Şimdi Ara

Need For Speed Carbon arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir nfs carbon satın almak istiyorum ama bir türlü bulamadım. Steam de yok, mağazalarda yok, hatta aral da bile yok. bazı yerlerde var 150- 160 tl falan. yardımcı olabilecek, yol gösterecek biri var mı? Nerden bulabilirim? Şimdiden teşekkürle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan06 -- 10 Temmuz 2016; 16:12:30 >

• Bir oyunun desteği çekilmiş ve tarihten silinmişse o oyun crackli oynanır hocam. Bak diablo 2 ye, halen serverları açık millet çatır çatır oynuyor. oyununa sahip çıkmayan firma için bi de korsan oynamıcam diye mi yırtınıcan?

Biz de çok severdik eski nfs serilerini ama hiç biri yok piyasada işte, indiri ver gitsin.
  • Mecbur korsan oynayacaksin
    Ancak bilgisayarın iyiyse yeni nfs oyununu alıp oynayabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam arkadaşlar sağolun. Artık kalbime gömerim bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan06

Tamam arkadaşlar sağolun. Artık kalbime gömerim bu oyunu.

Üzerinden 10 sene geçmiş hiçbir yerde satılmayan ancak rahatlıkla ücretsiz edinebileceğin bir oyun için bile korsana hayır demek nasıl bir kafadır acaba ? Kalbine gömmek zorunda değilsin. Buradan indirebilirsin, bizzat oynuyorum şuan

https://mega.co.nz/#!jRhAFBiR!eD0oS1Sf0gvDy6HeMqZJHsc_Ucb5xnt0bmMMSjo48aE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arşivimdeki eski oyunlar içerisinde Need For Speed Carbon' nun PC sürümünün orjinal dvd si mevcut, almak isteyen olursa özel mesaj atabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.