YA BEYLER PRESS ENTER SORUNUNU ÇÖZEMEDİM SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA YARDIM ETSİN.
quote:
Orjinalden alıntı: -dehşet-
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
Oyun sırasında yüklenmesi çok kötü yaw, nosla giderken birden donuyo yükleniyo bi bakıyorum karşımda duvar var..
bu tür yüklemeler ram yetersizliğinden olur eğer oyun donduğu anda masaüstüne dönüp görev yöneticisinden kullanılan ram miktarı sizin ram miktarını geçiyorsa sisteminize ram takviyesi yapımanız gerekir
Hmm teşekkürler, ama yarışın başında yolların yüklemesini tamamen yapsa bu sorunla karşılaşmayız sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: n-thropy
quote:
Orjinalden alıntı: ysselim
quote:
Orjinalden alıntı: crazygamer_wb
bendeki 4.89 Gb lık reloaded sürümü. Hiç bir sorun yok. Ayrıca clone sürümlerinin 4.22 lik versiyon + reloaded ilaç ta sorunsuz çalışmaktaydı bende...
4.89'luk Reloaded'ı Daemon ile mount ettim. Install etmeye kalktım.
Garip bi install ekranı geldi. Ülke-E-mail istiyor. Bunları girip Next deyince de "Insert CD/DVD in Drive C" diyor... İyi de, C ne alaka... C hard disk. ISO'yu G'ye mount etmişim.
Çözemedim mevzuyu.
Bu sefer 4.62'liği indiriyorum ama... Du bakalım bu ne çıkacak.
Yorumlardan anladığım, oyun mantalitesinde sorunlar olan, ama güzel bir arcade olduğu. NFS 6'ya (Hot Pursuit 2) benzer duruyor.
"insert cd/dvd in drive c:" hatasını ben de alıyorum. çözen yok mu yada yardım edebilecek?
Hatali iso...
Rar dosyası olarak indirdiysen, winrar'la aç. 7zip vs. bir programla açınca, iso hatalı açılıyor. Kurulumda o hatayı veriyor. Çözümünü de bulamadım...
Eğer iso indirdiysen... Başka versiyon indir. 4.17gb clonedvd/pirategay versiyonu temiz mesela.
eğer çarşıdan aldıysan... götür geri ver.
Bu oyunda SUBARU yok mu bana mı öyle geliyor
subaru yok malesef drift ve drag da yok zaten.ferrari lacak dediler o da yok
Oyunu indirmeye değer mi arkadaşlar? Prostreete göre nasıl olmuş? (Prostreet felaketti bence).
Oyunda AA en son 6X olarak gözüküyor fakat onu seçmeme rağmen 4X olarak kalıyor böyle bir sorunu olan var mı acaba.....
bu 44 mb lık dosyada oyunda fazla bişeyi değiştirmiyor. Başka bi çözümü varmı ana menüde press enter yazan yerdeki menülere giremiyorum, Direk oyuna dalıyor.
prostreete göre çok çok iyi..beğenmeyenler grafiklerini beğenmiyor genelde.eğer grafiklerine fazla takmayacaksan indir bence..ben beğendim ama çabuk bitti kariyer
quote:
Orjinalden alıntı: Powermove
Oyunu indirmeye değer mi arkadaşlar? Prostreete göre nasıl olmuş? (Prostreet felaketti bence).
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
Oyun sırasında yüklenmesi çok kötü yaw, nosla giderken birden donuyo yükleniyo bi bakıyorum karşımda duvar var..
Arkadasim oyunda hicbir sorun yok. Sistemden kaynaklanan hatalardir bunlar.
benımde kariyer cok cabuk bitti , oyunun bitmesine %2 kaldi 2 görevde baya zor. gerci fazla kasmiyorum artik orasida gercek.
quote:
bence değer ilk başta şaşırabilirsin ama inan bölüm ilerledikçe oyun güzelleşiyor Yalnız Subaru nun oyunda olmamasına sinir oldum
quote:
Orjinalden alıntı: Charge_Speed
quote:
bence değer ilk başta şaşırabilirsin ama inan bölüm ilerledikçe oyun güzelleşiyor Yalnız Subaru nun oyunda olmamasına sinir oldum
sağol bende indirim mi die düşünüyodum
quote:
Orjinalden alıntı: iletimmesaji2
prostreete göre çok çok iyi..beğenmeyenler grafiklerini beğenmiyor genelde.eğer grafiklerine fazla takmayacaksan indir bence..ben beğendim ama çabuk bitti kariyer
quote:
tüm arabaların çıkmış olduğu save dosyası arıyorum. Forumlarda göremedim.
arkadaşlar selam ben biraz acemiyimde :) oyunu bu gün dvd olarak aldım, yükledim, crack dosyasının içindeki exe dosyasını prodram files içerisindeki nfs undercover klasörünün içine attım. ancak oyunu başlat dediğimde registration code soruyor ? ne yapabilirim ?
aslında grafikler berbat sayılabilir yüklemeler çok kötü ama konu ve işleniş harika ben oyunu aslında beğendim oynadıkça daha çok sarıyor
S.a. Ben nfs undercoverı kurmaya çalışıyorum ama sonlara doğru TRACKS klasörünün içinde L8R_MW2 deki TroughBoundary den dolayı hata veriyor. eğer oyuna sahip biri benimle bu dosyayı paylaşırsa çok memnun olurum .
Sorudumu bilmiyorum ama bende gamepad sorunu var yine bu oyunda tuşların yerlerini degiştirmişler
Bende logitech rumblepad2 var bu oyun için bu gamepad,e nasıl ayar yapmam gerekiyor
Gamepad sorunu hallettim ama oyun grafik ve müzik yönünden berbat ötesi ea bu oyunu aceleye getirmiş sırf oyunu hemen çıkarmak için hiç bir ugraş sarfetmemiş resmen hayal kırıklıgı oyun
müzikler berbat ama grafik konusunda katılmıyorum düzgün crack düzgün bir ekran kartı ile oyun harika gamepadle oynadığım en zevkli oyunlardan biri. geçen most wantedı da kurdum bikaç yarış yaptım bidaha girmedim çok iğrenç geldi.