Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kesinlikle ayarları ccc den yapın grafikler çok farkediyor mesela bir ss aldım hasar modellemesi de diğer nfs lere göre güzel geldi tabi grid le karşılaştırlmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimiferhat

arkadaşlar kesinlikle ayarları ccc den yapın grafikler çok farkediyor mesela bir ss aldım hasar modellemesi de diğer nfs lere göre güzel geldi tabi grid le karşılaştırlmaz.

CCC derken??
  • arkadaşlar merhaba oyunu kurdum fakat acayip bir şekilde kasma var bilgisayarda sanki p4-512mb ram 6200 ekran kartı var gibi oynuorum sizce problem nedir donanımım imzamda yazılı driverda 175.45 şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARTH O.Z.

arkadaşlar merhaba oyunu kurdum fakat acayip bir şekilde kasma var bilgisayarda sanki p4-512mb ram 6200 ekran kartı var gibi oynuorum sizce problem nedir donanımım imzamda yazılı driverda 175.45 şimdiden teşekkürler

Eh o bilgisayarda kasılması normaldir.Ram, ekran kartı belli ediyor kendini.Sistemin yetersiz geliyor yani..
  • Bence grafikleri iyi oyunun tabiki kasmalar olacaktır.

• arkadaşlar sistemim ASUS P5B Deluxe WiFi__INTEL Q6600 2.40 @3.00ghz. __4 GB HIGH LEVEL DDRII 800Mhz.__ SPARKLE 8800GT 512MB__3X 500GB W.D. 7200 SATAII__SKYSTAR2 DVB-S __ASUS DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD-RW-SATA__CoolerMaster RC-690 & 600W TAGAN SilverPower__LOGITECH G15 V.2 Gaming__LOGITECH G9 Laser__LOGITECH 5.1 Z5500__ASUS PG221 22" LCD

ben sadece p4-512mb ram 6200 ekran kartı " VARMIŞ GİBİ " oynuorum dedim... yanlış okumuşsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimiferhat

arkadaşlar kesinlikle ayarları ccc den yapın grafikler çok farkediyor mesela bir ss aldım hasar modellemesi de diğer nfs lere göre güzel geldi tabi grid le karşılaştırlmaz.
    http://img139.imageshack.us/img139/4220/nfs2008120418011496pa2.png

"CCC" ?
  • ati catalsyt control center kısaltılmışı, yani oyun içinden açmayın aa, ekran kartından açın.
  • Başladık bakalım..

5200+, 2600xt, 1 gb ddr2 800 ile rahat oynuyorum..
  • Bu rocket ride bölümü ne kadar zor ya polisler olmasa bile 3dk da o arabayı yetiştirmek imkansız..
  • ya arkadaşlar imzamdaki sistemle oyun bende 30-50fps 1440*900 6x aa ile herseş full.fakat oyun 40 fps de bile akıcı gelmiyor bana oyunda bi sorun mu var?
  • monitörünün input lag'ı mı fazla ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

bendeki 4.89 Gb lık reloaded sürümü. Hiç bir sorun yok. Ayrıca clone sürümlerinin 4.22 lik versiyon + reloaded ilaç ta sorunsuz çalışmaktaydı bende...

4.89'luk Reloaded'ı Daemon ile mount ettim.
    Install etmeye kalktım.

Garip bi install ekranı geldi. Ülke-E-mail istiyor.
    Bunları girip Next deyince de "Insert CD/DVD in Drive C" diyor...
    İyi de, C ne alaka... C hard disk. ISO'yu G'ye mount etmişim.

Çözemedim mevzuyu.

Bu sefer 4.62'liği indiriyorum ama... Du bakalım bu ne çıkacak.

Yorumlardan anladığım, oyun mantalitesinde sorunlar olan, ama güzel bir arcade olduğu.
    NFS 6'ya (Hot Pursuit 2) benzer duruyor.

"insert cd/dvd in drive c:" hatasını ben de alıyorum. çözen yok mu yada yardım edebilecek?

• quote:

Orjinalden alıntı: BoW_WoW
    Bu sistemde oynama şansım nedir ?
    Oynarsam ortalama ne kdr performans alırım ? FPS olarak fln ?
    Mainboard : Gigabyte M61PME - S2
    CPU : AMD Athlon 5000X2 (940p) 2.61GHz
    CPU FAN : ThermalTake Bigtyphoon VX
    HDD : 200 GB Samsung Sata 8 Mb Cache
    VGA : His Ati HD2600xt İceq (825-1900)
    RAM : 2GB A-Data DDR2 800
    :)]

30 ila 50 fps arası oynuyorum ekran kartım 2600xt
  • optimasyon sorunumu var banamı ole gelıyo sankı takılıyomus gıbı oluyor arada ama oyun akıcı

anlamadım
  • Konu çok uzun olduğu için ve bu konuyu da yeni gördüğüm için tamamını okuma şansım olmadı maalesef. Sadece şöyle bir göz atabildim. Benim bu oyunla ilgili bazı problemlerim var. Bu sorunlar bu başlık altında daha önce tartışıldı ise kusura bakmayın.

Öncelikli olarak en büyük problemim; yarışlar sırasında bazen karşımdaki görüntülerin henüz oluşmadığını görüyorum ve oyun birden duruyor (tıpkı polis kovalamacalarında polisin ilk kez görüldüğü anki gibi). Biraz bekledikten sonra görüntüler oluşmuş bir şekilde tekrar yarışa devam edebiliyorum. Bunu arada bir yapıyor. Bir yarışta bir iki defa falan. Bu problem; bilgisayarımın oyunu kaldırmamasından kaynaklanmıyor. Çünkü AA ve World Effect (ki "low" da oynuyorum; çünkü yarış sırasında hızdan oluşan o erimeyi sevmiyorum.) dışında herşey full açık. Ve gayet tatminkar bir hızda oynuyorum. Bu problemle karşılaşan var mı; varsa bir çözüm bulabildiler mi? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

İkinci olarak da; oyunun kendi yapısından olduğunu düşündüğüm bir sorun. Tuning kısmında mesela bir ayarı tam olarak "7.0" yapmak istiyorum. Ama yön tuşlarına her basışımda birden fazla ilerlediği için tam tutturamıyorum. Ben de bu sefer mouse ile ince ayar çekmeye çalışıyorum (?!) Ama yine de tutturasıya kadar canım çıkıyor.

Bu problemleri yaşayan arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum. Herkese bol Polis Kovalamacalı günler. (Tabii sadece NFS'de )

• quote:

Orjinalden alıntı: adalı_ego2

Konu çok uzun olduğu için ve bu konuyu da yeni gördüğüm için tamamını okuma şansım olmadı maalesef. Sadece şöyle bir göz atabildim. Benim bu oyunla ilgili bazı problemlerim var. Bu sorunlar bu başlık altında daha önce tartışıldı ise kusura bakmayın.

Öncelikli olarak en büyük problemim; yarışlar sırasında bazen karşımdaki görüntülerin henüz oluşmadığını görüyorum ve oyun birden duruyor (tıpkı polis kovalamacalarında polisin ilk kez görüldüğü anki gibi). Biraz bekledikten sonra görüntüler oluşmuş bir şekilde tekrar yarışa devam edebiliyorum. Bunu arada bir yapıyor. Bir yarışta bir iki defa falan. Bu problem; bilgisayarımın oyunu kaldırmamasından kaynaklanmıyor. Çünkü AA ve World Effect (ki "low" da oynuyorum; çünkü yarış sırasında hızdan oluşan o erimeyi sevmiyorum.) dışında herşey full açık. Ve gayet tatminkar bir hızda oynuyorum. Bu problemle karşılaşan var mı; varsa bir çözüm bulabildiler mi? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

İkinci olarak da; oyunun kendi yapısından olduğunu düşündüğüm bir sorun. Tuning kısmında mesela bir ayarı tam olarak "7.0" yapmak istiyorum. Ama yön tuşlarına her basışımda birden fazla ilerlediği için tam tutturamıyorum. Ben de bu sefer mouse ile ince ayar çekmeye çalışıyorum (?!) Ama yine de tutturasıya kadar canım çıkıyor.

Bu problemleri yaşayan arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum. Herkese bol Polis Kovalamacalı günler. (Tabii sadece NFS'de )

evet oyunun yarış sırasında yüklenmesi bende de var, çözümünü bilmiyorum :) diğerini de kullanmadım henüz.

• Oyun sırasında yüklenmesi çok kötü yaw, nosla giderken birden donuyo yükleniyo bi bakıyorum karşımda duvar var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Oyun sırasında yüklenmesi çok kötü yaw, nosla giderken birden donuyo yükleniyo bi bakıyorum karşımda duvar var..

bu tür yüklemeler ram yetersizliğinden olur eğer oyun donduğu anda masaüstüne dönüp görev yöneticisinden kullanılan ram miktarı sizin ram miktarını geçiyorsa sisteminize ram takviyesi yapımanız gerekir
  • benim bebeklerim

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.