Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne getiriyo bu yama
  • Yamayı kuramadım hata veriyor. Anlam veremedim... Yamanın fpsyi arttırdığı ve akıcılığı sağladığı söyleniyor. Bir de oyun bu patchle biraz zorlaşıyormuş

Edit: Sanırım yanlış patchi indirdim, başka bir açıklaması olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Şubat 2009; 14:17:21 >
  • Acaba bizdekinin hangi sürüm olduğunu nasıl öğrenecez... Genelde Kuzey Amerika oluyor ama Exe'de de gözükmüyor hangi sürüm olduğu. Ayrıca bu yamadan sonra oyuna tedavi yapmak gerekiyor mu acaba
  • Bendeki Kuzey Amerika'ymış
  • @CWaRRioR
    Hocam o hatayı kullandığın exe'den dolayı veriyor(kırılmış exe sorun çıkartıyor). Oyunun dvdsinden orijinal exe'yi kırılmışla değiştir kuzey amerika patchini yükle yüklenecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@CWaRRioR
    Hocam o hatayı kullandığın exe'den dolayı veriyor(kırılmış exe sorun çıkartıyor). Oyunun dvdsinden orijinal exe'yi kırılmışla değiştir kuzey amerika patchini yükle yüklenecektir

Hayır hayır... EU patchini yüklemeye çalışmıştım, bendeki oyun Kuzey Amerika versiyonuymuş... Sorun burdan kaynaklandı
  • @CWaRRioR
    Yalnız oyun orijinal mi peki.. yamadan sonra girmiyor da oyuna
  • regeditten

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Undercover

yolunu bulun orada locale sekmesinde hangi bölgede olduğunuz yazar en_UK gibi

bende bu yama çalıştı kuzey amerika çalışmadı

ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/Undercover/NFSU_v1.0.1.17_xxEU.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 10 Şubat 2009; 14:57:47 >
  • Yamayı kurduktan sonra hata alıyorum halbuki hepsini denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 11 Şubat 2009; 1:49:51 >
  • YAMANIN BİLMEM NESİNİ BULAN VAR MI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

YAMANIN BİLMEM NESİNİ BULAN VAR MI?

Aynen bulan varsa bende pm alayım
  • bende HD2600PRo var oyunu 1280x1024 çözünürlükte oynayamıyorum arkadaşlar 800x600 çzöünürlükte çok rahat oyanıyo
  • Bu oyunu bi türlü sevemedim
  • Yamayı kuran arkadaşlar şeysi çıktı oyunun artık oynayabiliriz PM istemeyelim lütfen araştırın bulursunuz...
  • Yamadan sonra neler deişti oyunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Yamadan sonra neler deişti oyunda?

Bana grafikler daha güzel gözüktü. Özellikle kırıklar daha az artık AA'nın hakkını vermişler sonunda. Polisler biraz daha akıllanmış. Rakipler zorlaşacak demişlerdi bu sefer ayar fazla kaçmış sanki hiç yakalıyamıyorum Sürüş daha ağırlaşmış sanki Most Wanted'daki gibi arabanın kıçı başı oynamıyor gaza basınca... Kaç zamandır oynamadığım için fazla bi değişiklik gözlemleyemedim sanki olması gereken buymuş gibi düşündüm

• Arkadaşlar ben bulamadım malüm dosyayı acaba pm den atabilen war mı rica etsem
  • oyun uyuz ya dayanamadım trainer ile bugatti açtım azcık sürdüm sonra oyunu sildim
  • Yamayı denemek için oyunu tekrar yükledim. Sonuç hayal kırıklığı. Kasmalar devam ediyor.
    Bu arada Cost to State görevlerinde bir türlü hasar verecek yer bulamıyorum. Pursuit Breaker'lar fazla hasar miktarı vermiyor. Trafik çok seyrek. Polis arabalarını parçalayım desem polisler bana yetişemiyor ve kayboluyor. Yeni polisler çok seyrek geliyor. O kadar uğraşıp tam gerekli miktarı toplayınca da verilen süre doluyor. Bu salak oyunda işte bu kadar büyük dengesizlikler var.

• @nforcer

al bendende o kadar , bu saçma oyunda bir türlü direksiyonu adam akıllı aktif hale getiremedim tuşları atasamda istediğim şekilde olmuyor. diğer hiçbir yarış oyunlarında böyle sorunlar yoktu, rezalet bir optimizasyon var ve çizgi film gibi grafikleri var, yamayıda yükledim nafile sildim gitti oyunu berbat gerçekten burnout oynarım kat kat daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.