Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirokko'ya level 5 sınırı gelmiş eskiden en başta alabiliyoduk ben de Mazda 3'ü aldım. Güzel mavi chrome bi boya attım üzerine sarı NFS logosu koydum (büyülterek koydum NFS logosu olduğu belli olmuyor). Oyuna girince SS alıcam.
  • Ben bıraktım 50 levelde :D leveller yükselince devam edecem
  • eskisi kadar sarmıyor artık oyun. 94 den beri nfs oynuyorum. yeni nesil, nfs oyununun cıvkını çıkarttı iyice. hele world ü batırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Kerem.86 -- 26 Temmuz 2011; 0:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi_kerem

eskisi kadar sarmıyor artık oyun. 94 den beri nfs oynuyorum. yeni nesil, nfs oyununun cıvkını çıkarttı iyice. hele world ü batırdılar.

Mofiyeyi boostla yaptıkları için beni de çok sıkıyor artık.Her şey boost.
  • güzel oyun olacak
  • Oyunu aylar önce bıraktım, şimdi kurdum kaldığım yerden bir bakahyım diye fakat bayağı şey değişmiş. Araç geliştirmek ve satın almak için illa boost mu gerekiyor arkadaşlar? Yarışlardan çıkan paralarla yapıyorduk eskiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Oyunu aylar önce bıraktım, şimdi kurdum kaldığım yerden bir bakahyım diye fakat bayağı şey değişmiş. Araç geliştirmek ve satın almak için illa boost mu gerekiyor arkadaşlar? Yarışlardan çıkan paralarla yapıyorduk eskiden.

Yarışlarda artık milyonda bir parça çıkıyor.Boost almadan bu oyunda başarılı olmassın.Bu yüzden çok cıvıdı iş.
  • merhaba arkadaşlar oyunu yeni kurdum ilk yarışımıda yaptım ama ekranda bir ready yazısı var gitmiyor bunu nerden kaldıracaz yardım lütfen :(
  • Oyunda Boost alan arabayı güçlendiriyor oyunda para birşeye yaramıyor
  • ‎3U6N-65T3-8ZRA-H9LG bu kodu (yandaki linke girip reedem code bölümüne yapıştırın)>>>>>http://world.needforspeed.com/codes

1000 boost şifresi 1.yıla özel + 1.yıla özel vinly ve plaka sadece 1 dolar

ve dodge viper oyun parasıyla satılıyor,t1 scirocco zack de oyun parasıyla alınabilecek,geçici olarak boostlu araç fiyatları düştü(bazı araçlar) + porsche 959 hem oyun parası ile hemde boost ile alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 27 Temmuz 2011; 23:11:29 >

• Bedava boost olayını NFS kendi sitesinde duyurdu mu acaba?
  • 1. yıla özel ,tabii duyurdu
  • oynu her açtığımda 270 mb lik dosya indiriyo doğal bse mi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

oynu her açtığımda 270 mb lik dosya indiriyo doğal bse mi bu.

Programdata içinde .hsh dosyaları var sag tıkla salt okunur yap

@numan75
    Boost kod için tesekkürler
    Tier 3 pro paketi 1000 boost ile alamadım 1200 boost istiyor 1000 boostu 7 gün %25 para 7gün arama tamiri tier 3 Porsche turbo kiraladım berbat bir araba en iyi simdilik tier3 pro paketini bwm m3 gtr koymak konturol ve arabın gidişi iyi
  • Programdata dediğin Program files mi başka bişeymidir?Acil cevap lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Programdata dediğin Program files mi başka bişeymidir?Acil cevap lazım.

Program files değil.Program data gizli bir dosyadır.
  • çok iyi gizlemişler bulamadım gitti şu program datayı :)
  • selam millet onur9804 ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebozo

çok iyi gizlemişler bulamadım gitti şu program datayı :)

İlk önce gizli dosyaları görünür yap.Sonra ;

Bilgisayarım>C>Program Data
  • Halen oynayanlar var ya :D ben 50 yaptım bıraktım başlarca çok zevkliydi ama ilerledikce sıktı oyuna yerin sürüm çıktıkca knight online gibi oldu herşey para oldu , şimdi parası olan rahat rahat kasıyor , ama temeldeki amaçda bu zaten online bir oyun :)
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.