasi ile satilan hali olmasi gerek.
Oyunda araba eksigi var baya Bugatti.Ferrari.vs... 80-100 arac eklenmesi lazim oyuna t1-t2-t3-t4 paylastirilarak (T4 Eklenmesi Bekleniyor Zaten Bugatti Seviyesindeki Araclar Icin.)
Daha ayrintili bir modifiye ekrani lazim NFS Carbon daki modifiye ekraninin daha gelistirilmis hali olabilir kusak yuksekligi vs.. bir cok ayar vardi ve oyunda tampon kusak vs. body kit altinda birlestirilmis ve oyun parasiyla alinan body kitler oldukca kalitesiz boost ile alinan parcalarla arasinda bu kadar ucurum birakilmasi kotu olmus ve ayri ayri takilan body parcalarinda olmasi gerek.
Bunlar olursa eglence seviyesi %100 artar.
Lu oyunda halaaaaa Ferrari bekliyosunuz.Yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: Aydolan
T2 için Araba tavsiyesi olan var mı?
Boostsuz ise,lotus (tipe bakma )
boostlu araba almayı düşünüyorum ama aldıktan sonra kullanım ömrü yok dimi hep bizim olucak dimi ? ve boostlu aldığımız arabalara parça ekleniyormu yoksa onlar direk en iyi parçalar takılmiş olarak mı geliyor? birde bugatti falan ne zaman gelir hazır almaya niyetim varken onlardan alayım
quote:
Orijinalden alıntı: sezermsk
boostlu araba almayı düşünüyorum ama aldıktan sonra kullanım ömrü yok dimi hep bizim olucak dimi ? ve boostlu aldığımız arabalara parça ekleniyormu yoksa onlar direk en iyi parçalar takılmiş olarak mı geliyor? birde bugatti falan ne zaman gelir hazır almaya niyetim varken onlardan alayım
Boostlu araba senindir,istediğin her şeyi yaparsın,eğer boostla kiralarsan 1 gün kullanabilirsin,boostlu arabalar street veya race tuned döşeli gelir,istersen pro tuned kasıp takabilirsin arabana tabi zordur biraz :D
oyuna 4 aydır girmiyordum Baya ilerlemiş Bi gireyim bakayım...
ya burdan yetkililere sesleniyorum lütfen oyuna opel astra GTC yükleyinn isterseniz oyundaki en dingil araba olsun ama yukleyın...
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
quote:
numan dikkatimi cektide world le ilgili her yerde görüyorum seni bayaa bi takılıosun bu oyuna galiba :D korogath ben illa görmüşsündür
quote:
Orijinalden alıntı: yavuz661
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
quote:
numan dikkatimi cektide world le ilgili her yerde görüyorum seni bayaa bi takılıosun bu oyuna galiba :D korogath ben illa görmüşsündür
Korogath gördüm sanırım evt oynuyoz bayağı :D
Arkadaşlar 20 levelim ve silvia kullanıyorum.Hiç pro parça düşüremedim maalesef.Fakat baya iyi oynuyorum övünmek gibi olmasın ama...Karşıma gelen oyuncuların çoğunda T2 araçlar oluyor ama genelde ilk 2ye giriyorum bu dezavantaja rağmen.Daha iyi bir aracım olsa hak ettiğim sonuçları alacağıma inanıyorum.Fakat silvia m artık yetmiyor(belkide pro parçam olmadığı için).Uzun düzlüklerde yakalayıp geçiyorlar...Boost da alamadm bir türlü sürekli hata veriyor billing information la ilgili.Sizin öneriniz iddaalı biri için hangi t2 araç acaba?S5 düşünüyorum fakat nasıldır hiç bir fikrim yok.Arkadaşımın Subaru impreza sını kullandım.Yol tutuşu iyi ama sanki Silvia daha iyi yol tutuyor gibi...Silvia yı aratmıyacak, parayı çöpe atmıyacağım bir araç önerebilir misiniz?
Birde bu maç sonu gelen kartlarda sürekli aynısını seçmek drop rate açısından fayda sağlar mı yoksa sürekli farklı kartı açmak mı mantıklı?
nfstr de aynı başlık var lotus iyidir silviadan sonra
Hocam oyuna giremiyorum ya?Şifreyi filan yazdıkdan sonra altta ki bara simgeyi atıyor ekran siyah olup düzeliyor her zaman olduğu gibi fakat arkaplan sesleri gelmesine rağmen görüntü gelmiyor simgeye basmama rağmen?Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba?
tier 4 varmı arkadaşlar ea nin forumunda 45.levelden sonra var gibi okudumda merak ettim
quote:
tier 4 varmı arkadaşlar ea nin forumunda 45.levelden sonra var gibi okudumda merak ettim
En son t3
quote:
Orijinalden alıntı: BaRReT81
quote:
En son t3
çıkma ihtimali var mı acaba
grafik ve oynanış güzel..
Tekrar selam :D:D Oynanışı gerçekten güzel bırakmıştım ama merak ettigim bi konu var , halen zormu çıkıyor parçalar ve boostlu olupta normal oyundaki paraylada alına bilen arabalar falan geldimi?
Yeni t3 ler boostlu değil,ama çok satılmayan boostlu arabalar oyun parasına çevriliyor,ve parça çıkarmak sabır işi zor değil