Şimdi Ara

Need For Speed The Run Görüntü Ayarları Öneresi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar need for speed the run bugün kurdum ama sanki kasıyormuş geliyo yoksa kasmıyorda oyun mu öyle?
    benim pc'nin sistem özellikleri:

Oyundaki Görüntü Ayarları İse Şöyle:
    1024x768 60 Hz
    low
    low
    medıum
    medıum
    low
    low
    on
    Sizce benim pc bu ayarlarda kasıyor mu? yada ayarları en fazla ne kadar açsam kasar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 30 Nisan 2012; 19:06:58 >

• kimse yokmu
  • koskoca forumda yardım edecek kimse yokmu
  • ayrıntılı acıklama yapmamssn ama derecelendirmen bn pc ile aynı oyun içi ayar yapmayı dene farkı qörürsün
  • işlemcin biraz eski ama ekran kartının yeterli olduğunu düşünüyorum. HD5770 ile full detay rahatlıkla oynuyorum sen o seviyede çok daha iyi performans alman gerekir. arka planda video oynatıcı veya web tarayıcında görüntü resim olmasın video kodekler ters etti yapıyor oyunlarda, çakışmaya neden olduğundan görüntüyü titretir. ona dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLLeqaL_75

ayrıntılı acıklama yapmamssn ama derecelendirmen bn pc ile aynı oyun içi ayar yapmayı dene farkı qörürsün
    nasıl bir ayar yapıyım sizce? ((çözünürlüğü falan)) çünkü hala hafif takıntılar bile oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 21 Mayıs 2012; 16:17:00 >
  • Yavaş oynatma sorunu bendede var çözemedim bir türlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need For Speed Carbon arıyorum.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FPS max 30 olduğu için yavaş geliyor olabilirmi ? Fraps ile fps ye bakarsanız çözümler artacaktır
  • Ekran kartın ve işlemcin o oyun için yetersiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.