Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.557
Cevap
5
Favori
282.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavizaman

gölgelerde tırtıklanma sizde de var mı?
    sanırım carbon oyununda da vardı nasıl çözeriz?
    vga: 7900gs
    oyun b*ktan olmuş yalnız hep aynı hikaye, hep aynı efektler, nfs gitgide gözden düşüyor.
    kafasız beyinsizler most wanted dan sonra bi dünya oyun çıkardılar hepside foss.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

gölgelerde tırtıklanma sizde de var mı?
    sanırım carbon oyununda da vardı nasıl çözeriz?
    vga: 7900gs
    oyun b*ktan olmuş yalnız hep aynı hikaye, hep aynı efektler, nfs gitgide gözden düşüyor.
    kafasız beyinsizler most wanted dan sonra bi dünya oyun çıkardılar hepside foss.

Oyunu full detay 1600*1200 oynuyorum, zaman zaman grafikler ve gölgeler saçmalıyor. Beklentilerinizi fazla tutmazsanız hız duygusunu yeterince veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hugareva

44 mb lık crack te yetmedi.yine anlık takılmalar :(

artık patch i denicem çaresiz.bu patchi yükleyince umarım takılan dandik nfs emde bozulmaz

Alıntıları Göster
    patchi kuran varmı nasıl oluyo etkiliyomu bari

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

patchi kuran varmı nasıl oluyo etkiliyomu bari

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu patch nasıl kuruluyo ya anlamadım ben rardan çıkardım bi kurulum felan yok nasıl iştir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

most wanted ı geçebilirlerse ne ala . güzel oyun olur

Alıntıları Göster
    güzel oyun ama çok ahım şahım bir oyun değil bence...
    Under groun1 oynuyordum bir kak bölüm kalmıştı işşletim sistemi çöktü o sinirle yüklemedim bir daha
    çok güzelde zorlanmıştım bazı bölümlerde

Orijinalden alıntı: blueboy08

güzel oyun ama çok ahım şahım bir oyun değil bence...
    Under groun1 oynuyordum bir kak bölüm kalmıştı işşletim sistemi çöktü o sinirle yüklemedim bir daha
    çok güzelde zorlanmıştım bazı bölümlerde

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar nitronun ayarını biliyorum.Yalnız diğer parçaları nasıl ayarlıycam bilmiyorum.İyi bir performans için nasıl ayar yapmalıyım.Birde ilk 4 seçeneği en sola veya en sağa getirdiğimde değişen ne oluyor biraz açıklarmısınız?

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: sinati

Arkadaşlar nitronun ayarını biliyorum.Yalnız diğer parçaları nasıl ayarlıycam bilmiyorum.İyi bir performans için nasıl ayar yapmalıyım.Birde ilk 4 seçeneği en sola veya en sağa getirdiğimde değişen ne oluyor biraz açıklarmısınız?

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yardım edin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinati

Arkadaşlar yardım edin lütfen.

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir oyun yapmışlar gibi, utanmadan birde yama çıkarıyorlar.

Orijinalden alıntı: TexasRanger

most wanted ı geçebilirlerse ne ala . güzel oyun olur

Alıntıları Göster
    en iyisi carbon

Orijinalden alıntı: şeytanın avukatı

en iyisi carbon

Alıntıları Göster
    yama da son durum nedir arkadaşlar?
    şimdiya kadar çıktı ise de hiç yama kurmamış biri olarak soruyorum.
    bi de geniş ekran için ayrı, normal ekran için ayrı yama mı var?

geniş ekran için olan donma olayını çözüyor mu (options high da iken)

link verebilir misiniz? (önceki sayfalara baktım ama aklım karıştı. biri diyor yama çıkmadı. biri yama çıktı burdan indir. biri geniş ekrana ne zaman çıkacak. biri sadece geniş ekran yaması mı var. ne olduğunu çözemedim ben)

• quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

yama da son durum nedir arkadaşlar?
    şimdiya kadar çıktı ise de hiç yama kurmamış biri olarak soruyorum.
    bi de geniş ekran için ayrı, normal ekran için ayrı yama mı var?

geniş ekran için olan donma olayını çözüyor mu (options high da iken)

link verebilir misiniz? (önceki sayfalara baktım ama aklım karıştı. biri diyor yama çıkmadı. biri yama çıktı burdan indir. biri geniş ekrana ne zaman çıkacak. biri sadece geniş ekran yaması mı var. ne olduğunu çözemedim ben)

Alıntıları Göster
    yamasız çok iyi birşey yapsalar şaşarım (NFS)

• quote:

Orijinalden alıntı: şeytanın avukatı

yamasız çok iyi birşey yapsalar şaşarım (NFS)

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba, yaklaşık 1 haftadır undercover oynamaktayım ve bazı düşüncelerimi yazmak istiyorum. EA ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum, acaba NFS serisini öldürüp yeni bir isimle farklı bir oyun mu çıkarmayı düşünüyor?

Ben hayatımda bu kadar rezalet grafikli bir oyun görmedim, sanki 5 yıl öncesinde hazırlanmış bir oyun gibi. Sürüşte hiç bir gerçekçiliği olmayan, menülerinde bir yere ulaşabilmenin beceri isteyen, tekdüzeliğe benzeyen yarış seçimleri...

İnanın şu oyundan sonra artık yeni çıkacak NFS serilerini merak etmiyorum. Bana göre NFS serisi Most Wanted ile doruğa ulaştıktan sonra tamamen çöküşe geçmiştir. Özellikle de görsellik yönünden. Açıkçası şu anda sırf merak uğruna oynamaktayım, oynadığım yarışların hiç bir zevki yok çünkü nasıl olsa yarışı ben kazanıcam bu garanti, polisler barikat kuruyor ama yolu tam kapatmıyorlar, peşime düşüyorlar ama sağ sol yaparak sanki bir fıçı bira içmiş gibi kendi kendilerini paralıyorlar.

Yazıklar olsun EA ya mahvetti bitirdi oyunu. NFS serisini resmen deneme tahtasına çevirdi adamlar, yeni grafik motoruyla yapmışlar ama resmen baştan salma olmuş. HOT Pirsuit serisinin grafiği bile bundan çok daha başarılı, kağıt gibi araba kullanmak.... bunu da gördük, şu imzamdaki sistemle bile takılarak oynuyorum ya helal olsun EA ya

Düzeltme: Oyunu Vista 32 bit Full ayarlarda oynuyorum, özellikle AA kırılmalar çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 22 Mart 2009; 14:59:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Laztronot

Herkese merhaba, yaklaşık 1 haftadır undercover oynamaktayım ve bazı düşüncelerimi yazmak istiyorum. EA ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum, acaba NFS serisini öldürüp yeni bir isimle farklı bir oyun mu çıkarmayı düşünüyor?

Ben hayatımda bu kadar rezalet grafikli bir oyun görmedim, sanki 5 yıl öncesinde hazırlanmış bir oyun gibi. Sürüşte hiç bir gerçekçiliği olmayan, menülerinde bir yere ulaşabilmenin beceri isteyen, tekdüzeliğe benzeyen yarış seçimleri...

İnanın şu oyundan sonra artık yeni çıkacak NFS serilerini merak etmiyorum. Bana göre NFS serisi Most Wanted ile doruğa ulaştıktan sonra tamamen çöküşe geçmiştir. Özellikle de görsellik yönünden. Açıkçası şu anda sırf merak uğruna oynamaktayım, oynadığım yarışların hiç bir zevki yok çünkü nasıl olsa yarışı ben kazanıcam bu garanti, polisler barikat kuruyor ama yolu tam kapatmıyorlar, peşime düşüyorlar ama sağ sol yaparak sanki bir fıçı bira içmiş gibi kendi kendilerini paralıyorlar.

Yazıklar olsun EA ya mahvetti bitirdi oyunu. NFS serisini resmen deneme tahtasına çevirdi adamlar, yeni grafik motoruyla yapmışlar ama resmen baştan salma olmuş. HOT Pirsuit serisinin grafiği bile bundan çok daha başarılı, kağıt gibi araba kullanmak.... bunu da gördük, şu imzamdaki sistemle bile takılarak oynuyorum ya helal olsun EA ya

Düzeltme: Oyunu Vista 32 bit Full ayarlarda oynuyorum, özellikle AA kırılmalar çok fazla

Alıntıları Göster
    walla ben bu serisinide beğenmedim kesinlikle ön yargılı biri değilimdir ama ben beğenmedim nfs son nefesini carbonla werdi...artık Grid ---Test Drive - Burnout zamanı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathstrokee

walla ben bu serisinide beğenmedim kesinlikle ön yargılı biri değilimdir ama ben beğenmedim nfs son nefesini carbonla werdi...artık Grid ---Test Drive - Burnout zamanı..

Alıntıları Göster
    yamadan falan vazgeçtim
    5 dakika bile oynamadan , bir yarış bitirmeden sildiğim ikinci (birincisi prostreet) nfs oyunuydu.
    nfs 1000 bile çıksa artık kurmam bir daha makineye

neyseki para vermiyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 27 Mart 2009; 14:45:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

yamadan falan vazgeçtim
    5 dakika bile oynamadan , bir yarış bitirmeden sildiğim ikinci (birincisi prostreet) nfs oyunuydu.
    nfs 1000 bile çıksa artık kurmam bir daha makineye

neyseki para vermiyoz

Alıntıları Göster
    ea games sırf bi nfs serisi daha çıkaralım diye yapmış ...

• quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

ea games sırf bi nfs serisi daha çıkaralım diye yapmış ...

Alıntıları Göster
    selam
    oyun nasıl ıyımı kotumu.genel olarak begenılmemıs ama konu massalah 90 sayfa olmus

mw grafıklerı gıbı ıse ındırmeye ara verıcem.cevap yazın

bu arada (mercedes ın yaptıgı mclaren slr degıl)mclaren gtr-lm1 gt vs herhangı bırı varmı acaba?

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

selam
    oyun nasıl ıyımı kotumu.genel olarak begenılmemıs ama konu massalah 90 sayfa olmus

mw grafıklerı gıbı ıse ındırmeye ara verıcem.cevap yazın

bu arada (mercedes ın yaptıgı mclaren slr degıl)mclaren gtr-lm1 gt vs herhangı bırı varmı acaba?

Alıntıları Göster
    Undercover'ı 1.0.1.17 patch ile Windows 7 Build 7100'de çalıştıramayanlar PM atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr NO

Undercover'ı 1.0.1.17 patch ile Windows 7 Build 7100'de çalıştıramayanlar PM atsın

Alıntıları Göster
    patch oyunun sorunlarını çözebilir

Orijinalden alıntı: kckfrk

arkadaşlar bu patch nasıl kuruluyo ya anlamadım ben rardan çıkardım bi kurulum felan yok nasıl iştir bu

Alıntıları Göster
    Geçenlerde aklıma bir oyun seneryosu geldi, NFS için. eskiden olduğu gibi NFS polisli seneryo yapsınlar. yarısı yine kaçan olalım sonra anlaşıp polisle suçluları yakalayalım. polis olup sucluları yakalarken Swat4 ve Rainbown six de ki gibi polisleri yönlendirebilelim ve haritada polislerin nerelerinde barikat kuracağına biz karar verelim? güzel olmaz mı? :D

Orijinalden alıntı: 2e3a

Geçenlerde aklıma bir oyun seneryosu geldi, NFS için. eskiden olduğu gibi NFS polisli seneryo yapsınlar. yarısı yine kaçan olalım sonra anlaşıp polisle suçluları yakalayalım. polis olup sucluları yakalarken Swat4 ve Rainbown six de ki gibi polisleri yönlendirebilelim ve haritada polislerin nerelerinde barikat kuracağına biz karar verelim? güzel olmaz mı? :D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

bence saçma olur

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.