Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.567
Cevap
5
Favori
281.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu okadar oynadım arada duraklamalar dışında pek birşey yok gibi abartı kötüde degil yani bildigimiz arcade
  • abi bu ne yaa yapmasınlar artık nfs gittikçe kötüleşiyor... most wanted ı sanki başka firma yapmış.. Ea bıraksın artık bu NFS Oyunları serisini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Oyunda başıma gelen bug'lar

1.Tekerlekler oldugu yerde kendı kendıne donuyor
    2. Yıne tekerlekler köprülerden ucunca asfaltın içine giriyor
    3. Araba calıp polislerden kaçtıgımız bölüm var. Çaldıgımız araba barikat kuran polis arabaların içinden geçiyor
    4. Polislerden kaçarken tünele girdim ve son surat devam ediyorum.Odaaaaa neeeee!!!!! Tünelin içine üstten araba düşüyor

4.süne koptum yaa hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 20 Kasım 2008; 6:39:50 >

• oyunu bitiren arkadaşlar, vaad edilen ferrarileri göreniniz var mı ?
    tesla roadster ve f40 için oyunu bitirdim ortalıkta yok bununla beraber bir dünya araç
    bendeki cars clasöründe 68 tane otomobil (polis araçları ve trafiktekileri saymıyorum), toplamda 118 dosya var.
    dosya isimlerinden araçların ne olduğu belli oluyor dod_vip_srt_08 gibi , ama ferrarinin fsi bile yok ...
  • Hala bu oyuna para veren varmıdır? Çok merak ediyorum.
  • Career i bitirdim. Genel anlamda %73 deyim.Kalan yarışları bitirmeye çalışıyorum.
    Oyun bence mükemmel olmuş. Oyunu sevdim. Grafikleri ve hızlı oynanışı ile çok zevkli bir oyun olmuş.
    Bu arada oyunun yüzdesini görmek için GPS map a girip, ordanda yanlış hatırlamıyorsam 2 ye basıp giriyorduk.Ekrandaki alt kısımlarda sizi yönlendirecek tuşların bilgisi yaıyor.

Hepinize iyi oyunlar. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-810924ED0 -- 20 Kasım 2008; 8:42:30 >
  • Bu oyun "most wanted expenasion" olarak satılsa herkes çok daha mutlu olurdu sanırım. İlk izlenimim hayal kırıklığıydı. Birkaç saat oynadıktan sonra, fikrimi felaketten, berbata çevirdim. Hiç oynayacak birşeyiniz kalmadıysa oynanabilir:P Önce başınıza gelecekleri kabullenmeniz lazım ama.

Oynamak için nelere katlanacaksınız:

1) Göze hoş görünecek ortalama bir görüntü almak için sağlam sisteminiz olacak. Tabi ara ara bir sebepten oyun yine de frame atlayacak. 4870X2 ekran kartınız bile olsa bunu kabul etmek zorundasınız.

2) Grafikleri istediğiniz kadar açın bir şekilde göze medium gibi bir ayarda oynuyormuşsunuz gibi gelecek.(6x aa ile hala köşeli grafikler gördüğünüzde anlarsınız)

3) Oyunda "süper mario" oyun motoru kullanıldığı için fizik yok. Sizin veya rakip arabaların her an her türlü aklın almadığı olaya karışması muhtemel. Misal siz bir virajı 350 km ile dönmek gibi bir çılgınlığa kalkışacaksınız fakat arkadan gelen rakip araç muhtemelen ses hızıyla o viraja girip sizi geçecek. EA bu duruma arcade+ketchup ismini veriyor, biz de afiyetle yiyoruz. Fizik NFS2 den bile kötü. Varın siz düşünün artık

4) Bazen bir polis barikatına çarpacağınızı zannedeceksiniz ama aslında o bir hayal! İçinden geçip gidiliyor... Bazen...

5) Oyunda yapay, organik, köşeli, yuvarlark hiç bir zeka örneği yok. Yarışlarda arabalarla değil ketchup ile mücadele ediyorsunuz. Polislerde most wanted taklidi yapıyor. Onu da beceremiyor.

6) Oyunda ana menü yok menülerle boğuşakasınız.

7) Hikaye bekliyorduk. Alamadık. Zaten anlaşılmıyor. Anlamaya kastığınızda da, anlamaya değecek bir şey olmadığını anlıyorsunuz.

8) Bullet time(sıklıkla virajlara girerken zamanı yavaşlatmak için kullandığımız dalga) oyuna konmuş ama ayar yapmayı unutmuşlar. Bildiğiniz ani fren gibi çalışıyor. hiç bir fonksiyonu yok artık. Virajlarda falan sakın kullanmayın. Gidin duvara toslayın, arabayı geri toplayıp devam edin daha az zaman kaybedersiniz.

9) Arabanızda kedi içgüdüleri var, kaç parande attığının hiç bir önemi yok. fizik kurallarını zorlamak pahasına hep dört teker üstüne düşmeyi başarıyor.

10) Arabanızı asla garajda boyadığınız renkte oyunda göremeyeceksiniz.

11) Hayatımda gördüğüm en dandik level atlayıp gelişme şekli bu oyunda. Bir özelliğinizi geliştirmek için o özelliği veren yarışta yarışmak zorundasınız. Sevdiğim yarışlara gireyim, kendi skilllerimi kendim vereyim olayı yasak!

12) Oyunun başlarındaki yarışlar inanılmaz kolay, ortasından sonra da inanılmaz zor.

Oynamaya değer kısımlar:

1) Underground serisindeki, drag bölümlerinden aşırma highway battle modu güzel.

2) Sonunda hasar modellemesi olayını az buçuk başarmışlar. Azı karar fazlası zarar mantığı iyi kulanılmış kanaatimce.

3) Diğer serilere göre oyun nispeten uzun. Katlanıp ta bitirmeye karar varirseniz. Günde 2 saatten bir hafta sürer en az.

• şu gmac yakalanmadan önce ferrarilerimi verseydi çok güzel olacaktı ...
    oyunda bugatti veyron var full modifiyeyle 403 yapıyor (fabrika çıkışı 415 km yapıyor gerçekte )
    o kadar ferrari ferrari dedik onlar da ortalıkta yok

8thsine eklemeler yapayım : oyundaki tune sistemi çalışmıyor, hızlanma - maximum hız barını maximuma hıza getiriyorum, veyron 4. viteste 403 yapıyor, 5 6 7 de yavaşlamaya başlıyor.
    maximum hızlanmaya alıyorum bu sefer de 7. viteste tahminen 6000 devir gibi bir yerde 403e ulaşıyor ancak daha fazla yapmıyor nitro vs de kullansam.

umarım bu saydıklarım elimdeki çakma sürümdendir, aksi takdirde bu ea'nın çıkarttığı en kötü nfs derim, prostreetten bile kötü ...

• anlaşılan bütün isyan sürümden kaynaklanıyor. 4,18 ile 2 saat ekranı nasıl düzeltirim diye ugraşmaktan oyuna dalamadım.
    herşeyi ful açınca yol dahi görünmüyor.
    beyazlık başa bela sadece ekran görüntüsünü büyütüm diğer ayarları kısınca bi nebze olsun göz rahatlıyor.
    oyunca çok saçmalık var, polislere bodoslama dalıyorum yandan ama ne hikmetse hasar almıyor. benden çok daha iyi kalkış yapıyorlar. map olayı çok saçma harita üklemek ne iş anlamadım. resmen sogutuyor oyundan.
    bide haritada ben hiçbir şey göremedim. adece yarışlar var. 4-5 yarış sonrası birşeyler açılıyor ama nerede açılıyor haritada görünmüyor.
    yarış sonrasında durum para&puan değerlendirmesi sonrasında tekrar görüntü hareket ettiğinde siz düşük hız ile başlarken arkadakiler normal hızlarında devam ediyor buda doğal olarak arkadan size vurmalarına sebep oluyor. :)

en güzel yanı el freni çekmek. helede arkadan polisler gelirken

makas atarak yarışmakta ayrı bir zevk olacak şu sorunları halledersk.

• Valla benim çok hoşuma gitti oyun.Millet takmış grafiğe kafayı.Bırakında az oyunda ilerleyin.Outrun yarışlarında makaslara girmek midnightdan çok daha zevkli.Polis görevleri çok zevkli yarışlarda oyun ilerledikçe zorlaşıyor.Motor sesleri mükemmel zaten.Az oyunda biraz ilerleyinde şu önyargılı düşüncelerden kurtulalım artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Valla benim çok hoşuma gitti oyun.Millet takmış grafiğe kafayı.Bırakında az oyunda ilerleyin.Outrun yarışlarında makaslara girmek midnightdan çok daha zevkli.Polis görevleri çok zevkli yarışlarda oyun ilerledikçe zorlaşıyor.Motor sesleri mükemmel zaten.Az oyunda biraz ilerleyinde şu önyargılı düşüncelerden kurtulalım artık..

dostum oynadım bitirdim oyunu , on dakika oynayıp yazmıyorum...
    bu arada motor sesleri gt5den iyi bence
  • Yine olmamış EA yine olmamış!
  • quote:

Valla benim çok hoşuma gitti oyun.Millet takmış grafiğe kafayı.Bırakında az oyunda ilerleyin.Outrun yarışlarında makaslara girmek midnightdan çok daha zevkli.Polis görevleri çok zevkli yarışlarda oyun ilerledikçe zorlaşıyor.Motor sesleri mükemmel zaten.Az oyunda biraz ilerleyinde şu önyargılı düşüncelerden kurtulalım artık..

Bencede
    Porsche Carrera GT nin motor ve egzos sesinin bileşimine hastayım zaten. İlk ANTONY HOPKINS in FRACTURE filminde görmüştüm. O zaman vuruldum bu aracın sesine. O sahneyi sardırıp 100 lerce kez izlemişimdir.

Saygılar.
  • müziklerde hoşuma gitti açıkçası
  • orjinal alsaydım eğer, oyundaki bazı sıkıntıları gözüm görebilirdi.

yanlız hırsızlık yaparak oyunu elde ettiğim için oyunda hiç bir hatayı gözlerim görmüyor, oynuyorum.

bedelsiz bir oyun için mükemmel diyebilirim....
  • quote:

Coğu kişi ya oyunu oynamadan yorum yapıyor veya sistemlerinin yetersizliğinden oturu kaynaklanan problemlerden dolayı kotuluyor. Bazı kişiler maddeler halinde oyundaki hataları yazmışlar fakat ne hikmetse oyunun yarısına geldim, gectim bile hala bu tarz anormallikler ile karşılaşmadım. Oyun gayet duzgun ve oynanılabilir olmuş, klasik NFS. Pro Street Faciasından sonra ilaç gibi geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

müziklerde hoşuma gitti açıkçası

okadar eyi degil ama kotu de degil

nerde nfs u2 muzikleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

quote:

Coğu kişi ya oyunu oynamadan yorum yapıyor veya sistemlerinin yetersizliğinden oturu kaynaklanan problemlerden dolayı kotuluyor. Bazı kişiler maddeler halinde oyundaki hataları yazmışlar fakat ne hikmetse oyunun yarısına geldim, gectim bile hala bu tarz anormallikler ile karşılaşmadım. Oyun gayet duzgun ve oynanılabilir olmuş, klasik NFS. Pro Street Faciasından sonra ilaç gibi geliyor

katılıyorum hocam oyunu sabah oynama imkanım oldu paneldeki sistemimle 1440x900 AA kapalı diğe herşey high seviyede kasmadan oynanıyo ilk yorumları görünce moralim çok bozulmuştu o kadar bekledik bu mu sonuç diye sonra olsun genede bi oynim sonuçta nfs diye oyunu edindim ve oyun tamam bi most wanted değil ama pro street faciasından sonra bana çok iyi geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin

Bu oyun "most wanted expenasion" olarak satılsa herkes çok daha mutlu olurdu sanırım. İlk izlenimim hayal kırıklığıydı. Birkaç saat oynadıktan sonra, fikrimi felaketten, berbata çevirdim. Hiç oynayacak birşeyiniz kalmadıysa oynanabilir:P Önce başınıza gelecekleri kabullenmeniz lazım ama.

Oynamak için nelere katlanacaksınız:

1) Göze hoş görünecek ortalama bir görüntü almak için sağlam sisteminiz olacak. Tabi ara ara bir sebepten oyun yine de frame atlayacak. 4870X2 ekran kartınız bile olsa bunu kabul etmek zorundasınız.

2) Grafikleri istediğiniz kadar açın bir şekilde göze medium gibi bir ayarda oynuyormuşsunuz gibi gelecek.(6x aa ile hala köşeli grafikler gördüğünüzde anlarsınız)

3) Oyunda "süper mario" oyun motoru kullanıldığı için fizik yok. Sizin veya rakip arabaların her an her türlü aklın almadığı olaya karışması muhtemel. Misal siz bir virajı 350 km ile dönmek gibi bir çılgınlığa kalkışacaksınız fakat arkadan gelen rakip araç muhtemelen ses hızıyla o viraja girip sizi geçecek. EA bu duruma arcade+ketchup ismini veriyor, biz de afiyetle yiyoruz. Fizik NFS2 den bile kötü. Varın siz düşünün artık

4) Bazen bir polis barikatına çarpacağınızı zannedeceksiniz ama aslında o bir hayal! İçinden geçip gidiliyor... Bazen...

5) Oyunda yapay, organik, köşeli, yuvarlark hiç bir zeka örneği yok. Yarışlarda arabalarla değil ketchup ile mücadele ediyorsunuz. Polislerde most wanted taklidi yapıyor. Onu da beceremiyor.

6) Oyunda ana menü yok menülerle boğuşakasınız.

7) Hikaye bekliyorduk. Alamadık. Zaten anlaşılmıyor. Anlamaya kastığınızda da, anlamaya değecek bir şey olmadığını anlıyorsunuz.

8) Bullet time(sıklıkla virajlara girerken zamanı yavaşlatmak için kullandığımız dalga) oyuna konmuş ama ayar yapmayı unutmuşlar. Bildiğiniz ani fren gibi çalışıyor. hiç bir fonksiyonu yok artık. Virajlarda falan sakın kullanmayın. Gidin duvara toslayın, arabayı geri toplayıp devam edin daha az zaman kaybedersiniz.

9) Arabanızda kedi içgüdüleri var, kaç parande attığının hiç bir önemi yok. fizik kurallarını zorlamak pahasına hep dört teker üstüne düşmeyi başarıyor.

10) Arabanızı asla garajda boyadığınız renkte oyunda göremeyeceksiniz.

11) Hayatımda gördüğüm en dandik level atlayıp gelişme şekli bu oyunda. Bir özelliğinizi geliştirmek için o özelliği veren yarışta yarışmak zorundasınız. Sevdiğim yarışlara gireyim, kendi skilllerimi kendim vereyim olayı yasak!

12) Oyunun başlarındaki yarışlar inanılmaz kolay, ortasından sonra da inanılmaz zor.

Oynamaya değer kısımlar:

1) Underground serisindeki, drag bölümlerinden aşırma highway battle modu güzel.

2) Sonunda hasar modellemesi olayını az buçuk başarmışlar. Azı karar fazlası zarar mantığı iyi kulanılmış kanaatimce.

3) Diğer serilere göre oyun nispeten uzun. Katlanıp ta bitirmeye karar varirseniz. Günde 2 saatten bir hafta sürer en az.

Çok yazık dyorum ama şu yaptığın yoruma... Birincisi burda birçok arkadaş güncellemeleri yaptıkdan sonra fps de gayet gözle görülür bi artış olduğunu belirmiş ki ben vista kullanıyorum güncellemeden sonra bi sorun kalmadı. İkincisi hız konusunda baya bi abartmışsın hangi araçla 350 ye çıkıyosunda viraja 350 ile giriyosun. bi kere sölediklerinde çelişki var madem 350 ile dönebiliyor virajı o zaman neden arkadaşlara duvara vurun aracı toplayın öyle devam edin diyosun anlamak mümkün değil. Geçtik polisler hiçte fean olmamış yapay zeka olsa aşırı derecede sence bi tat alabilirmiydin ? Peşinden 10 polis arabası geliyo önünde barikat var üssten helikopter geliyo ve sen bundan kaçıcaksın ölemi ? Yapay zeka ideal. Aa açık kırılmalar var diyosunuz yaw kardeşim o kadarıda görmeyin be. Nie bu kadar önyargılısınız ya hiçmi zevk almıyosunuz ben anlamıyorum sizi. Siz böyle eleştirince kimse size bak bu işi biliyo bu profesyonel demicekki kasmayın bu kadar kendinizi eleştirmek için komik oluyo :) Korsanın alasını kullanıyoruz. Oyun nie 1 gün geç gliyo die burda insanlar birbirini yiyor :) Türk milletinin bu huyu çok kötü bence bende dahil. Bence eleştirmeye hakkımız yok gayet hoş bi oyun olmuş. Bi bitirin hele oyunu bakalım neler olucak. Bu arada hikaye anlaşılmıyo demişsin biraz ingilizcen varsa anlarsın. Ben anlıyorum şahsen vede hikaye hoşuma gidiyo :)

• oyunu indirdim oynadım ve bekletılerımı hemen hemen karsıladı ılerleyıs tarzı guzel most wanted gıbı olmasada o hava war oyunda ama '' tab '' tusu ıle gorevlere oyunun havasını bıraz kacırmıs acıklamalarda serbest bı oynanıs dıyordu bu '' serbest oynanış '' Temasını alabılmesı ıcın bende '' Tab '' tusu ile görevlerin yapılması iptal olsaydı en iyi nfs oyunu sayılabilirdi.hepimizin istediğide zaten böyle bir yarış yani most wanted türü bi oyun.araçlar harika full çözünürlükte ve high performance de oynarsanız tadına varmamanız mümkün değil.7. seviyeye ulaştım ve şu ana kadar çok büyük bir zevk aldım. hikayeyi pek anlayamadım neden ea '' Crysis '' serisinde yaptıgı '' Türkçe '' oyun sistemini '' NFS '' serisinde yapmıyor.Crysis türkçe tutuldu bence Nfs serisi Türkce cıksa daha cok tutulur.oyun güzel ama orjinal olmadığı için online oynayamıyorum bunu nası çözebilirim.ve multiplayer yok sanırım oyunda.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.