Şimdi Ara

Need for Speed Underground 2 DEMO (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben topic i açtıgınızda çektim, o zamandan beri oynuyorum, süper yaw
  • arkadaşlar oyunu indirdiniz, grafikler falan iyi güzel hepiniz bilgisayarı super o da iyi. oyunu çözebilen var mı? Haritanın bir kısmı kilitli, bu kilitler kaldırılabiliyor mu? diğer arabalarla yarıştınız mı? servislerden kaç tanesini açtınız? bu tür şeylerden de bilgi verebilir misiniz?
  • Aga illaki kilitli olucak, demo bu Bekle bi oyun çıksın o zaman gidersin nereye gitmek istersen
  • amd 2500 512 ram 128 fx 5200 ekran kartım var ama 800*600 de kasma yapıyor ne bu herşeyi kısarak oynayacaksak bişeye yaramaz ya. ekran kartı update etmenin zamanı gelmiş
  • ben zaten fx5200 gibi rezil bi karttan daha fazlasını beklemezdim
  • yok yaw ben o paraya fx5200 sayesinde bayagı rahat oyun oynadım. Benim P3 866mhz , 386ram , Fx5200 , 800x600 orta detay kasma oLuyor ama napaLım cekces okadarda
  • Çıksada kurtulsak şu oyun yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: real_jackals

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Dun gece indirdim, bugun baya oynadım ve benim cok hosuma gitti. Sehirde dolasıp yarıs aramak, sehirde dolanan baska adamlarla anında bi kapısma, drift in duz yol ve trafikli olması, sehrin inanilmaz ayrıntılı olması falan filan.

Bu arada oyunu dx9 efektleriyle full detay oynamak icin baya saglam sistem lazım. Cunku eski oyuna gore sehir cok buyutulmus ve gelistirilmis yani cok daha fazla zorluyor full detayda. FX5950, 9800xt oyunu full detay, antialias ve anisotropy kapalı oynar tatmin edici bi fps ile fazlası degil yani. Fx5700, fx5700Ultra, 9600pro, 9600XT gibi kartların full detayda cok akıcı oynama gibi bi sansları yok..

6800GT@ultra ile 1024x768 hersey full(oyunun menusunden acılan anisotropy ve antialias dahil) en dusuk 50fps goruyor(ortalalama 80fps fln). Antialias ve anisotropy kapaninca en dusuk 60fps goruyor(ortalama 100fps vardır).

düşük çıkmasının nedeni senin ramin 512 olmasından olabilir. 1gb ram ile kopman lazım.

yok yaw oyun cok ram istemiyor 512 rahat rahat yetiyor. Zaten AA + AF acık ortlama 80fps cok normal.

• quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

amd 2500 512 ram 128 fx 5200 ekran kartım var ama 800*600 de kasma yapıyor ne bu herşeyi kısarak oynayacaksak bişeye yaramaz ya. ekran kartı update etmenin zamanı gelmiş

Arkadaşım senin o sistemle 1024x768'de full hiç kasılmadan oynaman lazım. Grafik ayarlarından customize deyip, antialiasing'i kapat o zaman bak nasıl coşuyo oyun. Ben 1280x1024'te süper oynuyorum hesap et artık. Saygılar...
  • Arkadaşlar bence şu DirectX9 destekli kartlarla diğerlerini ayrı değerlendirsek sanırım daha sıhatli sonuçlar elde ederiz
  • +1milyon baloncuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 3 Kasım 2004, 0:20:54 >
  • Galiba demo olmasından dolayıdır, oyunu çözemedim. 1 daha güzel gibi görünüyor. Ama 1 e göre grafikleri daha düzgün. El frenini space tuşuna almışlar. Driftlerde çarpmadık yer bırakmıyoruz. Ama full'ü elimize geçtikten sonra daha kapsamlı bilgi yazabiliriz. Şimdilik benden bu kadar.
  • basar

ben zaten fx5200 gibi rezil bi karttan daha fazlasını beklemezdim

--|-- Intel 2.8 ghz P4 İşlemci (1 mb cache 800 mhz.)
    --|-- 2 x 256 mb ddr-400 ram (2.5-3-3-7)
    --|-- His Excalibur Radeon 9200 256 mb ddr-ram ( 250/400 @ 283/464 )
    --|-- F700b lg Monitor 17"

-|- 2k1 = 8165 (OC'li) -|-

Neden öyle yazdın komutanım?
  • quote:

Donanımsal DirectX 9 desteği olmayan kartlarda belki çözünürlüğü 1024x768 gibi gayet iyi değerlere çıkartmak bi sorun olmayabilir. Çünkü kart DirectX 9'dan bihaber olduğu için DirectX 9'a özgü efektleri filan yapmayacaktır.

Arkadaşlar sizden ricam daha önce de üzerine dikkat çekmeye çalıştığım bu konuyu unutmayın.
  • selam beyler ben 2048 kb ile internet cafeden oyunu 1,5 saatte indirdim oyun inanılmaz olmuş en çok beğendiğim sesler oldu ama özellikle kırmızı 350 nz nin egzos sesi gerçekten adamı delirtiyor grafikler ve hava efektleri çok güzel undergraund 1 oynamak içimden gelmiyor artık 2 çıksada oynasak anti analising i açınca oyun bazı pc lerde kasıyor onun haricinde sorun yok eğer anti analising açınca ekranınız kararıyorsa ekran kartınızın driverini güncelleyin düzeliyor bendeki sistemde en ufak bir kasma olmadı herşeyi full oynayabiliyorum karşılaştırmak isteyenleriçin söyliyim * p4 2,8 800 mhz 512 cache 512 ddr ram 80 gb harddisk his exalibur 128 mb 9800 pro * bu sistemde herşey açık oynayabilirsiniz kısaca oyun gerçekten güzel indirmeye değer saygılar
  • tek kelımeyle manyak oyun 2 gündür oynuyorum
  • Arkadaşlar arabayı zıplatarak nos'un dolduğunu farkettinizmi
  • çok güzel olmuş oyun çıksa da oynasak ya.
  • evet çok güzel 10 üzerinden 9.75 veriyorum birde piknik yapmaya gide bilsek araba ile
  • Full Versiyonu çıksada oyunu tüm detaylarıyla oynasakk....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.