Hojam gecen indirdim bi yerden patlak cikti indirmeye korkuyorum walla...
iyide işte yanii......
quote:
Orjinalden alıntı: MaTaDoR
Arkadaşım oyun yüksek çözünürlüklerde bile hiç takılmadan çalışıyor ve bu yüzden de aa'ya gerek kalmıyor zaten. İmzandaki kartla o oyundan 2 tane aynı anda çalışır merak etme Oyunu ben de resume yaparak çektim getright ile dosyada bi sorun yok. Saygılar...
Saol birader ya.rahatlattın beniAA benim için önemli ama açmam lasım
benim bildigim ati kartlarının driver problemi var ondan aa acınca kapkara gorunuyor ekran.
quote:
Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER
bende antialising açıldığı zaman simsiyah oluyor ekran?????
kapalıyken sorun yok???
donanım imzada....
9.ce de yüklü....
Dun gece indirdim, bugun baya oynadım ve benim cok hosuma gitti. Sehirde dolasıp yarıs aramak, sehirde dolanan baska adamlarla anında bi kapısma, drift in duz yol ve trafikli olması, sehrin inanilmaz ayrıntılı olması falan filan.
Bu arada oyunu dx9 efektleriyle full detay oynamak icin baya saglam sistem lazım. Cunku eski oyuna gore sehir cok buyutulmus ve gelistirilmis yani cok daha fazla zorluyor full detayda. FX5950, 9800xt oyunu full detay, antialias ve anisotropy kapalı oynar tatmin edici bi fps ile fazlası degil yani. Fx5700, fx5700Ultra, 9600pro, 9600XT gibi kartların full detayda cok akıcı oynama gibi bi sansları yok..
6800GT@ultra ile 1024x768 hersey full(oyunun menusunden acılan anisotropy ve antialias dahil) en dusuk 50fps goruyor(ortalalama 80fps fln). Antialias ve anisotropy kapaninca en dusuk 60fps goruyor(ortalama 100fps vardır).
ben ps2 de oynadım grand turizmonun içindeki demo dan benim fala hoşumu gitmedi
bencede güzel oyun olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: Soultrap
Dun gece indirdim, bugun baya oynadım ve benim cok hosuma gitti. Sehirde dolasıp yarıs aramak, sehirde dolanan baska adamlarla anında bi kapısma, drift in duz yol ve trafikli olması, sehrin inanilmaz ayrıntılı olması falan filan.
Bu arada oyunu dx9 efektleriyle full detay oynamak icin baya saglam sistem lazım. Cunku eski oyuna gore sehir cok buyutulmus ve gelistirilmis yani cok daha fazla zorluyor full detayda. FX5950, 9800xt oyunu full detay, antialias ve anisotropy kapalı oynar tatmin edici bi fps ile fazlası degil yani. Fx5700, fx5700Ultra, 9600pro, 9600XT gibi kartların full detayda cok akıcı oynama gibi bi sansları yok..
6800GT@ultra ile 1024x768 hersey full(oyunun menusunden acılan anisotropy ve antialias dahil) en dusuk 50fps goruyor(ortalalama 80fps fln). Antialias ve anisotropy kapaninca en dusuk 60fps goruyor(ortalama 100fps vardır).
düşük çıkmasının nedeni senin ramin 512 olmasından olabilir. 1gb ram ile kopman lazım.
Orjinalden alıntı: 3ddy
benim bildigim ati kartlarının driver problemi var ondan aa acınca kapkara gorunuyor ekran.
iyi de usta nasıl çözücez bu durumu???
doom 3 oynarken aynı driver ile sorun yaşamıyordum.. gerçi şimdi doom3 kurulu değil ama belki arada bozulmaya yol açmış olabilirim diye soruyorum???
bana hep error veriyor hay böyle işin gta san andreas 65mb trailer var onu bile indiremiyorum 15dk bilmem ne error u veriyor hep
gta san anderas nerede link versene
nfsu da gündüz modu var mı? hep gece mi geziyoruz?yoksa güzell
3 günden beri inmedi daha
ya arkdaslar oyun super ve ben su sıstemle= AMD2000+ 256ddr ram ve asus fx5200 128 mb ekran karti ile bu oyunu cozunurlugun altında bır detaıl levelı varya o full olmamak sartı ıle gerı hersey full sekılde cok rahat oynuyom. oyun guzelde bır seyı anlamadım o yanlardakı zarflar falan ne oyle ne ıse yarıyolar???? bırde arabayı gerı gotururken "o" ve "p" tuslarına basınca araba zıplamaya baslıyo o ne ıse yarıyo bır turlu cozemedım??? yardım:????
quote:
Orjinalden alıntı: seneryavas
ya arkdaslar oyun super ve ben su sıstemle= AMD2000+ 256ddr ram ve asus fx5200 128 mb ekran karti ile bu oyunu cozunurlugun altında bır detaıl levelı varya o full olmamak sartı ıle gerı hersey full sekılde cok rahat oynuyom. oyun guzelde bır seyı anlamadım o yanlardakı zarflar falan ne oyle ne ıse yarıyolar???? bırde arabayı gerı gotururken "o" ve "p" tuslarına basınca araba zıplamaya baslıyo o ne ıse yarıyo bır turlu cozemedım??? yardım:????
aynı durum .. o çözünürlüğün altındaki orta seviyede , costimize 'dekilerin hepsi full detay ve takılma yok
Fraps açıp bir Screenshot koyun bakalım yanyana 3 4 araba giderken. O zaman bende ekran kartımı satıp 5200 alıcam
1. soru -- fraps ne 2. soru -- ekran kartın neki ??
Fraps oyunda ki fps seviyesini gösterir. Benim ekran kartım 9600xt
kontrastla ilgili efekti kapayınca iyi oluyo bayaa çokta gerekli diil,trailsıda kapadım ii oldu 1024te. bence nfsu1e göre aynı fps de daha kaliteli görüntü elde edilebiliyo.yaw şu oyunda yana bakma olsa ii olcak,bi de cursor gözüküyo oyunda bazen yine,ama bluru daha düzgün yapmışlar bu sefer
ah benide dellendirdiniz gece gece indirmeye başladım nerden gördüm bu topici ya