Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun içinde ''g'' ye basılıyor sonra da sırasıyla ''1'' ve ''2'' tuşlarına basılıyor...

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]
  • @mckoy

Teşekkürler Dostum.

Birde şu daha fazla para kısa yoldan nasıl kazanılır bilen varsa söylesin yav
  • Arkadaşlar imzamda yazan sistemde 2xAA 1024X768 ile oynuyorum ama sanki yine olmamış gibi geliyor bana grafikler.Yani ne bileyim resmen gözüme batıyor,araçların parlaklıkları hoşuma gitmedi açıkcası:DTakılmadan en yüksek hangi ayarlarda oynatabilirim bu oyunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljuk

quote:

quote:

arkadaşlar bende oyunu yerni kurdum ama nfs exe hatası veriyor oyuna girmiyor neden olabilir acaba

arkadaşlar sorunuma cevabı olan yokmu pls?

işlemci c2d e4500 2.2
    zotac 8800 gt 512 mb
    1*1 2 gb kıngston

yardım edecek yokmu arkadaşlar çok rica ediyorum 8800 en son driverı indirdim ama çözüm olmadı sebebi ne olabilir sizce?

ben hala kuramadım lütfen bana biri yardım etsin:(((((((((((((

• Oyunu öğleden sonra kurdum. Önceki indiriğim sürüme göre sağlam bu oynadığım sürüm. Aralıksız beş saat oynamışım. Oyun beni bayağı sardı. O kadar olumsuz yorum ve üstüne kötülediğim ekran görüntülerinden sonra oyunu bizzat oynayınca hepsini ayrı bir kenara koydum. Gölgelerde ne yapsak da kırıklar olabilir ancak bu oyunun zevkini baltalamaya yetmiyor. Ayrıca grafikler kesinlikle o gördüğüm ekran görüntülerine benzemiyor beni tatmin etmeyi başardı. Araba modellemeleri harika. Arada bir yansımadan kaynaklanan alacalı bulacalı renk tonlamaları oluşabiliyor ancak can sıkıcı değil. Güneşin uzaktan otobanda kapışırken parlaması, gökyüzünün koyu maviliği, bulutlar çok iyi. Yolda durup baktığınızda kaplama biraz yavan görünse de hareket halinde yol üstündeki ışık hareketi bence güzel olmuş. Bunun yanında oyuna ATI CCC'den AA ve AF ayarı yapıp oyundakileri kapattım. CCC'deki AA ayarı daha iyi yansıyor oyuna ancak bazı gölgelerde hala hatalar mevcut. Bunun dışında çevre modellemesi fena sayılmaz. Ağaçlar göze hoş gelmeyen kaplamaları taşısa da binalar oyunun atmosferine güzel ev sahipliği ediyor. Bunun dışında oyunda optimizasyon beklediğim gibi değil. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi bazı dönemeçlerde fps aniden düşebiliyor. Belki bunu oyunun kendi atmosferinde fark etmiyorsunuz ancak tek başınıza turlarken gözle görülür bir fps düşüşü yaşanıyor. Eğer bir yama gelecekse bu hatayı da giderirler umarım. Oyunun en etkileyici yanı sesleri, inanılmaz motor ve fren sesleri var. Bazen kendimi kaptırıp serbest dolaşırken arabayla 360 spin atarken buluyorum. Vites geçişlerinden tutun da turbonun o ince bağıran sesine kadar her detayı barındırıyor oyun ses anlamında. Bugün polislerden kaçarken kavşakta bir arabayla kafa kafaya çarpıştım ses de o kadar açıktı ki yanımda yatan köpeğim irkilip hoparlölere bakmaya başladı Sesi açıp da motor sesini dinlemek harika. Bunun dışında, müzikler çok çeşitli. Bir sprint yarışı esnasında Flamenco bile çaldı Techno'dan, metal'e, hard rock'a bir ton güzel müzik var. Yalnız motor seslerini kapatmaya kıyamadığımdan müzikler arada kaynıyor. Dengelersem fena olmayacak. Oynanabilirlik ise klasik NFS olmuş. Tam bir arcade. Şu aralar simulasyona sardığımdan dolayı bu konuda benim değerlendirme yapmam doğru değil sanki ama MW kadar rahat bir oynanışı olduğunu iddia etsem uçmuş olmam herhalde. Oyun sıkıcı değil, highway battle'da kapışmak ayrı bir keyif. Polisleri birbirine çarpıştırmak veya trafiğin altını üstüne getirerek makas atmak uzun zamandır yapmadığım bir şeydi. Yarışlarda drag yarışı göremedim henüz ancak bana göre bu çok da gerekli değil. Bunun dışında oyunda para kazanmak için bolca yarışmak lazım. Arabaların fiyatları çok uçuk. 5 saatlik oynanışın sonunda anca 120.000$ verip Mitsubishi Evo'ma kavuşabildim. Şimdiki amacım BMW M3 E serisinden bir araç kapmak olacak. Oyunun ara videoları çok hoş. Açıkçası ilk başlarda Maggie Q'yu yadırgasam da sonradan oyun içinde gördükçe oyuna yakıştığını düşündüm. Videolar kısa ve güzel.

Son olarak, buradaki iyi veya kötü yorumlar sadece o kişileri bağlar. Herkes istediğini eleştirir buna engel olmaya çalışmak da abes bir girişim bence. En iyisi alın, kendiniz oynayın. En azından bunu hak ediyor.

• Arkadaşlar ilerlerde Drag, Drift olacakmı ? 2 saat oynadım drag falan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

burda 8800gts ile heralde bir tek ben 10 fps alıyorum aldıgım maksimum değer 40

Dostum bende oyun gayet akıcı bir şekilde çalışıyor bende de 8800 GTS var hatta sizinkinin daha düşük modeli (640mb lık g80 serisi) olmasına rağmen hiç 24 fps nin altına düşmedi belki elinizdeki sürümle alakalıdır bununla ilgili açıklama bir kaç sayfa önce yapılmıştı Bende oyunu az önce oynamaya başladım biraz daha ilerleyip oyun hakkındaki düşüncelerimi söylerim artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

Arkadaşlar ilerlerde Drag, Drift olacakmı ? 2 saat oynadım drag falan yok

yok ne yazık ki ...

ben hala ferrariler ne oldu diyorum ... ferrari gören var mı oyunda ?
  • Araba modellemeleri aslında o kadar da kötü değil...1680*1050

• oyunu vista 64bite kurdum sorunsuz calısıyo. grafikler fena değil. ben yarış oyunlarını sevmedigim için öyle bi yarım saat oynayıp kapattım
  • oynadıkça sarmaya başladı
  • İmzadakı sıstemde aa kapalı 1024 butun ayarlar medıum anca böle oynıyabiliyorum oyunu sizce normalmi arkadaşlar ? diğer türlü kasmalar meydana geliyor
  • oyunu oynayin ondan sonra camur atin yeni surumde hic bir sorun yok

asla rezalet bir oyun degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Kasım 2008; 21:21:25 >

• oyunu begenmeyip oynamayanlar için sölüyorum umarım dikkate alırsınız. ki sizin hayrınıza olur. oyunu ilk açtıgımda burda okudugum bütün kötülemelerin dogru oldugunu gördüm.oyunu kaldırmayı düşündüm ama yapmadım devam ettim.chevrolet SS kullanıyordum kontrolleri berbatın da ötesinde bişeydi bu aracı polise kaptırdım sonra nissanla devam ettim bu aracın kontrolleri SS 'e göre 1000 kat daha iyi geldi. ayarlarda shadow ve world effecti kapattım 6xAA açık 800x600 'e düşürdüm.anlık FPS düşüşlerini de gidermiş oldum. şu anda oyundan ilkine göre %100 daha çok keyif almaktayım baya alıştım oyuna

NOT:800x600 e düşürdüm ama grafiklerde pek bi kötüleşme farketmedim zaten araçlarda ayna gibi gözüküyo o kadar takmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: mckoy

Araba modellemeleri aslında o kadar da kötü değil...1680*1050

Kaldırımdaki taşlar süper gözüküyo ya.

• Bu arada Evo'yu aldım sokaktaki polis sayısı birden katlandı. Ne iş?

Oyunda Ferrari yok. Veyron yerine Ferrari'yi on kat tercih ederdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Orjinalden alıntı: mckoy

Araba modellemeleri aslında o kadar da kötü değil...1680*1050

Kaldırımdaki taşlar süper gözüküyo ya.

iyiki kaldırımı sürmüyosun

• Bir efsanenin çöküşü. İngilizcesi olanlar mutlaka okusun derim.
    http://www.autogaming.net/article/1640/ea-you-officially-ruined-the-need-for-speed-brand/
  • Ben oyunu beğendim arkadaşlar.. Beğenmeyenlerinde grafik ve oynanış ağırlıklı sorunlar yaşadığını gördüm.. Zaten yeni bir oynanış olmasaydı bu seferde klişe diyecektiniz. Tek derdim Subaru olmaması.. Pagani gördüm rahatladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bir efsanenin çöküşü. İngilizcesi olanlar mutlaka okusun derim.
    http://www.autogaming.net/article/1640/ea-you-officially-ruined-the-need-for-speed-brand/

Teşekkürler nForcer. Gerçekten çok güzel bir yazı. Adam, çoğumuzun hisslerine tercuman olmuş, şu cümlesi herşeyi özetliyor zaten'' To tell you how easy the game was, I was on the phone chatting away, and could still win races by many seconds on spare (and I am terrible at multitasking).''

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.