Fps değeri verin beyler başlamayın gene 5200 ile 1600*1200 full detay takılmadan oynuyorum muhabbetine. Dinine yanayım 9600xt ile ben takılma yaşıyorsam satıp sizin kartlardan alayım 5 er adet.
+1000 5 fps alıpta takılmadan oynuyorum mevzusuna girmeye gerek yok yine.
quote:
Orjinalden alıntı: WrXsTi bu arada vga fx5600Xt ama 128 bit..
fx5600xt gibi rezil bir karttan daha fazlasınıda beklemek yanlış zaten..
hiç beyenmedim. birincinin makyajlısı. yüksek seviye kartlarda anlaşılmasada nisbeten düşük kartlarda detayı full lediginizde oluşan ani fps düşüşünün nedeni ise adamların bu seviyede antialiasi açmasindan ibaret. kendileri becerememişler daha iyi grafik çizmeyi kartin kendi gücünden yararlanmişlar. oyun çok karanlık onlarda bunun farkındaki heryere ışıklı bişeyler koymuşlar. ekran hem çok karanlık hem çok parlak böyle 1 durumda da, bazen önünüzü görmüyorsunuz. nitro verince sanki x-wing sürüyormuşsun gibi ilginç bir efekt oluşuyor arka farlarda. sonuçta daha demo. düzeltilebilecek çok şey var ve düzeltilmeli de. bu şekilde u1 in makyajlı ve MC2 modifiyeli halinden başka birşey değil.
eet yuklu
quote:
Orjinalden alıntı: Fistan
hiç beyenmedim. birincinin makyajlısı. yüksek seviye kartlarda anlaşılmasada nisbeten düşük kartlarda detayı full lediginizde oluşan ani fps düşüşünün nedeni ise adamların bu seviyede antialiasi açmasindan ibaret. kendileri becerememişler daha iyi grafik çizmeyi kartin kendi gücünden yararlanmişlar. oyun çok karanlık onlarda bunun farkındaki heryere ışıklı bişeyler koymuşlar. ekran hem çok karanlık hem çok parlak böyle 1 durumda da, bazen önünüzü görmüyorsunuz. nitro verince sanki x-wing sürüyormuşsun gibi ilginç bir efekt oluşuyor arka farlarda. sonuçta daha demo. düzeltilebilecek çok şey var ve düzeltilmeli de. bu şekilde u1 in makyajlı ve MC2 modifiyeli halinden başka birşey değil.
arkadasım sen gaLiba oLaya sadece grafik bakımından bakmıssın. Hersey grafikte bitmiyorki herbakımdan cok yeniLik var oyunda makyajLı oLması icin oyunda neredeyse hic bi yeniLik oLmadan sadece grafikLeri oncekinden daha iyi seviyeye getirmektir. Tabii sen sadece grafik oLarak bi oyunu degerLendirip oyunun icinde hic bişi oLmasın sadece grafikLeri iyi oLsun diyosan senin biLecegin iş.
valla herşey ilkiyle aynı olsaydı da (grafik ses müzik) sadece yeni araba ve yollar olsaydı yine alırdım bu oyunu yani..
bende antialising açıldığı zaman simsiyah oluyor ekran?????
kapalıyken sorun yok???
donanım imzada....
9.ce de yüklü....
quote:
Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER
bende antialising açıldığı zaman simsiyah oluyor ekran?????
kapalıyken sorun yok???
donanım imzada....
9.ce de yüklü....
aynı sorun bende de var ! yoksa onu kapayınca herşey takır takır oynuyorum ! onu açabilseydim açardım ama açılınca ekran kararıyor
Beyler bu oyun bugüne kadar yapılmış en iyi yarış oyunu kesinlikle. Bu oyun çıktıktan sonra, insanların eğlence dünyası birdenbire acaip renklenecek eminim. Bi kere oyun eski NFS-underground'dan çok daha az sistem gereksinimine ihtiyaç duyuyor. Öyle ki, benim imzamdaki MX440'lı makinamda herşey full(anti-aliasing kapalı) 1280x1024'te 60FPS falan veriyo. Eskisini de çok rahat oynuyodum fakat bunda duman efektinin içinde de kasılma yaşanmıyor. Yani sanki oyunu programlayanlar, herşeyi öyle mükemmel optimize etmişler ki ekran kartı ve işlemciden her an maximum performansı alabiliyorlar. Ekte oyundan bi screenshot koydum, grafikler bu ezik kartımla oynadıım en iyi grafikler kesinlikle. Bu grafikle bu kadar akıcı nasıl oynanıyor inanamıyorum resmen, gerçekten en ufak takılma yok. Benim kartla yağmur efekti, eski oyunda göremediğim nos blur efekti falan gibi efektleri de artık görebiliyorum. Bu arada ekteki 2. resim 1600x1200 aldığım bi ss onda da takılma yok. Artık oyunu yavaşlatmak için bişey yapamıyorum çünkü oyun 1920x1440 çözünürlüğü desteklemiyor :) Hadi herkese hayırlı ve uğurlu olsun ben kasımda bunun orjinalini almayı düşünüyorum çünkü adamlar hakikaten yapmış. SAygılar...
Arkadaşlar replay özelliği ilave edilmiş mi merak etim de. Benim bağlantı düşük download edemedim daha
evet replay var.
beyler bu demoyu flashget le indirebilecegimiz bi yer varm1 normal explorer ile indiriyorum bi site acarken explorer hata verio gum dosya da gidiyor
evet buldum orrdan indiriyorum sagol deliye donmustum aksamdan beri ne guzel gecmis de 256k yumusak yumusak sahura haz1r olur art1k :)
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
bana hep error veriyor hay böyle işin gta san andreas 65mb trailer var onu bile indiremiyorum 15dk bilmem ne error u veriyor hep
gta san anderas nerede link versene
benim sistemde çok rahat oynuyorum herhangi bir takılma felan hiç bişi yok gayet güzel darısı başınıza :)
Ben de asusun ekran kartı var 300/475 O/c li 1024x768 de Medium da oynayabiliyom...Bir de MX ile oynayan arkadaş o çözünürlükte nasıl 60 fps alabiliyor anlamadım hangi driveri kullandığını söyleyebilir mi (NVIDIAnın)
Detonator 44.03 kullanıyorum...
Ya gece açık bıraktım makinayı sabaha bitmiş olur diye(128kb bağlantı var).Gece bi uyandım elektrikler girmiş.Gelince a.tım makinayı downloadı resume ettim.Neyse bittikten sonra yüklerken hata verio.tam ne yazdığını unuttum ama zip li dosyayı açıom yükleme başloı.%50 lere gelince zarar görmüş felan dio dosya.yüklediklerini geri alıo. Bide ben imzamdaki sistemle 1024x768 full detail ve aa açıkken oynayabilirmiyim.Lütfen yardım edin.Falla miletle dalga geçmiom.nfsu1 bu sistemde sıçramalar yaparak oynuodu.onboard oynadım.mis gibi bitirdim.bi yardımcı olun yafs.lütfen.
Arkadaşım oyun yüksek çözünürlüklerde bile hiç takılmadan çalışıyor ve bu yüzden de aa'ya gerek kalmıyor zaten. İmzandaki kartla o oyundan 2 tane aynı anda çalışır merak etme Oyunu ben de resume yaparak çektim getright ile dosyada bi sorun yok. Saygılar...