Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aman neyi tartışıyosunuz yok grafikler olmamış. yok soundtracklar olmamış. yok fizik motoru kötü. susun oynayın sıkılınca silin bukadar basit. sinir oluyorum hocam şöyle fanboy culara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawice

quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin

Bu oyun "most wanted expenasion" olarak satılsa herkes çok daha mutlu olurdu sanırım. İlk izlenimim hayal kırıklığıydı. Birkaç saat oynadıktan sonra, fikrimi felaketten, berbata çevirdim. Hiç oynayacak birşeyiniz kalmadıysa oynanabilir:P Önce başınıza gelecekleri kabullenmeniz lazım ama.

Oynamak için nelere katlanacaksınız:

1) Göze hoş görünecek ortalama bir görüntü almak için sağlam sisteminiz olacak. Tabi ara ara bir sebepten oyun yine de frame atlayacak. 4870X2 ekran kartınız bile olsa bunu kabul etmek zorundasınız.

2) Grafikleri istediğiniz kadar açın bir şekilde göze medium gibi bir ayarda oynuyormuşsunuz gibi gelecek.(6x aa ile hala köşeli grafikler gördüğünüzde anlarsınız)

3) Oyunda "süper mario" oyun motoru kullanıldığı için fizik yok. Sizin veya rakip arabaların her an her türlü aklın almadığı olaya karışması muhtemel. Misal siz bir virajı 350 km ile dönmek gibi bir çılgınlığa kalkışacaksınız fakat arkadan gelen rakip araç muhtemelen ses hızıyla o viraja girip sizi geçecek. EA bu duruma arcade+ketchup ismini veriyor, biz de afiyetle yiyoruz. Fizik NFS2 den bile kötü. Varın siz düşünün artık

4) Bazen bir polis barikatına çarpacağınızı zannedeceksiniz ama aslında o bir hayal! İçinden geçip gidiliyor... Bazen...

5) Oyunda yapay, organik, köşeli, yuvarlark hiç bir zeka örneği yok. Yarışlarda arabalarla değil ketchup ile mücadele ediyorsunuz. Polislerde most wanted taklidi yapıyor. Onu da beceremiyor.

6) Oyunda ana menü yok menülerle boğuşakasınız.

7) Hikaye bekliyorduk. Alamadık. Zaten anlaşılmıyor. Anlamaya kastığınızda da, anlamaya değecek bir şey olmadığını anlıyorsunuz.

8) Bullet time(sıklıkla virajlara girerken zamanı yavaşlatmak için kullandığımız dalga) oyuna konmuş ama ayar yapmayı unutmuşlar. Bildiğiniz ani fren gibi çalışıyor. hiç bir fonksiyonu yok artık. Virajlarda falan sakın kullanmayın. Gidin duvara toslayın, arabayı geri toplayıp devam edin daha az zaman kaybedersiniz.

9) Arabanızda kedi içgüdüleri var, kaç parande attığının hiç bir önemi yok. fizik kurallarını zorlamak pahasına hep dört teker üstüne düşmeyi başarıyor.

10) Arabanızı asla garajda boyadığınız renkte oyunda göremeyeceksiniz.

11) Hayatımda gördüğüm en dandik level atlayıp gelişme şekli bu oyunda. Bir özelliğinizi geliştirmek için o özelliği veren yarışta yarışmak zorundasınız. Sevdiğim yarışlara gireyim, kendi skilllerimi kendim vereyim olayı yasak!

12) Oyunun başlarındaki yarışlar inanılmaz kolay, ortasından sonra da inanılmaz zor.

Oynamaya değer kısımlar:

1) Underground serisindeki, drag bölümlerinden aşırma highway battle modu güzel.

2) Sonunda hasar modellemesi olayını az buçuk başarmışlar. Azı karar fazlası zarar mantığı iyi kulanılmış kanaatimce.

3) Diğer serilere göre oyun nispeten uzun. Katlanıp ta bitirmeye karar varirseniz. Günde 2 saatten bir hafta sürer en az.

Çok yazık dyorum ama şu yaptığın yoruma... Birincisi burda birçok arkadaş güncellemeleri yaptıkdan sonra fps de gayet gözle görülür bi artış olduğunu belirmiş ki ben vista kullanıyorum güncellemeden sonra bi sorun kalmadı. İkincisi hız konusunda baya bi abartmışsın hangi araçla 350 ye çıkıyosunda viraja 350 ile giriyosun. bi kere sölediklerinde çelişki var madem 350 ile dönebiliyor virajı o zaman neden arkadaşlara duvara vurun aracı toplayın öyle devam edin diyosun anlamak mümkün değil. Geçtik polisler hiçte fean olmamış yapay zeka olsa aşırı derecede sence bi tat alabilirmiydin ? Peşinden 10 polis arabası geliyo önünde barikat var üssten helikopter geliyo ve sen bundan kaçıcaksın ölemi ? Yapay zeka ideal. Aa açık kırılmalar var diyosunuz yaw kardeşim o kadarıda görmeyin be. Nie bu kadar önyargılısınız ya hiçmi zevk almıyosunuz ben anlamıyorum sizi. Siz böyle eleştirince kimse size bak bu işi biliyo bu profesyonel demicekki kasmayın bu kadar kendinizi eleştirmek için komik oluyo :) Korsanın alasını kullanıyoruz. Oyun nie 1 gün geç gliyo die burda insanlar birbirini yiyor :) Türk milletinin bu huyu çok kötü bence bende dahil. Bence eleştirmeye hakkımız yok gayet hoş bi oyun olmuş. Bi bitirin hele oyunu bakalım neler olucak. Bu arada hikaye anlaşılmıyo demişsin biraz ingilizcen varsa anlarsın. Ben anlıyorum şahsen vede hikaye hoşuma gidiyo :)

EA in avukati gibi konuşmuşsun eleştirme hakkimiz yok derken ne demek istedin anlamadim neden eleştirmeyelim. Asil gereksiz yere oyunu savunarak sen burda komik duruma düşmüşsün.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

aman neyi tartışıyosunuz yok grafikler olmamış. yok soundtracklar olmamış. yok fizik motoru kötü. susun oynayın sıkılınca silin bukadar basit. sinir oluyorum hocam şöyle fanboy culara.

+1905

herkes herşeyi beğenmek zorunda değil beğenmeyende oynamak zorunda değil silersin olur biter...

hem oyuna para vermeden kopyasını oyna hemde onu beğenmedim bunu beğenmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 20 Kasım 2008; 12:51:35 >
  • yaw millet oyunu bitirdi ya ben daha oyunu bile göremedim
  • bu oyunun ana menüsü yok mu yha ne biçim iştir bu..iiki nfs serisinin menüsü güzel dedim bi kaç sayfa önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

yaw millet oyunu bitirdi ya ben daha oyunu bile göremedim

Aynen...Ve ciddi şekilde kafam karıştı buradaki yorumları okuyarak. Kimisi iyi kimisi kötü derken neyin iyi neyin kötü olduğu da anlaşılmıyor. İlk ekran görüntülerini beğenmemiştim ama kendi gözümle görmedikten sonra sadece yorum okuyarak fikir edinilebiliyor, tabii o da sağlıklı bir şey değil. Neyse bir saat sonra herşey açığa çıkacak.
  • %95 teyim bakalım nasıl olmuşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: frontoza77

orjinal alsaydım eğer, oyundaki bazı sıkıntıları gözüm görebilirdi.

yanlız hırsızlık yaparak oyunu elde ettiğim için oyunda hiç bir hatayı gözlerim görmüyor, oynuyorum.

bedelsiz bir oyun için mükemmel diyebilirim....

Ne güzel demiş ama kardeşimiz... Orjinal oyun almadan bu tarz küfür edercesine yorum yapmak maymun iştahlılık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keagon -- 20 Kasım 2008; 13:22:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

yaw millet oyunu bitirdi ya ben daha oyunu bile göremedim

Aynen...Ve ciddi şekilde kafam karıştı buradaki yorumları okuyarak. Kimisi iyi kimisi kötü derken neyin iyi neyin kötü olduğu da anlaşılmıyor. İlk ekran görüntülerini beğenmemiştim ama kendi gözümle görmedikten sonra sadece yorum okuyarak fikir edinilebiliyor, tabii o da sağlıklı bir şey değil. Neyse bir saat sonra herşey açığa çıkacak.

Benimde son 3 part kaldı biterse bende oyunu oynayabileceğim inşallah

• Arkadaşlar oyunda bir poligon sıkıntısı mı var? Sanki basit, detaysız araba modelleri üzerine fotoğrafımsı kaplamalar eklenmiş gibi görünüyor. Donanım gereksinimlerini düşük tutalım derken oyunun içine etmişler gibi geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

bu oyunun ana menüsü yok mu yha ne biçim iştir bu..iiki nfs serisinin menüsü güzel dedim bi kaç sayfa önce

Ana menünün olmaması daha güzel bence hemen giriyorsun oyuna..
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

quote:

bu oyunun ana menüsü yok mu yha ne biçim iştir bu..iiki nfs serisinin menüsü güzel dedim bi kaç sayfa önce

nasil yani anamenü cidden yokmu ?

• oyunu yeni kurdum. nasıl garaja gideriz ilk 2 yarış yaptım sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

oyunu yeni kurdum. nasıl garaja gideriz ilk 2 yarış yaptım sadece

Devam et ev çıkacak yakında... lotusu tavsiye ederim =)
  • OYUNU BU GUN YUKLEDIM GERCEKTEN COK KOTU BI OYUN OLMUS yanı NFS CARBONUN OGLEN VERSIYONU OLMUS resmn yanı NFS MW BNDAN daha gercekcı daha zevklıdaha gusl hersyıyle NFS MW ı aratan bı oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

quote:

nasil yani anamenü cidden yokmu ?

ne yazıkkii hocam yok. oyuna reklamların ardından zart die başlıo haberin olmadan sonra oyunun ayarları esc tuşuna basıosun pause durumundayken yapabiliosun grafik ayarlarını araba değiştirmeyi parça satın almayı falan filan.ben bu oyunun menüsünü sewyodum onuda rezil etmişler yaahu bahsedmiştim 2 sayfa önce menüsü için bile alınır bu oyun die

bir de..
    ben bu oyunu pc de oynuorum grafikler kötü geldi bana ayarlarım en sonda..dün kadıköydeki yazıcıoğluna uğradım adam açmış dükkanda ps 3 de undercover oynuo bi yarsıdım orada net ve güzel grafik vardı. pc ile ps3 arasındaki grafik farkı dağlar kadar var yahu .ps3 ü alkışlıorum gücünden ötürü.akşam iş çıkışı o dükkanada bi daha gideyim diorum

• torrent akargta ıv yi bekliyoduk vendettada açılıyo çok işimiz var
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

Arkadaşlar yazık diyorum başka bişey demiyorum, çoğunuz imzanıza yazıyorsunuz hayal bile edilemeyecek sistemleri, bari hakkını verin donanımınızın. Tek bildiğiniz oyuna çamur atmak, koskoca EA düşünememiş siz hemen buldunuz kusuru..

2 tane resim koyuyorum.

Bu resim ATI nin kontrol panelinden, AA 4x filitresi ise WIDE-TENT 8X olarak alındı..

Bu resimde oyunun içinden 4x AA açılarak alındı..

Şimdi benim sistemim, sizinki gibi süper değil, nacizane p4-3 ghz, 2gb ram, 2600xt ekran kartı. Resimlerde tüm ayarlar full dür. Oyunda kasılma takılma vs.. yoktur. Boşuna oyuna çamur atıpta milletin aklını bulandırmayın. Daha iyi donanımla, 8xAA 16x WIDE-TENT AA ile çok daha kaliteli görüntü alırsınız.

NVIDIA cılar için bişey diyemem, ama onlarda oyun içi ayarlardan AA yı kapayıp ekran kartlarının panellerinden düzenleme yaparlarsa daha iyi sonuç alacaklardır.

ATI için ayar burda..

2smoke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Kasım 2008; 15:03:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

quote:

Orjinalden alıntı: mawice

quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin

Bu oyun "most wanted expenasion" olarak satılsa herkes çok daha mutlu olurdu sanırım. İlk izlenimim hayal kırıklığıydı. Birkaç saat oynadıktan sonra, fikrimi felaketten, berbata çevirdim. Hiç oynayacak birşeyiniz kalmadıysa oynanabilir:P Önce başınıza gelecekleri kabullenmeniz lazım ama.

Oynamak için nelere katlanacaksınız:

1) Göze hoş görünecek ortalama bir görüntü almak için sağlam sisteminiz olacak. Tabi ara ara bir sebepten oyun yine de frame atlayacak. 4870X2 ekran kartınız bile olsa bunu kabul etmek zorundasınız.

2) Grafikleri istediğiniz kadar açın bir şekilde göze medium gibi bir ayarda oynuyormuşsunuz gibi gelecek.(6x aa ile hala köşeli grafikler gördüğünüzde anlarsınız)

3) Oyunda "süper mario" oyun motoru kullanıldığı için fizik yok. Sizin veya rakip arabaların her an her türlü aklın almadığı olaya karışması muhtemel. Misal siz bir virajı 350 km ile dönmek gibi bir çılgınlığa kalkışacaksınız fakat arkadan gelen rakip araç muhtemelen ses hızıyla o viraja girip sizi geçecek. EA bu duruma arcade+ketchup ismini veriyor, biz de afiyetle yiyoruz. Fizik NFS2 den bile kötü. Varın siz düşünün artık

4) Bazen bir polis barikatına çarpacağınızı zannedeceksiniz ama aslında o bir hayal! İçinden geçip gidiliyor... Bazen...

5) Oyunda yapay, organik, köşeli, yuvarlark hiç bir zeka örneği yok. Yarışlarda arabalarla değil ketchup ile mücadele ediyorsunuz. Polislerde most wanted taklidi yapıyor. Onu da beceremiyor.

6) Oyunda ana menü yok menülerle boğuşakasınız.

7) Hikaye bekliyorduk. Alamadık. Zaten anlaşılmıyor. Anlamaya kastığınızda da, anlamaya değecek bir şey olmadığını anlıyorsunuz.

8) Bullet time(sıklıkla virajlara girerken zamanı yavaşlatmak için kullandığımız dalga) oyuna konmuş ama ayar yapmayı unutmuşlar. Bildiğiniz ani fren gibi çalışıyor. hiç bir fonksiyonu yok artık. Virajlarda falan sakın kullanmayın. Gidin duvara toslayın, arabayı geri toplayıp devam edin daha az zaman kaybedersiniz.

9) Arabanızda kedi içgüdüleri var, kaç parande attığının hiç bir önemi yok. fizik kurallarını zorlamak pahasına hep dört teker üstüne düşmeyi başarıyor.

10) Arabanızı asla garajda boyadığınız renkte oyunda göremeyeceksiniz.

11) Hayatımda gördüğüm en dandik level atlayıp gelişme şekli bu oyunda. Bir özelliğinizi geliştirmek için o özelliği veren yarışta yarışmak zorundasınız. Sevdiğim yarışlara gireyim, kendi skilllerimi kendim vereyim olayı yasak!

12) Oyunun başlarındaki yarışlar inanılmaz kolay, ortasından sonra da inanılmaz zor.

Oynamaya değer kısımlar:

1) Underground serisindeki, drag bölümlerinden aşırma highway battle modu güzel.

2) Sonunda hasar modellemesi olayını az buçuk başarmışlar. Azı karar fazlası zarar mantığı iyi kulanılmış kanaatimce.

3) Diğer serilere göre oyun nispeten uzun. Katlanıp ta bitirmeye karar varirseniz. Günde 2 saatten bir hafta sürer en az.

Çok yazık dyorum ama şu yaptığın yoruma... Birincisi burda birçok arkadaş güncellemeleri yaptıkdan sonra fps de gayet gözle görülür bi artış olduğunu belirmiş ki ben vista kullanıyorum güncellemeden sonra bi sorun kalmadı. İkincisi hız konusunda baya bi abartmışsın hangi araçla 350 ye çıkıyosunda viraja 350 ile giriyosun. bi kere sölediklerinde çelişki var madem 350 ile dönebiliyor virajı o zaman neden arkadaşlara duvara vurun aracı toplayın öyle devam edin diyosun anlamak mümkün değil. Geçtik polisler hiçte fean olmamış yapay zeka olsa aşırı derecede sence bi tat alabilirmiydin ? Peşinden 10 polis arabası geliyo önünde barikat var üssten helikopter geliyo ve sen bundan kaçıcaksın ölemi ? Yapay zeka ideal. Aa açık kırılmalar var diyosunuz yaw kardeşim o kadarıda görmeyin be. Nie bu kadar önyargılısınız ya hiçmi zevk almıyosunuz ben anlamıyorum sizi. Siz böyle eleştirince kimse size bak bu işi biliyo bu profesyonel demicekki kasmayın bu kadar kendinizi eleştirmek için komik oluyo :) Korsanın alasını kullanıyoruz. Oyun nie 1 gün geç gliyo die burda insanlar birbirini yiyor :) Türk milletinin bu huyu çok kötü bence bende dahil. Bence eleştirmeye hakkımız yok gayet hoş bi oyun olmuş. Bi bitirin hele oyunu bakalım neler olucak. Bu arada hikaye anlaşılmıyo demişsin biraz ingilizcen varsa anlarsın. Ben anlıyorum şahsen vede hikaye hoşuma gidiyo :)

EA in avukati gibi konuşmuşsun eleştirme hakkimiz yok derken ne demek istedin anlamadim neden eleştirmeyelim. Asil gereksiz yere oyunu savunarak sen burda komik duruma düşmüşsün.

ya sen bi oku bakıyım yazdıklarımı birinimi savunmuşum yoksa kendimizi mi eleştirmişim ? Önce bunu anla sonra burda güzelce tartışalım ;)

• Oyunun grafiklerini göstermek için her şeyi sonuna kadar açtım, kasması umrumda değil.

Oyunda zevk alınabilecek tek şey haritayı gezmek. Onun dışında çok ruhsuz ve çok boş bir oyun olmuş.

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.