Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LTWYL

Halen oynayanlar var ya :D ben 50 yaptım bıraktım başlarca çok zevkliydi ama ilerledikce sıktı oyuna yerin sürüm çıktıkca knight online gibi oldu herşey para oldu , şimdi parası olan rahat rahat kasıyor , ama temeldeki amaçda bu zaten online bir oyun :)

Evet,modifiye bile para ile,parça çıkarmak işkence.Bende çok sıkıldım bu işten ama NFS'yi sevdiğimden oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergayretli

quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

Halen oynayanlar var ya :D ben 50 yaptım bıraktım başlarca çok zevkliydi ama ilerledikce sıktı oyuna yerin sürüm çıktıkca knight online gibi oldu herşey para oldu , şimdi parası olan rahat rahat kasıyor , ama temeldeki amaçda bu zaten online bir oyun :)

Evet,modifiye bile para ile,parça çıkarmak işkence.Bende çok sıkıldım bu işten ama NFS'yi sevdiğimden oynuyorum.

Ben bıraktım bayagı param vardı güzel parçalarıda vardı ama m3 vardı bende adam veriyor boosta parayı 10 lvl adam beni geçiyor bi murci ile çok saçma bi durumdu hile yapanlarda vardı report bişeyede yaramıyor malesef vinyl hilesi falan yapanlar vardı sıktı ya kullanıcı adımı bile hatırlamıyorum sadece the run çıkmasını bekliyorum her dönemde nfs çıkıyor güzel cesur adımlarla ama bozuyor ya gittikce.

• siz gene iyisiniz ben daha 12 level im bi
  • İlk önce 10 lw sonrası için para dediler.Geri herşey oyun parası ileydi.

2.Adımda bu taktikten daha iyi olan bir sistem buldular. Oyun bedava . owww muthiş dendi. Milleti önce oyuna alıştırıp sonra arabayı güçlendir parça al dediler.

3.Adımda daha daha güzelini buldular. Hem boost la levelin ne olursa olsun en iyi arabayı alabiliyorsun. Ve pursuit yarışları ile kolay level atlamayı getirdiler. İyilik olsun diye mi ? Tabikide hayır. Adam gelecek 50 lw ama adam gibi parça ve araba yok. Yatırcak parayı boost'a.

Nediyelim . Ticari zeka. Gerçi akılları hep sonradan dank ediyor. Çok amatörc hareketler bunlar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

İlk önce 10 lw sonrası için para dediler.Geri herşey oyun parası ileydi.

2.Adımda bu taktikten daha iyi olan bir sistem buldular. Oyun bedava . owww muthiş dendi. Milleti önce oyuna alıştırıp sonra arabayı güçlendir parça al dediler.

3.Adımda daha daha güzelini buldular. Hem boost la levelin ne olursa olsun en iyi arabayı alabiliyorsun. Ve pursuit yarışları ile kolay level atlamayı getirdiler. İyilik olsun diye mi ? Tabikide hayır. Adam gelecek 50 lw ama adam gibi parça ve araba yok. Yatırcak parayı boost'a.

Nediyelim . Ticari zeka. Gerçi akılları hep sonradan dank ediyor. Çok amatörc hareketler bunlar.....

3. şık hiç aklıma gelmemişti.Şimdi de elmas toplama çıktı.16000 xp veriyor bana.
  • Arkadaşlar ben 5500 boost a korvet alacam da sınırlı mı onu kullanması 1 hafta felan yoksa sürekli kullanabiliyor muyuz ? birde istediğimiz lv de kullanabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelTheRush

Arkadaşlar ben 5500 boost a korvet alacam da sınırlı mı onu kullanması 1 hafta felan yoksa sürekli kullanabiliyor muyuz ? birde istediğimiz lv de kullanabiliyor muyuz ?

sakın alma,araç senin oluyor ama sakın.Corvette çok işe yaramaz bir araba.Onun yerine Murcielago Cop Edition al.Oyunun en iyi arabası.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben 5500 boost a korvet alacam da sınırlı mı onu kullanması 1 hafta felan yoksa sürekli kullanabiliyor muyuz ? birde istediğimiz lv de kullanabiliyor muyuz ?

sakın alma,araç senin oluyor ama sakın.Corvette çok işe yaramaz bir araba.Onun yerine Murcielago Cop Edition al.Oyunun en iyi arabası.

iyiki sormuşum oyunu daha yeni oynayacam :) Birde cop aldıktan sonra rengini değiştirebiliyor muyuz bedava ? + lv sorun oluyor mu 1 lv dede kullanabiliyor muyum ?
  • quote:

quote:

quote:

iyiki sormuşum oyunu daha yeni oynayacam :) Birde cop aldıktan sonra rengini değiştirebiliyor muyuz bedava ? + lv sorun oluyor mu 1 lv dede kullanabiliyor muyum ?

Level sınırı yok.Herşeyini değiştirebilirsin.Araba kendiliğinden modifiyeli geliyor.Cam filmi,body kit,lowering kit,jant.

• ya ben günlerdir oyuna bağlanamıyorum :S free roam -1/50 diyo ne yapmam gerek ? kullanıcı adım gamse oyuna bağlanınca kapışalım
  • Tekrar aranızdayım ramazda iyi oluyor sahura kadar oyundayım oyunun ses ayarlarında mikrofon ayarlarını yapın oyun ici sesli konusma var oyunda grup kurup sesli konusuyorsunuz
    kaptan41 2 gündür oyundayım tier 2 arac olarak audi a1 ufak ve hızlı araç ama almak için 3000 boost gerekiyor boost yoksa nisan r 34 alın pisman olmazsınız ben nisanı görmedim toyota supra aldım pişmanım tier 3 arabası bmw z4 iyi araç 5500 boost yoksa 1200 boostla bmw m3 e46 pro paket yükleyin herkeze iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 3 Ağustos 2011; 2:44:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Tekrar aranızdayım ramazda iyi oluyor sahura kadar oyundayım oyunun ses ayarlarında mikrofon ayarlarını yapın oyun ici sesli konusma var oyunda grup kurup sesli konusuyorsunuz
    kaptan41 2 gündür oyundayım tier 2 arac olarak audi a1 ufak ve hızlı araç ama almak için 3000 boost gerekiyor boost yoksa nisan r 34 alın pisman olmazsınız ben nisanı görmedim toyota supra aldım pişmanım tier 3 arabası bmw z4 iyi araç 5500 boost yoksa 1200 boostla bmw m3 e46 pro paket yükleyin herkeze iyi oyunlar

Sen oyunu çözmüşsün :P Ama Z4GT3 alacağına aynı fiyata Murcielago Cop Edition al çok çok çok daha iyi

• quote:

quote:

Tekrar aranızdayım ramazda iyi oluyor sahura kadar oyundayım oyunun ses ayarlarında mikrofon ayarlarını yapın oyun ici sesli konusma var oyunda grup kurup sesli konusuyorsunuz

Sen oyunu çözmüşsün :P Ama Z4GT3 alacağına aynı fiyata Murcielago Cop Edition al çok çok çok daha iyi

Oyuna ara vermiştim tekrar başladım 48 level az kaldı bitmek üzere şimdi eski araclara bakarak örnek vericem tier 3 olarak nissan r35 bwm m3 e92 var enhızlı araçtılar büyük ve agır oldukları icin virajları iyi dönmüyordu kullanımı iyi degildi ikinci olarak corvert dönüsleri ve hızlanması cok iyi araç ama bwm m3 e46 kadar iyi degil ve virajları iyi dönemiyordu ve hızlı degildi bwm e46 en iyisidi sonra bmw Z4GT3 Murcielago Cop Edition araçları geldi iki aracıda kullanmadım bwm Z4GT3 oyunda gördügüm kadarıyla çok iyi Murcielago Copa göre kısa ve ufak araç daha hızlı degilde ona yakın konturoli iyi bir arac almak bence daha iyidir

• quote:

quote:

quote:

Oyuna ara vermiştim tekrar başladım 48 level az kaldı bitmek üzere şimdi eski araclara bakarak örnek vericem tier 3 olarak nissan r35 bwm m3 e92 var enhızlı araçtılar büyük ve agır oldukları icin virajları iyi dönmüyordu kullanımı iyi degildi ikinci olarak corvert dönüsleri ve hızlanması cok iyi araç ama bwm m3 e46 kadar iyi degil ve virajları iyi dönemiyordu ve hızlı degildi bwm e46 en iyisidi sonra bmw Z4GT3 Murcielago Cop Edition araçları geldi iki aracıda kullanmadım bwm Z4GT3 oyunda gördügüm kadarıyla çok iyi Murcielago Copa göre kısa ve ufak araç daha hızlı degilde ona yakın konturoli iyi bir arac almak bence daha iyidir

Yanılıyorsun.Z4GT3 görünümden başka başka bir işe yaramaz.Şuan en oyunun en iyi aracı Mucielago,sonra M3.Corvette ve R35 bunlar boşuna para kaybı.Oyundaki tüm araçları uzun süre kullandım.

• Bende başladım oyuna şuan 12 levelim.Elimde Silvia ve Dodge araçları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Bende başladım oyuna şuan 12 levelim.Elimde Silvia ve Dodge araçları var.

Dodge almışın,geçmiş olsun :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Bende başladım oyuna şuan 12 levelim.Elimde Silvia ve Dodge araçları var.

Dodge almışın,geçmiş olsun :D

rx7 alsaydın :D
  • Bu oyunda F2P sistemi nasil bilgi verebilecek var mi?
  • bi konuda bilgi almak istiyorum. oyunun ilk zamanları rakibe çarptığında gerçekçi bi yanı vardı mesela yan yana giderken yandan vururduk duvara girerdi bu dediğim olay büyük bi patch ile değişmişti. rakibe çarptığımızda pek etkilenmiyodu bu nedenle oyundan büyük ölçüde soğudum zevk 0 a indi. bu durum hala devam ediyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

bi konuda bilgi almak istiyorum. oyunun ilk zamanları rakibe çarptığında gerçekçi bi yanı vardı mesela yan yana giderken yandan vururduk duvara girerdi bu dediğim olay büyük bi patch ile değişmişti. rakibe çarptığımızda pek etkilenmiyodu bu nedenle oyundan büyük ölçüde soğudum zevk 0 a indi. bu durum hala devam ediyo mu?

Çarpınca sağa sola savruluyorsun sırf bu yüzden 2. olacakken 5. oldum.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.